Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

εκδηλωσεισ

Αναζητάτε πάροχο για γάμους, γιορτές, εκδηλώσεις; Έχουμε 3.081 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
33.308 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
90.082 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
εκδηλωσεισ

Χρειάζεστε υπηρεσία στον τομέα των γάμων, γιορτών, εκδηλώσεων; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ποιοτικούς επαγγελματίες για την ασφάλεια του χώρου, τη διακόσμηση του χώρου, τον φωτισμό και τον ήχο, τον DJ και τη μουσική εστίαση. Η τιμή των κοινωνικών εκδηλώσεων εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: φωτογράφος, κάμεραμαν, συντονιστής, που παρέχονται από έναν από τους ειδικούς μας 3.081 στη συγκεκριμένη κατηγορία

Δείτε επίσης:Τιμές
33.308 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
90.082 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Τι είναι μέρος της υπηρεσίας
Προγραμματισμός πριν από το συμβάν
Ο διαχειριστής εκδηλώσεων θα ξεκινήσει μια συζήτηση για τον προκαταρκτικό προγραμματισμό για να επιβεβαιώσει τα ακαθάριστα χρονοδιαγράμματα, να παράγουν πιθανές τοποθεσίες και προϋπολογισμούς. Στη συνέχεια, θα κανονίσει ασφάλιση και άδεια, θα έρθει σε επαφή με τις τοπικές δημοτικές ή διαχειριστικές αρχές. Ο διαχειριστής εκδηλώσεων μπορεί επίσης να διαχειριστεί την επικοινωνία με τις εκστρατείες των μέσων ενημέρωσης και PR μαζί με την παραγωγή υλικών μάρκετινγκ για να εξασφαλίσει τη μέγιστη προσοχή της δράσης σας. Τελικά έλαβε ένα λεπτομερές πρόγραμμα.
Τόπος και εξοπλισμός
Με μια προσεγγισμένη ημερομηνία δράσης, ο διαχειριστής συμβάντάς σας αρχίζει να προμηθεύει τον απαραίτητο εξοπλισμό και να συμφωνήσει μαζί σας στο τελευταίο σημείο της εκδήλωσης. Θα λειτουργήσει για να εξασφαλίσει την καλύτερη προσφορά για εσάς και να εντοπίσετε κατάλληλες τοποθεσίες στον προϋπολογισμό σας για την ημερομηνία που επιλέξατε. Θα είναι επίσης ο έλεγχος των συμβάσεων, οι διαπραγματεύσεις για πιθανές εκδηλώσεις και επικοινωνία με τους προμηθευτές ο διαχειριστής εκδηλώσεων θα εξασφαλίσει επίσης την ενοικίαση του εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων των οπτικοακουστικών, πανό, podies και φωτισμού. Θα συντονίσει όλους αυτούς τους προμηθευτές.
Λήψη εργαζομένων και επικοινωνίας με τρίτους
Θα χρειαστείτε αρκετό αριθμό ατόμων σε ποιοτικό γεγονός. Ο ρόλος του γεγονότος του διευθυντή είναι να εξασφαλίσει ότι όλες οι θέσεις καταλαμβάνουν από ειδικευμένο ή έμπειρο προσωπικό που ενημερώνεται πλήρως για τις προσδοκίες των γεγονότων. Κατά τη διάρκεια της δράσης, θα επιβλέπει τη δραστηριότητα του προσωπικού για να βεβαιωθεί ότι όλα είναι καλά. Ο διευθυντής σας θα έρθει επίσης σε επαφή με τρίτους, όπως οι ομιλητές και οι χορηγοί.
Έκθεση της ημέρας
Τέλος, ο διαχειριστής συμβάντάς σας θα σας βοηθήσει στη διαχείριση της εκδήλωσής σας σε μια δεδομένη ημέρα όταν φτάνουν πρώτα στη σκηνή και θα είναι επίσης ίσως το τελευταίο ένα φύλλο. Όλα θα έχουν υπό έλεγχο των σκηνών για να εξασφαλίσουν μια απρόσκοπτη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες. Όλη την ημέρα θα απαντηθεί σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με τους προμηθευτές και τους υπαλλήλους και τους ομιλητές. Μπορείτε να εστιάσετε μόνο και μόνο κατά τη διάρκεια της δράσης.
