Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

τιμή πρεσα σοβατισματοσ

Ψάχνετε για γύψο μηχανής; Έχουμε 22.931 σοβατιστές σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
32.773 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.813 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
πρεσα σοβατισματοσ Τιμή

Πόσο κοστίζουν οι σοβάδες μηχανής; Για σοβάδες μηχανών, συχνά παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες: επιθεώρηση κτιρίου, υπολογισμός τιμής, σοβάτισμα εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων με μηχανήματα σοβατίσματος. Οι τιμές σοβατίσματος των τοίχων είναι γύρω στα 34-77 ευρώ το m2. Το πιο ακριβό είδος στους σοβάδες μηχανών είναι συνήθως η εφαρμογή σοβά πολλαπλών στρώσεων. Το πρόσθετο κόστος μπορεί να περιλαμβάνει: ενοικίαση μηχανής, σπάτουλας, αλφάδι και ρολό, που κοστίζουν κατά μέσο όρο 5-50 ευρώ. Όταν εισάγετε ένα ερώτημα, θα επικοινωνήσουμε με τους παρόχους 22.931. Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνετε: γύψο μηχανής τιμή, μαζί μας θα έχετε τις καλύτερες προσφορές και ποιοτική εργασία.

Δείτε επίσης:Υπηρεσίες
32.773 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.813 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Τιμή για: πρεσα σοβατισματοσΜέσες τιμές

Χαμηλή τιμή5,60 €/m2
Μέση τιμή7,28 €/m2
Υψηλή τιμή9,60 €/m2
Οι μέσες τιμές είναι μόνο ενδεικτικές. Η τελική τιμή εξυπηρέτησης θα εξαρτηθεί από το μέγεθος, τη δυσκολία, τα υλικά, την ποιότητα και το χώρο του έργου. Θα λάβετε μόνο μια ακριβή τιμή από τον πάροχο υπηρεσιών.
Εισάγετε τη ζήτηση
ΑριθμομηχανήΛίστα τιμών γύψου

Για να μάθετε την ακριβή τιμή του μηχανήματος μηχανημάτων, στείλτε τη ζήτηση στους επαληθευμένους επαγγελματίες μας και στη συνέχεια να πάρετε πολλές προσφορές. Δείτε τις τιμές για κάθε υπηρεσία στην κατηγορία των μηχανημάτων.

