Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

διαμορφωση βεραντασ

Αναζητάτε οικοδόμο για να χτίσει μια βεράντα; Έχουμε 24.438 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
33.308 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
90.069 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
διαμορφωση βεραντασ

Χρειάζεστε υπηρεσία στον τομέα της κατασκευής ταράτσας; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς ποιότητας για την προετοιμασία της βάσης για τη βεράντα και την πλάκα από σκυρόδεμα, τη συναρμολόγηση και στερέωση της κατασκευής, την τοποθέτηση δαπέδου, την αγκύρωση και συναρμολόγηση των πυλώνων, τη συναρμολόγηση της οροφής. Η τιμή κατασκευής βεράντας στο σπίτι εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: βούρτσες, χρώματα και βερνίκια ή εργαλεία που παρέχονται από έναν από τους κατασκευαστές μας 24.438 στην κατηγορία

Δείτε επίσης:Τιμές
33.308 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
90.069 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Υπηρεσίες
Τι κάνουν οι οικοδόμοι;
Η βεράντα εγκαθιστά τους stollars και οι οικοδόμοι των βεράντες που γνωρίζουν πώς να βάζουν ομοιόμορφα τις σανίδες και να τα διορθώσουν να σταθούν στη δοκιμή χρόνου. Θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τον επιθυμητό σχεδιασμό στον κήπο σας, εξασφαλίζοντας ότι η βεράντα σας είναι ασφαλισμένη, ειδικά αν είναι εγκατεστημένη γύρω από τις πισίνες. Οι βεράντες των υδραυλικών μπορούν να ειδικευτούν σε ένα είδος βεράντας ή συγκεκριμένα υλικά της βεράντας. Περιέχουν:
Σκληρές βεράντες
Αν σας αρέσει η φυσική εμφάνιση του ξύλου, τίποτα δεν θα τελειώσει τη βεράντα του σκληρού ξύλου. Μια τέτοια βεράντα που χτίστηκε από την ποιότητα ξυλείας διαρκεί πολλά χρόνια, αλλά απαιτεί τακτική συντήρηση για να αποφευχθεί η ζημιά στον καιρό. Το μειονέκτημα είναι ότι η εγκατάσταση μπορεί να διαρκέσει περισσότερο.
Πεύκα
Τροποποιημένο πεύκο, αν και όχι τόσο ισχυρό ή ανθεκτικό από το σκληρό ξύλο, εξακολουθεί να είναι μια δημοφιλής επιλογή για βεράντες των οποίων η εγκατάσταση είναι ελαφρύτερη και φθηνότερη. Εάν δεν σας αρέσει η εμφάνιση ενός φωτεινού πεύκου μπορεί να χρωματιστεί σε οποιοδήποτε χρώμα που θέλετε. Το πεύκο προστατεύεται από σήψη, μανιτάρια και τερμίτες, αλλά θα είναι απαραίτητο μία φορά το χρόνο για πετρέλαιο.
Σύνθετες βεράντες
Οι σύνθετες βεράντες συνδυάζουν ξύλινες ίνες με ανακυκλωμένο πλαστικό και παρέχουν μια φυσική εμφάνιση ξύλινων βεράντες χωρίς συντήρηση. Αυτός ο ισχυρός όροφος είναι ανθεκτικός σε υγρασία και ξεθώριασμα, δεν θερμαίνεται και είναι αντιολισθητική, οπότε είναι ιδανικό για παράδειγμα στην πισίνα. Το άγκιστρο είναι ότι συνήθως κοστίζει περισσότερο από άλλους τύπους βεράντες.
Αίθριο της Fibercement
Οι πλάκες από σκυρόδεμα από ινώδη τσιμέντο είναι μια εναλλακτική λύση που μπορεί να σχεδιαστεί με οποιαδήποτε εμφάνιση που θέλετε να έχετε στον κήπο. Όπως και σύνθετες βεράντες, έχουν χαμηλή συντήρηση και είναι ανθεκτικά στη θερμότητα, την υγρασία και το παράσιτο.
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί να κάνετε κράτηση κατασκευαστές Terrás μέσω του Wilio;
