Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

τιμή σιτεσ παραθυρων

Ψάχνετε για περσίδες για δίχτυα παραθύρων, δίχτυα πόρτας; Έχουμε 17.330 blinds σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
32.709 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.694 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
σιτεσ παραθυρων Τιμή

Πόσο κοστίζουν τα δίχτυα για παράθυρα και πόρτες; Συχνά παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες για δίχτυα παραθύρων και δίχτυα πόρτας: παραγωγή και τοποθέτηση διχτυών παραθύρων και θυρών. Οι τιμές των εντομοσήτων για πόρτες και παράθυρα είναι γύρω στα 25-120 ευρώ το τεμάχιο. Το πιο ακριβό αντικείμενο στα δίχτυα παραθύρων και θυρών είναι συνήθως η παραγωγή ενός αυτόματου συρόμενου διχτυού εντόμων. Το πρόσθετο κόστος μπορεί να περιλαμβάνει: σέρβις μετά την εγγύηση και χειρολαβές, που κοστίζουν κατά μέσο όρο 10-15 ευρώ. Όταν εισάγετε ένα ερώτημα, θα επικοινωνήσουμε με τους παρόχους 17.330. Μην ψάχνετε άλλο: δίχτυα παραθύρων, δίχτυα πόρτας, θα έχετε τις καλύτερες προσφορές και ποιοτική εργασία από εμάς.

Δείτε επίσης:Υπηρεσίες
32.709 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.694 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Τιμή για: σιτεσ παραθυρωνΜέσες τιμές

Χαμηλή τιμή20,00 €/κομμάτι
Μέση τιμή57,92 €/κομμάτι
Υψηλή τιμή89,60 €/κομμάτι
Οι μέσες τιμές είναι μόνο ενδεικτικές. Η τελική τιμή εξυπηρέτησης θα εξαρτηθεί από το μέγεθος, τη δυσκολία, τα υλικά, την ποιότητα και το χώρο του έργου. Θα λάβετε μόνο μια ακριβή τιμή από τον πάροχο υπηρεσιών.
Εισάγετε τη ζήτηση
ΑριθμομηχανήΤιμοκατάλογος δικτύου σε παράθυρα και πόρτες

Για να μάθετε την ακριβή τιμή για τα Windows και τις πόρτες, στείλτε τη ζήτηση στους επαληθευμένους εμπειρογνώμονες και, στη συνέχεια, έχετε πολλές προσφορές. Δείτε τις τιμές για κάθε υπηρεσία στα δίχτυα της κατηγορίας στα παράθυρα, τις πόρτες στην πόρτα.

Πλέγμα εντόμων στο παράθυρο12.4€ / m2
Έντομα έντομα λαιμού - σταθερό, τυπικό γκρίζο δίκτυο. Απελευθερώνει αρκετό φως και αποτρέπει τα έντομα πριν εισέλθουν στο εσωτερικό.
Μαζί
m2
Εισάγετε τη ζήτηση
Πλέγμα εντόμων στην πόρτα12.4€ / m2
Πλέγμα εντόμων πόρτας - σταθερό, τυπικό γκρι πλέγμα. Απελευθερώνει αρκετό φως και αποτρέπει τα έντομα πριν εισέλθουν στο εσωτερικό.
Μαζί
m2
Εισάγετε τη ζήτηση
Διαβούλευση20.0€ / όλα
Διαβούλευση κατά την επιλογή των πλέξεων εντόμων σε πόρτες και παράθυρα.
Μαζί
όλα
Εισάγετε τη ζήτηση
Εγκατάσταση24.0€ / Ωρες
Ωριαία τιμή κατά την εγκατάσταση εντόμων σε πόρτες και παράθυρα.
Μαζί
Ωρες
Εισάγετε τη ζήτηση
Σχετικός ΤιμοκατάλογοςΤιμοκατάλογος άλλων υπηρεσιών
σκιαση εξωτερικου χωρουΠόσο κοστίζει η σκίαση εξωτερικού χώρου; Για την εξωτερική σκίαση, παρέχουμε συχνά...
Δείτε περισσότερα
Ήταν αυτές οι πληροφορίες χρήσιμες για εσάς;
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΤι πρέπει να ξέρετε
Πόσο κοστίζουν τα παράθυρα στα παράθυρα; Οι τιμές των πλέγματος παραθύρων εξαρτώνται από τα μεγέθη τους, τον τύπο υλικού και του παραθύρου. Η μέση τιμή κυμαίνεται από 30 έως 40 ευρώ. Τύποι Net στα Windows Συνήθως συναντήσετε τρεις τύπους πλέγματος. Το pull-out έχει σχεδιαστεί για τη λήψη τους από το παράθυρο. Τα πλευρικά στερεά χρησιμοποιούνται συνήθως για συρόμενες πόρτες και λειτουργούν ως μέρος της πόρτας. Το εναιώρημα ρυθμίζεται στο πλαίσιο που πρόκειται να ανοίξει ή να κλείσει ως περσίδες. Τύποι σχάρων στο πλέγμα εντόμων Ο τύπος δικτύου έχει αντίκτυπο στο κόστος. Αυτά περιλαμβάνουν: πολυεστέρα ή πολυπροπυλένιο και αλουμίνιο από ανοξείδωτο χάλυβα. Ο πολυεστέρας είναι η πιο συνηθισμένη με τη μορφή πλέγματος και καθαρίζεται καθαρά με σαπούνι και νερό. Είναι ανθεκτικό στα κατοικίδια ζώα, ιδανικό για κατοικίες. Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι σταθερότερος από τον πολυεστέρα. Παρέχει ασφάλεια και διατίθεται σε διαφορετικά χρώματα. Το αλουμίνιο μπορεί να είναι ένα υποκατάστατο από ανοξείδωτο χάλυβα και έχει το πλεονέκτημα της μικρότερης σκουριάς. Τύπος παραθύρων και θυρών Τα πλαίσια παραθύρων εξαγωγής είναι κατάλληλα για σχεδόν κάθε παράθυρο. Η τιμή τους είναι υψηλότερη λόγω υλικού και εγκατάστασης. Κλασική πόρτα με ολισθαίνοντα ανοίγματα κρατήστε το δίχτυ στη θέση τους και προστατεύουν το εσωτερικό από τα ιπτάμενα έντομα. Το πλέγμα μπορεί επίσης να γίνει για να μετρηθεί. Συνήθως κατασκευασμένο από αλουμίνιο, είναι εγκατεστημένο σύμφωνα με τον τύπο του παραθύρου ή της πόρτας που έχετε. Δικαστικά έξοδα Εάν παραγγείλετε περισσότερα από ένα δίχτυ, η τιμή μπορεί να είναι χαμηλότερη. Το κόστος εξαρτάται από την εργασία και τον καθαρό αριθμό. Ωστόσο, η τιμή μπορεί να αυξηθεί εάν έχετε μη τυποποιημένο τύπο θυρών ή παραθύρων. Μέσου κόστους Υλικό και εγκατάσταση εντόμων 400 - 2.600 EUR Σταθερό υλικό και εγκατάσταση πλέγμα εντόμων 250 - 400 EUR Υλικό και εγκατάσταση τοποθέτησης κλίτης κατά των εντόμων 205 - 4.200 EUR Υλικό και εγκατάσταση ολίσθησης εντόμων 250 - 4.200 EUR Πώς να προχωρήσω? Είναι ιδανικό για να πάρετε τουλάχιστον τρεις τιμές. Επαληθεύστε την αναφορά σε μεμονωμένους εμπειρογνώμονες, το έργο τους και επίσης εμπειρίες Wilio.