Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

φορολογικεσ δηλωσεισ

Αναζητάτε λογιστή για φορολογική δήλωση; Έχουμε 1.364 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
32.748 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.761 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
φορολογικεσ δηλωσεισ

Χρειάζεστε υπηρεσία φορολογικής δήλωσης; Η Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ποιοτικούς εμπειρογνώμονες στη διεκπεραίωση των δηλώσεων ΦΠΑ, των δηλώσεων φόρου εισοδήματος προσωπικών και εταιρικών, των φορολογικών δηλώσεων αυτοκινήτων οχημάτων. Η τιμή της φορολογίας εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: γραπτές δηλώσεις για φορολογικά ζητήματα, ειδοποιήσεις προθεσμιών φόρων και εισφορών, πληροφορίες για τρέχουσες αλλαγές στη φορολογική νομοθεσία, που παρέχονται από έναν από τους ειδικούς μας 1.364 στην κατηγορία.

Δείτε επίσης:Τιμές
32.748 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.761 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Ποιες υπηρεσίες φορολογικής συμβουλών μπορώ να παραγγείλω;
Τι περιλαμβάνει τις φορολογικές συμβουλές;
Η εξεύρεση φορολογικών συμβουλών κοντά μου είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι εφαρμόζετε όλες τις σχετικές εκπτώσεις και να λάβετε τουλάχιστον φόρους, αντίστοιχα. έλαβε μέγιστη επιστροφή από τη φορολογική δήλωση. Οι φορολογικοί σύμβουλοι προσφέρουν συναντήσεις προσωπικά, μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πολλοί τοπικοί φορολογικοί σύμβουλοι παρέχουν επίσης κινητές υπηρεσίες και μπορούν να συναντηθούν στο σπίτι ή σε διαφορετική τοποθεσία.
Φορολογικές δηλώσεις για τους μοναδικούς εμπόρους και τα ενιαία επαγγέλματα (φυσικά πρόσωπα)
Οι φορολογικές δηλώσεις στον φόρο εισοδήματος των φυσικών προσώπων είναι ένα σχετικά απλό θέμα. Ως σοβαρή, θα χρειαστεί να δώσετε πληροφορίες σχετικά με το εισόδημά σας και τα έξοδα εργασίας, όπως εργαλεία εργασίας ή εξοπλισμό γραφείου. Στη συνέχεια, το υπόλοιπο θα κάνει τον σύμβουλο σας. Ο σύμβουλος σας θα είναι επίσης σε θέση να συμβουλεύει με όλες τις ειδικές απαιτήσεις έκπτωσης φόρου για το επάγγελμά σας. Θα διατάξει επίσης μια πιθανή καθυστέρηση υποβολής της φορολογικής δήλωσης ή πρόσθετου ή παροχής. Μετά την ολοκλήρωση της φορολογικής δήλωσης, μπορείτε να υποβάλετε εσάς ή τον σύμβουλο σας, φυσικά στο φορολογικό γραφείο ή ηλεκτρονικά, με την υπογραφή σας στην κατάλληλη μορφή.
Φορολογικές δηλώσεις για εταιρείες (νομικά πρόσωπα)
Οι φορολογικοί σύμβουλοι είναι ειδικοί για την προετοιμασία της φορολογικής δήλωσης και των οικονομικών καταστάσεων για τις επιχειρήσεις. Όπως οι ειδικοί για τους φόρους επιχειρήσεων γνωρίζουν ποιες εκπτώσεις δεν εκπίπτουν φόρο. Η διαδικασία ολοκλήρωσης της φορολογικής δήλωσης είναι παρόμοια με τα φυσικά πρόσωπα.
Φορολογικές δηλώσεις για επενδυτές
Εάν επενδυθεί σε ακίνητα ή κινητές αξίες, η φορολογική δήλωση θα έχει μια νέα διάσταση για εσάς. Ιδιαίτερα συνιστάται ο φορολογικός σχεδιασμός. Ο εξειδικευμένος φορολογικός λογιστής στη γειτονιά σας μπορεί να σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τις επιστροφές εάν είστε επενδυτές σε ακίνητα. Θα παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες στον τομέα φόρου εισοδήματος κεφαλαίου, αρνητικών εργαλείων και ομοιόμορφων χρονοδιαγραμμάτων για έπιπλα και αξεσουάρ στη μίσθωση. Μπορούν επίσης να σας παρέχουν συγκεκριμένες φορολογικές συμβουλές και οικονομικές προβλέψεις, εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ή να πωλώσετε επενδυτικά περιουσιακά στοιχεία.