Ο καιρός στη Σλοβακία είναι ευχάριστη το μεγαλύτερο μέρος του έτους και σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε σε μεγάλο βαθμό εξωτερικό χώρο. Έχετε αρκετό χώρο στον κήπο; Μη διστάσετε να σταθείτε κοντά σε μια βεράντα που θα γίνει ένα δημοφιλές μέρος όχι μόνο εσείς αλλά και τους φίλους και τους επισκέπτες σας. Εάν δεν είστε έμπειρος σύνδεσμος, θα χρειαστείτε βοήθεια από έναν επαγγελματία κατά την εγκατάσταση μιας νέας βεράντας. Είτε ανταλλάσσετε την παλιά, φθαρμένη βεράντα ή σχέδιο για ένα νέο νέο σκληρό ξύλο, σύνθετη βεράντα ή σκυρόδεμα, στο Wilio θα βρείτε διαθέσιμους τοπικούς εμπειρογνώμονες βεράντας. Οι περισσότεροι από τους κατασκευαστές της βεράντας μας εργάζονται ανεξάρτητα από τις μεγάλες εταιρείες, οι οποίες διατηρούν χαμηλό κόστος, αλλά όχι εις βάρος της ποιότητας. Διαβάστε τους ξυλουργούς και τις βεράντες των οικοδόμων κοντά σας από τους προηγούμενους ικανοποιημένους πελάτες και βρείτε κάποιον που μπορείτε να εμπιστευτείτε για να κάνετε την βεράντα των ονείρων σας γίνεται πραγματικότητα. Μη διστάσετε να εισαγάγετε αυτό το έργο σήμερα με την τιμή που είστε πρόθυμοι να πληρώσετε. Τότε απλά περιμένετε για τα μενού και επιλέξτε το πιο συμφέρουσα.
Απαιτείται η άδεια της βεράντας;
Η βεράντα δεν απαιτείται κυρίως ειδικές άδειες κτιρίων. Εάν σχεδιάζετε να χτίσετε τη δική σας γη και το σχέδιο δαπέδου δεν υπερβαίνει την κατάλληλη περιοχή, δεν είναι απαραίτητο να υποβάλετε αίτηση για οικοδομική άδεια. Εάν θέλετε μια ξύλινη βεράντα με πέργκολα και τζάμια, θα είναι καλύτερα ενημερωμένη για το αρμόδιο γραφείο κτιρίων, αν δεν θα ζητήσει ένα αίτημα για οικοδομική άδεια. Είναι καλό να μην εξουσιοδοτείτε και να μην παραμελήσετε αυτό το βήμα μέσω οποιωνδήποτε επιπλοκών.
Ποιο υλικό χρησιμοποιείται για τις βεράντες;
Όλα τα διαθέσιμα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των βεράντες έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτών που εξαρτώνται από την επιθυμητή εμφάνιση και από πρακτικές πτυχές ή ασφάλεια. Οι σύνθετες βεράντες είναι μια δημοφιλής εναλλακτική λύση στο ξύλο επειδή είναι ευκολότερο να κρατήσουν, αλλά πολλοί άνθρωποι προτιμούν μόνο το φυσικό ξύλο.
Τι είδους βεράντα είναι κατάλληλη για συχνές δασικές πυρκαγιές;
Εάν ζείτε στην περιοχή που απειλείται φωτιά, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για την ξύλινη και σύνθετη βεράντα. Τα πυροσβεστικά εξαρτήματα περιλαμβάνουν αλουμίνιο, τσιμέντο ινών και βεράντες από σκυρόδεμα. Μπορούν να σχεδιαστούν για να μοιάζουν με παραδοσιακές ξύλινες βεράντες.
Πόσο καιρό λαμβάνει χώρα το κτίριο της βεράντας;
Πόσο καιρό λαμβάνει χώρα το κτίριο της βεράντας; Ο χρόνος που λαμβάνει το έργο κατασκευής της βεράντας εξαρτάται από το μέγεθος και την πολυπλοκότητά του. Μπορεί να διαρκέσει από λίγες μέρες έως μερικές εβδομάδες. Δεν προβλέπεται ότι, εκτός από τις σανίδες τοποθέτησης, μπορεί επίσης να περιλαμβάνει ανασκαφή των ανοιγμάτων για τους κούτσους και την εγκατάσταση ενός υποστρώματος ή σκυροδέματος για να στηρίξει τη βεράντα.
Ποιο είναι το κόστος της βεράντας;
Η τιμή της βεράντας ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο της βεράντας που επιλέγετε, την εγκατάσταση και άλλους παράγοντες. Ο προμηθευτής σας θα σας παράσχει ένα εκτιμώμενο απόσπασμα που μπορείτε να συγκρίνετε με άλλες εταιρείες.