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί να μισθώσετε συντονιστή δράσης μέσω του Wilio; Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα νεύρα σας
Εξετάζετε το συμβάν του Master Manager για το προγραμματισμένο εταιρικό σας συμβάν; Ψάχνετε για κάποιον εύχρηστο που ξεφορτωθεί το άγχος στην ημέρα του γάμου σας; Για κάθε σημαντικό συμβάν (και πολλά μικρότερα) θα βρείτε έναν συντονιστή που φροντίζει τη συνολική απρόσκοπτη πορεία δράσης. Ελαχιστοποιήστε το άγχος σας και βρείτε εμπειρογνώμονα για να σας βοηθήσει όλους, από τους χώρους κράτησης και προμηθευτές να οργανώσετε όλη την ημέρα. Στο Wilio είναι εύκολο να βρείτε έναν έμπειρο διευθυντή συμβάντων. Είτε οργανώνετε ένα γάμο, δίκαιη, διάσκεψη, αθλητική εκδήλωση, κατηφόρα, κόμματα ή κάτι άλλο, ο σωστός άνθρωπος θα φροντίσει για όλη τη μικρή (και μεγάλη) μικρότητα των σκηνών που μετατρέπουν τη δράση σας σε μια μεγάλη μέρα.
Ποιος είναι ο ρόλος του διαχειριστή εκδηλώσεων;
Διαχειρίζεται τον προκαταρκτικό σχεδιασμό, την οργάνωση και την εφοδιαστική ολόκληρης της ημέρας. Θα διασφαλίσει ότι η εκδήλωσή σας θα γίνει ομαλά, χάρη στο γεγονός ότι έχει τα πάντα υπό έλεγχο και παρακολουθεί πιθανά προβλήματα.
Ποια είναι τα οφέλη της ενοικίασης ενός διαχειριστή σε σύγκριση με την οργάνωση μιας αυτοβοήθειας εκδηλώσεων;
Το κύριο πλεονέκτημα είναι μια εξαιρετική εξοικονόμηση χρόνου και επίσης επαγγελματική οργανωμένη και έτσι ένα πιο ευχάριστο γεγονός. Ένας έμπειρος διαχειριστής εκδηλώσεων θα χρησιμοποιήσει δοκιμασμένες και επαληθευμένες διαδικασίες που λειτουργούν.
Ποιες δεξιότητες πρέπει να ψάξετε για το διαχειριστή συμβάντων u;
Θα πρέπει να είναι ακριβής, οργανωμένη και να έχει αποτελεσματικές διαδικασίες και διαδικασίες στο ροζ. Οι καλές σχέσεις με τους προμηθευτές ποιότητας και τρίτα μέρη είναι το κλειδί για την επιτυχία. Ένα άλλο σημείο για το καλό είναι η προηγούμενη εμπειρία στη διαχείριση των επιτυχημένων μετοχών.
Οι διαχειριστές συμβάντων χρειάζονται ειδικά προσόντα;
Ο διαχειριστής συμβάντάς σας δεν απαιτείται να έχει επίσημα προσόντα, αλλά πολλοί βαθμολογούνται. Επίσης, υπάρχουν επίσης πτυχιούχοι επιχειρήσεων, επικοινωνίας ή μάρκετινγκ μεταξύ διαχειριστών εκδηλώσεων.
Πότε είναι καλύτερο να κλείσετε την υπηρεσία σας;
Μια επαρκής προκαταβολή χρόνου είναι απαραίτητη. Είναι ιδανικό για 3-6 μήνες πριν από την επερχόμενη εκδήλωση, ανάλογα με το μέγεθός του. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσετε επαρκή χρόνο για να σχεδιάσετε όλες τις λεπτομέρειες και τον εξοπλισμό των απαραίτητων εφαρμογών και των αδειών.
Ποια είναι η ενοικίαση του διαχειριστή εκδηλώσεων;
Το κόστος της ενοικίασης ενός διαχειριστή εκδηλώσεων μέσω του Wilio θα εξαρτηθεί από τον τύπο και το μέγεθος της δράσης. Μεγαλύτερες ενέργειες βγαίνουν για περισσότερα χρήματα. Πράγματι, απαιτούν εκτεταμένο προγραμματισμό, μακρές παραγγελίες, μεγάλος αριθμός επισκεπτών, προμηθευτών και ταξιδιού μεγάλων αποστάσεων.
Τι περιλαμβάνουν υπηρεσίες διαχειριστή συμβάντων;
Ο διαχειριστής συμβάντάς σας θα φροντίσει όλες τις πτυχές της ημέρας σας και είναι πιθανό να λύσει όλα τα προβλήματα προτού μάθετε γι 'αυτούς. Επειδή ο διαχειριστής συμβάντων δεν αξίζει το θέμα των γεγονότων ή των διακοσμήσεων (αν και μερικές από αυτές τις υπηρεσίες προσφοράς), αλλά διαχειρίζεται την εκδήλωση και τη λειτουργία των σκηνών.