Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

τιμή πανελ υπερυθρων

Αναζητάτε ηλεκτρολόγο για πάνελ υπερύθρων; Έχουμε 16.300 ηλεκτρολόγους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
32.748 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.761 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
πανελ υπερυθρων Τιμή

Πόσο κοστίζουν τα πάνελ υπερύθρων; Για πάνελ υπέρυθρων, συχνά παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες: εστίαση, εγκατάσταση, συντήρηση, σύνδεση. Οι τιμές των πάνελ θέρμανσης ακτινοβολίας είναι γύρω στα 216-295 ευρώ το τεμάχιο. Τα κεραμικά πάνελ υπερύθρων είναι συνήθως το πιο ακριβό αντικείμενο στα πάνελ υπέρυθρων. Το πρόσθετο κόστος μπορεί να περιλαμβάνει: ασύρματο θερμοστάτη, πλαίσιο οροφής για τοποθέτηση, στηρίγματα χρωμίου για πάνελ, έξοδα μεταφοράς, που κοστίζουν κατά μέσο όρο 10-70 ευρώ. Όταν εισάγετε ένα ερώτημα, θα επικοινωνήσουμε με τους παρόχους 16.300. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε πια: τιμή πάνελ υπέρυθρων, μαζί μας θα έχετε τις καλύτερες προσφορές και ποιοτική εργασία.

Δείτε επίσης:Υπηρεσίες
32.748 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.761 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Τιμή για: πανελ υπερυθρωνΜέσες τιμές

Χαμηλή τιμή172,80 €/κομμάτι
Μέση τιμή196 992,00 €/κομμάτι
Υψηλή τιμή236,16 €/κομμάτι
Οι μέσες τιμές είναι μόνο ενδεικτικές. Η τελική τιμή εξυπηρέτησης θα εξαρτηθεί από το μέγεθος, τη δυσκολία, τα υλικά, την ποιότητα και το χώρο του έργου. Θα λάβετε μόνο μια ακριβή τιμή από τον πάροχο υπηρεσιών.
Εισάγετε τη ζήτηση
ΑριθμομηχανήΤιμοκατάλογος των Infrapanels

Για να μάθετε την ακριβή τιμή των Infrapanels, στείλτε το ερώτημα στους πιστοποιημένους εμπειρογνώμονες και, στη συνέχεια, έχετε πολλές προσφορές. Δείτε τις τιμές για κάθε υπηρεσία στην κατηγορία των Infrapanes.

