Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

τοποθετηση μπανιερασ

Αναζητάτε υδραυλικό για να τοποθετήσει ντους, μπανιέρα ή καμπίνα ντους; Έχουμε 26.549 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
32.804 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.884 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Όλες οι υπηρεσίες
Όλες οι υπηρεσίες
τοποθετηση μπανιερασ

Χρειάζεστε υπηρεσία στον τομέα της εγκατάστασης ντους, μπανιέρας ή καμπίνας ντους; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς ποιότητας στην εστίαση, τη μεταφορά, την εγκατάσταση και την τοποθέτηση ντους ή λουτρών. Η τιμή της εγκατάστασης ντους στο μπάνιο εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: σέρβις μετά την εγγύηση, στεγανωτικό, φλάντζα, μικρές επισκευές που παρέχονται από έναν από τους εγκαταστάτες μας 26.549 στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Δείτε επίσης:Τιμές
32.804 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.884 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί παραγγείλετε έναν εμπειρογνώμονα για να εγκαταστήσετε τα ντους μέσω του Wilio;
Θα θέλατε να βελτιώσετε το σπίτι σας, αλλά φοβάστε το χρόνο και τεχνικά απαιτητική εγκατάσταση; Μην απελπισία. Το Wilio Portal θα σας βοηθήσει να βρείτε έναν εμπειρογνώμονα εγκατάστασης ντους γρήγορα, απλά και σε εξαιρετικές τιμές. Οι πάροχοι μας σας παρέχουν την εγκατάσταση για να παρέχετε συστάσεις από άλλους ιδιοκτήτες για να κάνετε το νέο σας ντους Knight να χρησιμοποιήσετε το καλύτερο. Θέλετε να αναζητήσετε τον πάροχο αυτή τη στιγμή; Λειτουργεί ως εξής: Ξεκινήστε κάνοντας κλικ στο κουμπί "Εισαγωγή ζήτησης" και συμπληρώστε τη φόρμα. Καταχωρίστε την επιθυμητή ημερομηνία και άλλες λεπτομέρειες όπως το μοντέλο των ντους. Ο Onedlho θα σας παρουσιάσει τις προσφορές καθώς και την αξιολόγηση των πελατών. Όταν βρείτε μια προσφορά που έχετε κλειδιά για να επιβεβαιώσετε τον όρο και ο πάροχος μας αρχίζει να προετοιμάζεται για εσάς. Όλα τα απαραίτητα για την εγκατάσταση των νέων σας ντους φέρνουν πάντα τους ειδικούς μας. Έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν χάσετε τυχαία κάποια εργαλεία. Απλά δείξτε αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών όπου υπάρχει ένα μέρος για το νέο σας ντους και μια νέα γωνία θα υπάρξει χρόνος.
Μπορώ να εγκαταστήσω τον εαυτό μου ντους;
Εάν εγκαταστήσετε μια εντελώς νέα μονάδα ντους, χρειάζεστε έναν πιστοποιημένο εγκαταστάτη ή έναν ηλεκτρολόγο που γνωρίζει αυτές τις συσκευές και τα κατάλληλα εξαρτήματα. Η καλύτερη επιλογή είναι πάντα ένας ειδικός / υδραυλικός που εγγυάται την ασφαλή εγκατάσταση οπλισμού και ηλεκτρονικών συσκευών.
Ποιος μπορεί να μου προμηθευτεί ένα ντους;
Μπορεί να κάνει είτε έναν πιστοποιημένο υδραυλικό - και απλά να βρει το Wilio. Θα σας βοηθήσουν στην εγκατάσταση, την καινοτομία ή τον έλεγχο του εξοπλισμού και βεβαιωθείτε ότι το ντους λειτουργεί σωστά.
