Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

τιμή ξυλινες πορτες εισοδου

Αναζητάτε μάστορα κατασκευών για ξύλινη εξώπορτα; Σε αυτήν την κατηγορία έχουμε 18.181 ξυλουργούς οικοδομής. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
32.802 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.877 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
ξυλινες πορτες εισοδου Τιμή

Πόσο κοστίζει μια ξύλινη εξώπορτα; Παρέχουμε συχνά τις ακόλουθες υπηρεσίες για ξύλινες πόρτες εισόδου: εστίαση, σχεδιασμός λύσης, παραγωγή, συναρμολόγηση, σέρβις. Οι τιμές των ξύλινων πορτών εισόδου είναι γύρω στα 500-900 ευρώ το τεμάχιο. Το πιο ακριβό αντικείμενο στις ξύλινες πόρτες εισόδου είναι συνήθως η παραγωγή ξύλινων πορτών ασφαλείας. Το επιπλέον κόστος μπορεί να περιλαμβάνει: κανονικό βάψιμο, κλειδαριά ασφαλείας, που κοστίζει κατά μέσο όρο 20-80 ευρώ. Όταν εισάγετε ένα ερώτημα, θα επικοινωνήσουμε με τους παρόχους 18.181. Μην ψάχνετε άλλο: ξύλινες πόρτες εισόδου τιμή, θα έχετε τις καλύτερες προσφορές και ποιοτική εργασία μαζί μας.

Δείτε επίσης:Υπηρεσίες
32.802 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.877 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Τιμή για: ξυλινες πορτες εισοδουΜέσες τιμές

Χαμηλή τιμή399,20 €/κομμάτι
Μέση τιμή543,36 €/κομμάτι
Υψηλή τιμή711,20 €/κομμάτι
Οι μέσες τιμές είναι μόνο ενδεικτικές. Η τελική τιμή εξυπηρέτησης θα εξαρτηθεί από το μέγεθος, τη δυσκολία, τα υλικά, την ποιότητα και το χώρο του έργου. Θα λάβετε μόνο μια ακριβή τιμή από τον πάροχο υπηρεσιών.
Εισάγετε τη ζήτηση
ΑριθμομηχανήΤιμοκατάλογος των ξύλινων θυρών εισόδου

Για να μάθετε την ακριβή τιμή των ξύλινων θυρών εισόδου, στείλτε τη ζήτηση στον πιστοποιημένο ειδικευτή μας και στη συνέχεια θα λάβετε πολλές προσφορές. Δείτε τις τιμές για κάθε υπηρεσία στην κατηγορία των ξύλινων θυρών εισόδου.

