Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

λογιστικεσ υπηρεσιες

Αναζητάτε λογιστή για φορολογική συμβουλή; Έχουμε 1.339 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
32.781 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.824 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
λογιστικεσ υπηρεσιες

Χρειάζεστε φορολογική συμβουλευτική υπηρεσία; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ποιοτικούς εμπειρογνώμονες σε θέματα φορολογικών συμβουλών για νομικά πρόσωπα, φορολογικής συμμόρφωσης, παροχής συμβουλών σε συναλλαγές. Η τιμή των φορολογικών συστάσεων εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: κόστος ταξιδιού, υπολογισμός τιμής, πρόσθετες ατομικές συμβουλές που παρέχονται από έναν από τους 1.339 φορολογικούς συμβούλους μας στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Δείτε επίσης:Τιμές
32.781 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.824 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί κρατάτε έναν λογιστή / λογαριασμό μέσω του Wilio;
Δεν υπάρχει σοφός, μόνο ο θάνατος και οι φόροι και ευτυχώς θα πρέπει να φροντίζετε μόνο για ένα από αυτά τα δύο μιμήσεις. Γιατί δεν αντιμετωπίζετε καθόλου τους φόρους; Η λογιστική είναι μία από τις λίγες υπηρεσίες που μπορεί στην πραγματικότητα να εξοικονομήσουν χρήματα. Ξοδεύετε χρήματα για να κερδίσετε χρήματα. Ένας καλός λογιστής μπορεί να επισημάνει τα σφάλματα και τις αναποτελεσματικότητες που μπορούν να σας κοστίζουν χρήματα και να προσφέρουν τρόπους για να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερα χρήματα. Όχι μόνο, θα εξοικονομήσετε επίσης δυσανάλογα πολύ χρόνο για να προετοιμάσετε μηνιαίες δηλώσεις ΦΠΑ ή προετοιμασία της φορολογικής κάθαρσης στο τέλος της λογιστικής περιόδου που θα θελήσετε να ελαχιστοποιήσετε το φορολογικό σας χρέος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε έναν ποιοτικό λογιστή. Ευτυχώς, μπορούν να είναι μόνο λίγοι στροφάλς! Χάρη στο Wilio, είναι τώρα λογαριασμοί εμπειρογνωμόνων στα δάχτυλά σας και βρίσκουν ότι δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Απλά περιγράψτε τις φορολογικές υπηρεσίες που χρειάζεστε και περιμένετε μέχρι να ξεκινήσουν τα μενού. Παίρνετε δωρεάν και ένα μη δεσμευτικό απόσπασμα και βρείτε τον τέλειο λογιστή σας κοντά σας σήμερα.
Τι κάνει έναν λογιστή;
Ο λογιστής σας χρειάζεται σε λίγο όταν κάνετε, CI ήδη ως έμπορος (φυσικό πρόσωπο) ή ως επιχείρηση. Κάθε μοναδικός έμπορος (φυσικό πρόσωπο) και κάθε εταιρεία θα πρέπει να έχει έναν αξιόπιστο λογιστή ο οποίος, σύμφωνα με τις υποχρεωτικές απαιτήσεις, οδηγεί τη λογιστική και την προετοιμασία του φόρου εισοδήματος κάθε χρόνο. Ο λογιστής σας μπορεί να ειδικευτεί σε μια περιοχή ή τον τύπο λογιστικής (για παράδειγμα, απλή λογιστική για τους μοναδικούς εμπόρους ή τη λογιστική διπλή εισαγωγή των εταιρειών), αλλά μπορεί επίσης να προσφέρει μια σειρά λογιστικών υπηρεσιών όπως ο φόρος εισοδήματος επεξεργασίας, ο φόρος προστιθέμενης αξίας, η επεξεργασία των μισθών, η επεξεργασία των μισθών , Φορολογικές συμβουλές, έλεγχος, χρηματοοικονομική ανάλυση, οικονομικός σχεδιασμός, προϋπολογισμός και υποβολή εκθέσεων.
Πότε πρέπει να ψάξω για έναν λογιστή;
Εάν είστε μια μικρή επιχείρηση ή προμηθευτή, η ενοικίαση της λογιστικής είναι η σημασία επειδή σας απελευθερώνει για να εξυπηρετήσετε περισσότερους πελάτες ή να πάρετε περισσότερο χρόνο που μπορείτε να περάσετε με την οικογένειά σας. Ο ιστιοφόρος ιστός σημαίνει ότι μπορείτε τελικά να περάσετε το κουτί με λογαριασμούς ή εκατοντάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με κάποιον που θα ξέρει τι να κάνει με αυτό. Κατά κανόνα, είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε με τον φορολογικό λογιστή με την αρχή του λογιστικού έτους, όχι μόνο για να βεβαιωθείτε ότι θα καταλάβετε και θα είστε σε θέση να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά, αλλά και να λάβετε συμβουλές για φορολογικούς δασμούς και φορολογικούς σχεδιασμούς, με άλλα λόγια Θα μπορούσατε να αγοράσετε και να διαγράψετε κατά τη διάρκεια της λογιστικής χρήσης. Βρίσκοντας έναν λογιστή στο τέλος της λογιστικής περιόδου που ετοιμάζετε για αυτές τις συμβουλές / οφέλη. Επιπλέον, όλοι οι φορολογικοί υπολογιστές είναι πραγματικά απασχολημένοι πριν από την προθεσμία των φορολογικών δηλώσεων, οπότε μην το αφήνετε την τελευταία στιγμή.