Πώς μπορώ να βρω αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών;
Για να βρείτε έναν εμπειρογνώμονα στην εγκατάσταση ενός περιβλήματος ντους, κάντε κλικ στο κουμπί "Εισαγωγή ζήτησης" και συμπληρώστε τη φόρμα. Για λίγα λεπτά έχετε μια επισκόπηση των παρόχων κοντά σας και το ντους σας θα είναι έτοιμο για χρήση.
Τι πρέπει να εγκαταστήσω μια γωνία ντους;
Για να εμπλουτίσετε το μοντέρνο ντους, θα χρειαστεί κυρίως για την παροχή νερού με επαρκώς ισχυρή πίεση. Είναι επίσης σημαντικό να υπάρχει μια αντλία που θα πρέπει να βρίσκεται κοντά στη δεξαμενή νερού, ένα σωλήνα νερού, μια δεξαμενή ζεστού νερού, ηλεκτρική παροχή και αποστράγγιση. Το ηλεκτρονικό ντους απαιτεί επίσης βαλβίδα ανάμιξης και θερμοστατικό έλεγχο που θα μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του νερού.
Υπηρεσίες
Τι περιλαμβάνει μια υπηρεσία τοποθέτησης ντους;
Οι πάροχοι αυτής της υπηρεσίας από το Wilio είναι σε θέση να εγκαταστήσουν ολοκαίνουργια ντους, αλλά και να αντικαταστήσουν τις παλιές μονάδες. Πολλοί πάροχοι έχουν πιστοποιητικό εγκαταστάτη ή ηλεκτρολόγο. Πριν τα ανοίξετε μέσα από την πόρτα, το Wilio θα ελέγξει την τεχνογνωσία και τα προσόντα τους για να προστατεύσει το νοικοκυριό σας πριν από τους πιθανούς κινδύνους. Ακόμη και αν οι συγκεκριμένες ενδείξεις μπορεί να διαφέρουν, θα βρείτε πληροφορίες παρακάτω για να περιμένετε από την τυπική εγκατάσταση ντους:
Εργαλεία και εξοπλισμός
Εάν εισάγετε μια παραγγελία σε έναν από τους παρόχους Wilio, δεν χρειάζεται να έχετε ένα έργο για να εκτελέσετε εργασία. Φτάνουν με τα δικά σας εργαλεία, μεταξύ άλλων με ένα τρυπάνι, σωληνοειδές κόπτη και τρυπάνια στην τοιχοποιία. Εάν αυτό θα χρειαστεί να αγοράσετε τα ίδια τα πρόσθετα εργαλεία. Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο, σας συνιστούμε να παρέχετε στον πάροχο υπηρεσιών να καθορίσετε τι ντους μπορεί να είναι. Αυτό βοηθά τους να προετοιμάσει ότι χρειάζεστε σύνολο εργαλείων για αυτή τη δουλειά.
Εγκατάσταση του ντους Kitchy
Η εγκατάσταση του ντους αρχίζει να καθορίζει τη θέση όπου πρέπει να σταθεί η νέα μονάδα. Είναι επίσης απαραίτητο να υποδείξετε το επιθυμητό ύψος να είναι μια κεφαλή ντους, ειδικά αν έχετε παιδιά ή αν κάποιος είναι ιδιαίτερα υψηλή ή χαμηλή. Στη συνέχεια, ο εμπειρογνώμονας μας θα αξιολογήσει αν η παροχή νερού είναι επαρκής για τη νέα συσκευή (συνήθως η κύρια παροχή νερού με σωλήνα διαμέτρου 15 mm). Στη συνέχεια σηματοδοτεί τα ανοίγματα στον τοίχο και τρυπά το άνοιγμα της σύνδεσης της κεφαλής ντους με την κύρια βαλβίδα, κόβουν τον σωλήνα και εισάγοντάς το σε ένα διάταγμα διάτρητου, τη βρύση και το στενό τοίχο. Τέλος, οι αγωγοί με τη συσκευή και ελέγχουν ότι το ντους λειτουργεί σωστά. Τότε απλά αρκετό για να δοκιμάσετε τον εαυτό σας ντους και να απολαύσετε τα οφέλη ενός σύγχρονου ντους.