Άλλες φορολογικές δηλώσεις
Εκτός από τους φόρους εισοδήματος, άλλοι φόροι, όπως ο πρόσθετος φόρος (ΦΠΑ), ο φόρος αυτοκινήτων, ο ειδικός φόρος κατανάλωσης για συγκεκριμένους τύπους αγαθών ή τοπικών φόρων. Φορολογικός σύμβουλος σε εσάς με την εξήγηση των μεμονωμένων φόρων, οι νομικές τους απαιτήσεις και δηλώσεις σίγουρα θα τους αρέσουν.
Συμβουλευτική φόρου συναλλαγών
Εάν σκέφτεστε να επενδύσετε σε περιουσιακά στοιχεία ή αγορά / πωλήσεις της εταιρείας (συναλλαγή), χρειάζεστε φορολογικές συμβουλές προσαρμοσμένες στις περιστάσεις σας. Ειδικοί εκπαιδευμένοι σύμβουλοι με ποιοτικές εμπειρίες θα σας συστήσουν την καλύτερη δυνατή λύση για να φτάσετε χωρίς λόγο για τα οικονομικά σας. Αναζητήστε οποιοδήποτε είδος φορολογικής συμβουλής κοντά στο Wilio.
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί να αναζητήσετε έναν φορολογικό σύμβουλο μέσω του Wilio;
Ψάχνετε για βοήθεια με φορολογικές συμβουλές στη γειτονιά σας; Ο φόρος εισοδήματος μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και απογοητευτική αν το μετρήσετε. Για όλους τους κανόνες σχετικά με το εισόδημα που πρέπει να παραδεχτείτε και οι εκπτώσεις που μπορείτε να ασκήσετε μπορεί να χρειαστούν ώρες για να το βρείτε μόνοι σας. Λάβετε λοιπόν βοήθεια με τον εμπειρογνώμονα σας φόρο. Βρείτε τον εαυτό σας στον φορολογικό σύμβουλο σας για να είστε σε θέση να παράσχετε φορολογική δήλωση με τις σωστές πληροφορίες και να ζητήσετε τις φορολογικές εκπτώσεις που δικαιούστε. Το καλύτερο μέρος για να βρείτε τον φορολογικό σύμβουλο είναι το Wilio. Στο Wilio θα βρείτε φορολογικούς συμβούλους που ειδικεύονται σε διάφορες φορολογικές υπηρεσίες, από φορολογικές δηλώσεις για τους μοναδικούς εμπόρους (φυσικό πρόσωπο) και τις μικρές επιχειρήσεις έως την ολοκληρωμένη χορήγηση μεγάλων κλίμακας και επενδυτών. Απλά εισάγετε τη ζήτηση που αναζητάτε και συγκρίνετε προσφορές από ειδικευμένους φορολογικούς συμβούλους για να σας βοηθήσει να προσανατολίσετε τον εαυτό σας στους κανόνες και να εξοικονομήσετε φόρους.
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του φορολογικού συμβούλου και ενός λογιστή;
Ο λογιστής είναι ειδικός λογιστικής, η οποία είναι επίσης ένα από τα έγγραφα για τη φορολογική δήλωση. Ωστόσο, ο λογιστής δεν πρέπει πλέον να είναι ειδικός για την προετοιμασία των φορολογικών δηλώσεων. Ο φορολογικός σύμβουλος είναι ένας εμπειρογνώμονας σε φορολογικά ζητήματα. Πρέπει να συνθέσει αυστηρές εξετάσεις ότι μόνο το 20-30% των υποψηφίων μπορεί να χειριστεί με επιτυχία. Μόνο τότε η Adepti είναι γραμμένη στον θάλαμο φορολογικής σύμβασης και μπορεί να αρχίσει να εκτελεί αυτό το επάγγελμα. Ο φορολογικός σύμβουλος είναι επιλέξιμος για να επεξεργαστεί μια φορολογική δήλωση, την έκθεση ελέγχου και όλα τα υπόλοιπα αφορούν φόρους. Έχει υποχρεωτική ασφάλιση, οπότε αν τα έντυπα έλαβαν σφάλματα για τα οποία η χρηματοπιστωτική υπηρεσία παρέχει πρόστιμα, καλύπτουν την ασφάλειά τους.