Πώς μπορώ να βρω έναν καλό λογιστικό ή φορολογικό σύμβουλο;
Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε έναν καλό λογιστή στην περιοχή σας είναι να βρείτε υποψηφίους των οποίων οι υπηρεσίες ταιριάζουν με τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια, υπάρχουν σημαντικές κριτικές - βεβαιωθείτε ότι παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες και τους παρέχουν εγκαίρως. Η λογιστική και η φορολογική ατζέντα διέπεται από αυστηρούς νομικούς όρους και η καθυστέρηση τους μπορεί να καταστεί σημαντικά πρόστιμα.
Πρέπει να βρω έναν λογιστή κοντά μου;
Το Wilio περιέχει μια λίστα λογαριασμών από διαφορετικές γωνίες της Σλοβακίας. Παρόλο που έχει έναν υπόλογο, μπορεί να είναι βολικό και άνετο, στη σημερινή ηλεκτρονική περίοδο, ξέρετε με τον υπόλογο πάρα πολύ εξ αποστάσεως. Είναι ακριβώς για την προτίμησή σας.
Ποια έγγραφα από μένα θα χρειαστούν λογιστή / λογιστή;
Για την εκτέλεση της τρέχουσας λογιστικής λογιστικής ενός φυσικού προσώπου ή μιας εταιρείας, ο λογιστής θα χρειαστεί τακτικά όλα τα τιμολόγιά σας, από την πλευρά του εισοδήματος καθώς και τις δαπάνες. Περιλαμβάνουν τα έγγραφα αγοράς καυσίμων, βοηθητικών υπηρεσιών εργασίας, εταιρικού τηλεφώνου, υπολογιστή, απόδειξη των γραφείων μίσθωσης και τα παρόμοια. Στο τέλος της ημέρας είναι προς το συμφέρον σας να παράσχετε τον λογιστή σας όλα τα έγγραφα σχετικά με το κόστος σας. Θα πληρώσετε για έναν μικρό φόρο. Η λογιστική σας ή η λογιστική κάρτα θα χρειαστούν επίσης τις τραπεζικές σας δηλώσεις (για την εταιρεία από το εταιρικό σας λογαριασμό). Εάν η λογιστική σας ή η λογιστική κάρτα θα στείλετε αποδεικτικά στοιχεία ηλεκτρονικά, θα πρέπει να σας κρατήσετε.
Πόσο κοστίζει το λογιστικό γραμμικό;
Η εύκολη λογιστική και φορολογική δήλωση για τους μοναδικούς εμπόρους (φυσικό πρόσωπο) θα βγει 50-100 EUR για το λογιστικό έτος. Με μικρότερες εταιρείες μίσθωσης, η διαχείριση του λογιστικού ατζέντου κυμαίνεται από 30-70 ευρώ το μήνα, ανάλογα με το αν η εταιρεία καταβάλλει επίσης ΦΠΑ. Για τις εταιρείες που είναι επίσης εργοδότες, το κόστος των λογιστικών αυξήσεων πάνω από 100 ευρώ το μήνα. Το κόστος της λογιστικής στο τέλος της ημέρας εξαρτάται από την επιχειρηματική δραστηριότητα της επιχείρησής σας - πόσες συναλλαγές αγορών και πωλήσεων κάνετε μηνιαία και πόσοι υπάλληλοι έχετε.
Τι δουλειά κάνει ο λογιστής για εσάς
Διεξαγωγή λογιστικής για τους εμπόρους (φυσικούς ανθρώπους)
Όταν παίρνετε ως έμπορο (φυσικό πρόσωπο), ένας λογιστής / λογιστής θα οδηγήσει σε απλή λογιστική και θα σας προετοιμάσει για μια επιστροφή φόρου συναυλιών. Διερεύνηση της δυνατότητας εφαρμογής κατ 'αποκοπήν εξόδων, η οποία μπορεί να είναι μια οικονομικά πλεονεκτική λύση για εσάς και θα απλουστεύσει σημαντικά τη λογιστική σας κατά τη διάρκεια του έτους.