Εσωτερικός διορθωτικός γύψος των οροφών12,80€ / m2
Εσωτερικός γύψος των οροφών - μηχανήματα μηχανής, μηχανήματα πάχους 10 mm.
Μαζί
m2
Εισάγετε τη ζήτηση
Εσωτερικές τοίχοι σοβάς αποκατάστασης10,96€ / m2
Εσωτερικές τοίχοι σοβάς αποκατάστασης - μηχανήματα μηχάνημα, μηχανήματα 10 mm πάχους.
Μαζί
m2
Εισάγετε τη ζήτηση
Εξωτερική σοβάς αποκατάστασης σοφίτιδων13,60€ / m2
Εξωτερικά αισθητήρες σοβάς Sanuary - μηχανή σοβά, μηχανήματα 10 mm πάχους.
Μαζί
m2
Εισάγετε τη ζήτηση
Εξωτερικά τοίχοι σοβάς αποκατάστασης11,76€ / m2
Εξωτερικά τοίχοι σοβάς αποκατάστασης - σοβά μηχανή, επικάλυψη μηχανών πάχους 10 mm.
Μαζί
m2
Εισάγετε τη ζήτηση
Σχετικός ΤιμοκατάλογοςΤιμοκατάλογος άλλων υπηρεσιών
σοβατισμαΠόσο κοστίζει ο γύψος; Για σοβάδες, συχνά παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες: στόχευση...
Δείτε περισσότερα
Ήταν αυτές οι πληροφορίες χρήσιμες για εσάς;
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΤι πρέπει να ξέρετε
Πόσο κοστίζει το γύψο; Θεωρούμε το σοβάτισμα ως ειδική δουλειά που περιλαμβάνει την εφαρμογή σοβαρών στην κατασκευή ενός νέου σπιτιού ή στην ανασυγκρότηση της στέγασης. Γνωρίζουμε αρκετούς τύπους γύψου - εσωτερικό και εξωτερικό, γύψο, τσιμέντο ασβέστη, μηχάνημα ή χέρι. Επομένως, οι σοβάδες μπορούν να χωριστούν από διαφορετικές απόψεις και εάν θέλετε ένα πραγματικά ποιοτικό γύψο, πρέπει να επιλέξετε το σωστό. Τι επηρεάζουν τα πάντα την τιμή του γύψου; Παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος του σοβάτισμα είναι πολλοί. Παρά το γεγονός ότι η εργασία μπορεί να φανεί παρόμοια, δεν πρέπει να περιμένετε αυτόματα την ίδια τιμή να πληρώσετε τον γείτονά σας. Ο μεγάλος αντίκτυπος στην τιμή του γύψου έχει τον αριθμό των τετραγωνικών μέτρων, αλλά και την πολυπλοκότητα της εργασίας. Είναι λογικό ότι οι άκρες, οι γωνίες, οι γωνίες και τα ανώτατα όρια είναι πιο πολύπλοκες. Το περίπλοκο μπορεί επίσης να είναι ψηλά ταβάνια (ανάγκη χρήσης σκαλωσιάς), οροφής διακοσμητικές ράγες ή άλλες διακοσμήσεις οροφής. Η τιμή γύψου μπορεί επίσης να αυξήσει τον ανομοιόμορφο τοίχο ή την επιφάνεια. Εκτιμήσεις τιμών διαφόρων τύπων γύψου Επί του παρόντος, πολλές κατασκευαστικές εταιρείες εφαρμόζονται με μηχανήματα γύψου. Οι γυψοσανίδες μηχανών έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα - ο χρόνος εφαρμογής είναι περίπου μισός μικρότερος από τους γυψοσανίδες. Ωστόσο, δεν ανήκει μόνο στην ταχύτητα των καταθέσεων αλλά και ένα σχεδιασμό ποιότητας. Μια τιμή είναι επίσης επαρκής. Ο γύψος γύψος είναι μεταξύ των πολύ δημοφιλών τύπων γύψου. Φαίνεται τέλειο, αντιπροσωπευτικό, οπότε χρησιμοποιείται πολύ συχνά σε κοινωνικούς χώρους, γραφεία και τα παρόμοια. Οι γύψοι γύψου είναι κατάλληλοι για το χέρι και την εφαρμογή του μηχανήματος. Εάν επιλέξετε το μηχανικό γύψο, η εκτίμηση των τιμών κινείται περίπου 9 έως 13 ευρώ ανά m2. Lainno - Τσιμεντένιο γύψο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δωμάτια με υψηλότερη υγρασία - μπάνιο και κουζίνα. Αυτός ο γύψος μπορεί να είναι ομαλός ή δομημένος και μπορεί να εφαρμοστεί στο μηχάνημα. Σε σύγκριση με γύψο γύψου, η τιμή υπολογίζεται σε 7 - 8 ευρώ ανά M2. Ο γύψος ασβέστη χωρίς το πρόσθετο τσιμέντο είναι ένας κλασικός δεύτερος γύψος. Μπορεί να είναι ομαλή, παχιά ή γυψομάρμαρο. Εάν αποφασίσετε για αυτό το είδος γύψου, θα πληρώσετε 10 - 12 ευρώ ανά m2. Οι προηγούμενες γραμμές δείχνουν ότι οι τιμές γύψου του μηχανήματος είναι διαφορετικές. Και πόσο πληρώνετε εξαρτάται από τον ιστότοπο που ζείτε. Εάν έχετε εύχρηστους πλοιάρχους στη γειτονιά σας, μπορεί να θεωρηθεί ότι συλλέγεται. Ο καλός χειριστής του μηχανήματος του μηχανήματος μπορεί να έχει προγραμματιστεί εργασία για αρκετές εβδομάδες και μήνες εκ των προτέρων και περισσότερα χρήματα μπορούν να ζητηθούν για καλή δουλειά. Επομένως, μην διστάσετε και προσπαθήστε να αναζητήσετε μηχανήματα μηχανημάτων στο Wilio που ήδη σήμερα.