Infrapanel 250 W.206 664,00€ / κομμάτι
Infrapanel από φύλλο αλουμινίου σε σκόνη με ισχύ 250 W.
Μαζί
κομμάτι
Εισάγετε τη ζήτηση
Infrapanel 900 W.440,80€ / κομμάτι
Infrapanel από πλάκα αλουμινίου σε σκόνη με ισχύ 900 W.
Μαζί
κομμάτι
Εισάγετε τη ζήτηση
Infrapanel 350 W.280,00€ / κομμάτι
Infrapanel από γυαλί ασφαλείας ESG με ισχύ 350 W.
Μαζί
κομμάτι
Εισάγετε τη ζήτηση
Infrapanel 540 W.380,80€ / κομμάτι
ESG δομημένο γυαλί Infrapanel 540 W.
Μαζί
κομμάτι
Εισάγετε τη ζήτηση
Σχετικός ΤιμοκατάλογοςΤιμοκατάλογος άλλων υπηρεσιών
θερμανσηΠόσο κοστίζουν η θέρμανση και οι ταχυμεταφορές; Συχνά παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες...
Δείτε περισσότερα
Ήταν αυτές οι πληροφορίες χρήσιμες για εσάς;
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΤι πρέπει να ξέρετε
Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για νέο κτίριο, αλλάζοντας τη λειτουργικότητα του κτιρίου ή της ανακατασκευής, η θέρμανση των θερμικών κυμάτων μπορεί πάντα να γίνει με σχετικά χαμηλό κόστος. Αυτή η θέρμανση δεν απαιτεί ουσιαστικά καμία κατασκευαστική προετοιμαστική εργασία. Απλά προετοιμασμένη σύνδεση με 230 V - είτε στην υποδοχή είτε στην άμεση σύνδεση καλωδίου. Οι μονάδες θέρμανσης μπορούν να εγκατασταθούν συμβατικά στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις (για παράδειγμα, κάτω από το παράθυρο) ως διακοσμητικό σχεδιασμό τοίχου ή άνετα για την οροφή (χωρίς όριο επίπλων). Στην εγκατάσταση, σίγουρα θα σας πάρει αυτό: Η εγκατάσταση Infrapanel σε ένα τυποποιημένο οικογενειακό σπίτι δεν διαρκεί περισσότερο από μία ημέρα, Η εγκατάσταση των υπερυψωμένων πλαισίων ισούται με ένα τέτοιο "πρόβλημα", καθώς σας προκαλεί τη λειτουργία του φωτιστικού. Θερμοκρασία δωματίου: Αίσθημα σαν κλασική θέρμανση, Χωρίς στροβιλισμό αέρα και σκόνης, Καμία απώλεια οξυγόνου και υγρασίας, Χωρίς θερμικές απώλειες, Ρυθμίστε γρήγορα και ρυθμίστε τη θερμοκρασία, Ξηροί τοίχοι, χωρίς ζεύγος συμπύκνωσης και μούχλα. Σε αντίθεση με τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης υπέρυθρων, τα αντικείμενα στο δωμάτιο και μέχρι ο αέρας στη συνέχεια θερμαίνεται. Αυτή η μέθοδος εξοικονομεί ενέργεια που απαιτείται για να δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα για κατοίκους σπιτιού. Όλα τα σώματα στο δωμάτιο μετά τη θέρμανση αργότερα εργάζονται ως δευτερεύουσα πηγή θερμότητας. Και το σύστημα δεν περιέχει σωλήνες, βράζους, λέβητες ή καμινάδες, δεν υπάρχουν θερμικές απώλειες. Αυτό εξοικονομεί 30 - 50% της ενέργειας σε σύγκριση με την κλασική θέρμανση. Μια άλλη αποταμιεύσεις προκαλεί το γεγονός ότι με υπέρυθρη θέρμανση θα επιτύχουμε μια συγκρίσιμη αίσθηση θερμότητας ως συμβατικά συστήματα στη θερμοκρασία του αέρα κάτω από 3-4 ° C. Για να μειωθεί η θερμοκρασία του αέρα μόνο κατά 1 ° C εξοικονομεί ενέργεια 5-6%. Ορισμένα συστήματα υπέρυθρης θέρμανσης δεν απαιτούν συντήρηση. Δεν περιέχουν κινούμενα μέρη ή δεξαμενές υγρών. Μετά την αγορά, έχετε μια πενταετή εγγύηση για τα σφάλματα παραγωγής προϊόντων. Η ζωή των συμβατικών συστημάτων θέρμανσης είναι 15 - 20 χρόνια. Η ζωή των πιο εξελιγμένων συστημάτων θέρμανσης υπερύθρων είναι πάνω από 30 χρόνια. Συχνά διαρκούν μέχρι 50 χρόνια. Μόνιμες αξίες και προστασία του περιβάλλοντος Στους παρελθόντες, αφενός, αφενός, από το περιβάλλον, περισσότερες πρώτες ύλες, καθώς η φύση έχει αναπτυχθεί και πάλι (για παράδειγμα, πετρέλαιο), αλλά και το να χτυπάει το περιβάλλον με τα απόβλητα. Το Infrivycuring με αυτή την έννοια δεν είναι μόνο οικονομική και οικολογική, αλλά και μια ανανεώσιμη μορφή θέρμανσης εάν θα χρησιμοποιήσουμε ηλιακή ενέργεια εκτός από την παραγωγή ενέργειας. Με αυτόν τον τρόπο, ο καθένας μπορεί να συμβάλει σε μια προσωπική απόφαση για την προστασία του περιβάλλοντος.