Λογιστική για εταιρείες (νομικά πρόσωπα)
Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε κατά την ίδρυση μιας εταιρείας είναι να εμπλέξετε έναν έμπειρο λογιστή. Θα σας συμβουλεύσει με τις καλύτερες επιχειρηματικές δομές από τον επιχειρηματικό τύπο και την αναμενόμενη ποσότητα εισοδήματος οικονομικού σχεδίου. Και σας βοηθά να αισθάνεστε πιο σίγουροι ότι θα ελέγξετε τα σωστά πλαίσια κατά την συμπλήρωση οποιωνδήποτε εγγράφων. Όταν κάνετε ως επιχείρηση (νομικό πρόσωπο), ένας υπόλογος / λογαριασμός για εσάς θα οδηγήσει πιο απαιτητική διπλή λογιστική. Αυτό απαιτεί τη χρήση λογιστικού λογισμικού και της καλής γνώσης των λογιστικών διαδικασιών και των νόμων. Τέλος, στο τέλος της λογιστικής χρήσης, θα προετοιμάσει μια παραμόρφωση φορολογικής δήλωσης στον φόρο εισοδήματος για ένα νομικό πρόσωπο.
Επεξεργασία μισθών
Εάν στην επιχείρησή σας, είτε για το εμπόριο είτε ως μια επιχείρηση, ταυτόχρονα χρησιμοποιείτε τους ανθρώπους, T.Z. Είστε εργοδότης, μπορείτε επίσης να πετάξετε την επεξεργασία των μισθών, την επικοινωνία με τα δημόσια ιδρύματα, να στείλετε μηνιαίες δηλώσεις και να παρέχει επαγγελματικά συμβούλια σε μια περιοχή προσωπικού.
Λογιστική ΦΠΑ
Για μεγαλύτερο όγκο επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, θα πρέπει να εγγραφείτε ως πληρωμή φόρου αξίας (ΦΠΑ), είτε υποχρεωτική με βάση την εκπλήρωση των υποχρεωτικών ορίων είτε οικειοθελώς, τα οποία μπορούν να είναι οικονομικά επωφελείς για εσάς. Είναι επίσης καλό να συμβουλεύουμε τον λογιστή σας. Εάν γίνετε πληρωτής ΦΠΑ, ένας λογιστής θα σας βοηθήσει με την προετοιμασία της τακτικής φορολογικής διοίκησης στον ΦΠΑ που απαιτεί νομοθεσία σε μηνιαία ή τριμηνιαία βάση.
Προϋπολογισμός και οικονομικός σχεδιασμός
Ο λογιστής σας μπορεί να σας βοηθήσει να συντάξετε έναν προϋπολογισμό ή σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και να προγραμματίσετε τα οικονομικά σας. Μπορείτε να συμφωνήσετε να συναντήσετε πού μιλάτε για τα οικονομικά σας, τους στόχους, το εισόδημα και τις δαπάνες σας - για εσάς προσωπικά ή για την επιχείρησή σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να σας συμβουλεύσετε με τα εργαλεία σας (και τα έτη εμπειρίας) συνιστούμε τα καλύτερα βήματα προς τα εμπρός. Το πλεονέκτημα της συμπερίληψης ενός λογιστή στον προϋπολογισμό είναι ότι μπορεί να εξετάσει τα οικονομικά σας από την οπτική του τι μπορείτε να διαγράψετε, φόροι που οφείλετε, και τι θα μπορούσατε να πάρετε πίσω.
Λογιστικές δηλώσεις ελέγχου και συμμόρφωση με τη συμμόρφωση (συμμόρφωση)
Η συμμόρφωση με τη συμμόρφωση (συμμόρφωση) είναι απαραίτητη για τις επιχειρήσεις να αποφεύγονται κυρώσεις και να ελαχιστοποιήσουν τους ποινικούς κινδύνους από τις επιχειρήσεις. Ωστόσο, αν δεν γνωρίζετε τους κανόνες, είναι εύκολο να δηλώσετε μια λεπτομέρεια ή να κάνετε λάθος βήμα. Ο λογιστής σας μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε τη συμμόρφωση με όλες τις νομικές απαιτήσεις που σχετίζονται με την επιχείρησή σας και να τις εκπληρώσετε. Σε περίπτωση που η επιχείρησή σας υπόκειται σε ελεγκτικές υποχρεώσεις βάσει της λογιστικής πράξης, πρέπει επίσης να προσλάβετε έναν ανεξάρτητο ελεγκτή εκτός από τον υπόλογο. Αυτό μπορεί να είναι μόνο ένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο που εγγράφεται στον κατάλογο ελέγχου, οπότε εξουσιοδοτείται να πραγματοποιήσει έλεγχο. Ο έλεγχος είναι ένας ανεξάρτητος λογιστικός έλεγχος για να διασφαλίσει ότι η επιχειρηματική οντότητα συνεχίζει να λογοδοτεί σωστά σύμφωνα με τους λογιστικούς λογαριασμούς της Σλοβακίας.