Χρειάζομαι έναν φορολογικό σύμβουλο ή μπορώ να έχω φορολογική δήλωση για να δουλέψω μόνος;
Ίσως νομίζετε ότι εξοικονομείτε χρήματα στη δική σας δεξίωση, αλλά μπορείτε να προετοιμαστείτε για μακροπρόθεσμα. Ένας έμπειρος φορολογικός σύμβουλος μπορεί να διασφαλίσει ότι η φορολογική σας δήλωση ήταν άψογη και σας εξοικονομεί από τον φορολογικό έλεγχο και τις πιθανές κυρώσεις και τα πρόστιμα. Η εμπειρογνωμοσύνη του θα σας βοηθήσει επίσης να εξοικονομήσετε φόρους στις δυνατότητες του νόμου.
Πότε είναι το καλύτερο για να συμμετάσχετε τον φορολογικό σύμβουλο;
Να προσλάβει έναν φορολογικό σύμβουλο, πρέπει σίγουρα εκ των προτέρων πριν από τον νομικό όρο για την κατάθεση φορολογικών δηλώσεων, εγώ. στο τέλος του οικονομικού έτους. Ωστόσο, είναι καλύτερο να συμβουλεύουμε με τον φορολογικό εμπειρογνώμονα κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους εάν χρειάζεστε συγκεκριμένες συμβουλές στον φορολογικό σχεδιασμό. Θα είστε διαθέσιμοι σε αρκετή πρόοδο των πολύτιμων συμβουλών στη διάρθρωση των εσόδων, των δαπανών και των επενδύσεών σας για να ελαχιστοποιήσετε τη φορολογική σας υποχρέωση.
Πώς μπορώ να προετοιμαστώ για μια συνάντηση με τον φορολογικό σας λογιστή;
Συγκεκριμένα, είναι απαραίτητο να είναι ανοικτό στον φορολογικό σύμβουλο σας. Είναι σαν να ο αμυνάμενος σας για φορολογική ατζέντα. Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να του πείτε ανοιχτά για τα πραγματικά εισοδήματα, τις δραστηριότητες των φορολογικών επιπτώσεων, αλλά και για τα σχέδιά τους και τις φιλοδοξίες τους. Στη συνέχεια, στη διαδικασία θα πρέπει να έχετε συλλέξει όλες τις πληροφορίες σχετικά με το εισόδημά σας και τις δαπάνες σας για ένα χρόνο.
Πώς μπορώ να βρω έναν φορολογικό σύμβουλο;
Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε έναν συμβούλο φόρου ποιότητας στο περιβάλλον της είναι να εισαγάγετε τη ζήτησή σας για Wilio. Θα λάβετε προσφορές από ειδικευμένους συμβούλους μαζί με τις αναφορές τους και σε προσιτή τιμή. Οι καλύτεροι φορολογικοί σύμβουλοι αρχίζουν πάντα με τις ερωτήσεις σας μερικές ερωτήσεις για να διορθώσετε την κατάστασή σας και την ανάγκη σας.
Πόσο κοστίζει η φορολογική συμβουλή;
Τυπική τιμή του φορολογικού συμβούλου για την προετοιμασία και την κατάθεση φορολογικής δήλωσης για τον έμπορο (φυσικό πρόσωπο) είναι περίπου 50 ευρώ. Κόστος για νομικά πρόσωπα, εγώ. Οι εταιρείες είναι ήδη υψηλότερες και εξαρτώνται από την πολυπλοκότητα των φορολογικών σας υποθέσεων - τις μορφές εισοδήματος που έχετε (π.χ. από τις επιχειρήσεις, από πνευματικά δικαιώματα, ακίνητα, επενδύσεις κεφαλαίου) και εκπεστέων αντικειμένων που θα σας καλύψουν και θα θελήσετε να τα χρησιμοποιήσετε.