Ξύλινη πόρτα240,00€ / κομμάτι
Εγκατάσταση της ασφαλείας πυρίμαχες ξύλινες πόρτες εισόδου. Πόρτες σε επίπεδη ασφάλεια εισόδου Πλήρες, πλάτος 600-900 mm, El / EW30 + K3
Μαζί
κομμάτι
Εισάγετε τη ζήτηση
Ξύλινη πόρτα με μέταλλο496,00€ / κομμάτι
Εγκατάσταση της ασφαλείας πυρίμαχες ξύλινες πόρτες εισόδου. Πόρτες στο διαμέρισμα Ασφάλεια εισόδου M10 πλήρης, πλάτος 600-900 mm, μεταλλικό πληρωτικό (RC3 + 35 DB)
Μαζί
κομμάτι
Εισάγετε τη ζήτηση
Ξύλινες πόρτες άτυπων διαστάσεων400,00€ / κομμάτι
Πόρτα εισόδου στο σπίτι των άτυπων διαστάσεων πλήρης, πάχος 68 mm, από ξύλο στερεού ψεκασμού, διπλή σφραγίδα, κατώφλι αλουμινίου, κουρτίνες, κλειδαριά ασφαλείας τριών σημείων, θυρίδα ασφαλείας
Μαζί
κομμάτι
Εισάγετε τη ζήτηση
Πόρτες στο διαμέρισμα.480,00€ / κομμάτι
Πόρτες ασφαλείας στο διαμέρισμα πλήρες, πλάτος 600-900 mm, μέταλλο πλήρωσης BT3 + EL45
Μαζί
κομμάτι
Εισάγετε τη ζήτηση
Σχετικός ΤιμοκατάλογοςΤιμοκατάλογος άλλων υπηρεσιών
πορτεσΠόσο κοστίζει η συναρμολόγηση της πόρτας; Κατά τη συναρμολόγηση θυρών, συχνά παρέχουμε...
Δείτε περισσότερα
Ήταν αυτές οι πληροφορίες χρήσιμες για εσάς;
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΤι πρέπει να ξέρετε
Ξύλινες πόρτες όπως η είσοδος στο σπίτι: Συμβουλές για μαθήματα, ασφάλεια και αγορά Θα σας βοηθήσουμε με την επιλογή σας και φροντίδα για τις πόρτες εισόδου που ταιριάζουν με το στυλ του σπιτιού σας - και τον προϋπολογισμό σας. Η είσοδος ή η τρύπα της πόρτας είναι ένα κεντρικό σημείο της πρόσοψης του σπιτιού. Και επομένως η πόρτα εισόδου πρέπει να βγαίνει από την επίσκεψή σας. Είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί πολλοί από εμάς εξακολουθούν να όπως οι πόρτες εισόδου που είναι κατασκευασμένες από ξύλο. Τίποτα άλλο δεν θα μας θερμανθεί περισσότερο από μια όμορφη ξύλινη πόρτα από εκπληκτικά ευχάριστο υλικό, χάρη στην οποία ο προμηθευτής σας προσφέρει πολλές επιλογές σχεδιασμού. Οι πόρτες από χάλυβα ή υαλοβάμβακα δεν θα τα αντικαταστήσουν ποτέ. Η ξύλινη πόρτα είναι δυνατή η παραγωγή ενός προσαρμοσμένου σε οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος και μπορεί να περιέχει τυχόν προφίλ διαμόρφωσης, διαμορφώσεις πίνακα, τζάμια ή εγκοπές που θα σας αρέσουν. Εδώ διαβάζετε τι πρέπει να ληφθεί υπόψη όταν αγοράζετε νέες πόρτες για να ξέρετε να αποφασίσετε αν απλά η πόρτα από τον ορεινή απόσταση είναι σωστά καρύδια για το σπίτι σας. Πόσο θα με κοστίσει οι ξύλινες πόρτες εισόδου; Η τιμή μιας απλής πόρτας από μια ξύλινη μητρική πλακέτα ξεκινά κάπου γύρω στα 150 € και τελειώνει κάπου στα 400 €. Η εξατομικευμένη πόρτα μπορεί επίσης να σας κοστίσει τρεις φορές περισσότερο και να φτάσετε σε περίπου 1.500 €. Είναι χρήσιμο ότι η εγγύηση για δύο έως πέντε χρόνια υπόκειται σε υλικό ή δομές. Η περίοδος εγγύησης για ελαττώματα παραγωγής θα πρέπει να σας προστατεύει περίπου 2 χρόνια. Αγορά χρησιμοποιούμενων θυρών εισόδου Για κάτι περίπου 300 ευρώ, μπορείτε να αγοράσετε μια ντουζίνα καλά διατηρημένη ξύλο που θα αντιπροσωπεύει μια αυθεντική είσοδο με έναν μοναδικό σύνδεσμο με το παρελθόν. Αλλά να είστε έτοιμοι ότι τέτοιες αρχαίες ανάγκες χρειάζονται την ανακατασκευή που κάνετε είτε στο σπίτι είτε βασίζονται σε εμπειρογνώμονες. Ωστόσο, η μίσθωση ενός τέτοιου εμπειρογνώμονα μπορεί να κοστίσει λίγο περίπου 700 €, έτσι αισθάνεστε καλά, είτε σας κοστίζει. Να μετρήσετε πάντα την παλιά πόρτα σαν να παραγγείλατε μια νέα πόρτα. Εάν δεν βρείτε την πόρτα που ταιριάζει με ακρίβεια την τρύπα σας, καθιστώντας τα ελαφρώς μεγαλύτερα και τα χαρακτηριστικά τους. Κατά κανόνα, μπορείτε να κόψετε περίπου 4 εκατοστά από την επάνω άκρη, 8 εκατοστά από την κάτω άκρη και μετά από 4 εκατοστά από κάθε πλευρά, εφόσον οι περικοπές είναι ομοιόμορφες