Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

ανακαινισεις

Αναζητάτε πάροχο για ανακατασκευή και ανακαίνιση; Έχουμε 32.300 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
33.161 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
88.966 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Όλες οι υπηρεσίες
Όλες οι υπηρεσίες
ανακαινισεις

Χρειάζεστε υπηρεσία στον τομέα της ανακατασκευής και της ανακαίνισης; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς στην ποιότητα στις κατεδαφίσεις και την τοιχοποιία, την αντικατάσταση δαπέδων, την ανακαίνιση προσόψεων και τη βαφή εσωτερικών χώρων. Το κόστος επισκευής και ανακαίνισης ενός σπιτιού εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: συμβουλευτικές υπηρεσίες, πλακόστρωτα και πλακάκια, έπιπλα και κόστος βαφής που παρέχονται από έναν από τους 32.300 κτίστες μας στη συγκεκριμένη κατηγορία

Δείτε επίσης:Τιμές
33.161 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
88.966 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί να αναζητήσετε έναν εμπειρογνώμονα ανακαίνισης στο Wilio;
Είτε σκοπεύετε να ανακατασκευάσετε το διαμέρισμα ή το σπίτι να είστε το σπίτι σας μια ισχυρότερη, πιο οικονομική, ή πιο όμορφη, κάθε ανασυγκρότηση απαιτεί πολλή προσπάθεια και αντιπροσωπεύει μια σημαντική επένδυση. Στο δρόμο για το όνειρο στέγαση, όλα του αρέσει να φέτα για τα οποία πολλοί άπειροι ιδιοκτήτες συναντιούνται. Επομένως, είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν αξιόπιστο, έμπειρο και ποιοτικό προμηθευτή. Η στροφή σε έναν επαγγελματία είναι ασφαλέστερη από την έρημη για την αυτοβοήθεια για την ανακατασκευή. Οι ειδικοί που ειδικεύονται σε ανακατασκευές έχουν την απαραίτητη εμπειρία, να ελέγχουν αποδεδειγμένες και ασφαλείς διαδικασίες και να γνωρίζουν πώς να δουλεύουν με διαφορετικά υλικά. Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε έναν προμηθευτή να εμπιστευτεί για να μετατρέψετε την ιδιοκτησία σας για να ονειρεύεστε τη στέγαση.
Ποιες δεξιότητες έχει ο εμπειρογνώμονας ανακαίνισης;
Ο εμπειρογνώμονας ανασυγκρότησης έχει μια σειρά δεξιοτήτων που απαιτούνται για τη διαχείριση των κατασκευαστικών εργασιών και όλα με την ανασυγκρότηση. Ο ρόλος του είναι να εξασφαλίσει ότι κάθε πτυχή της ανασυγκρότησης θα αναληφθεί και σύμφωνα με τους ισχύοντες οικοδομικούς νόμους και κανονισμούς. Ξέρει πώς να επιλέξει τα σωστά υλικά, τις διαδικασίες και τα εργαλεία. Μπορεί να σχεδιάσει στρατηγικά, να συντονίζει και να διαχειρίζεται τους ανθρώπους και τους πόρους. Μπορεί να εφαρμόσει πρακτικά διάφορες τεχνικές μηχανικής και κατασκευής, ελέγχει συχνά τις αρχές του λειτουργικού σχεδιασμού εσωτερικού χώρου.
Πώς μπορώ να βρω την ανακατασκευή των διαμερισμάτων και του σπιτιού;
Η δημιουργία μιας ζήτησης για το Wilio είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να βρείτε έναν αποδεδειγμένο επαγγελματία για να ανακατασκευάσετε τα διαμερίσματα και το σπίτι στη γειτονιά σας. Το Wilio σας βοηθά να βρείτε έναν εμπειρογνώμονα που μπορεί να προσαρμόσει το χρόνο και θα κάνει όλη τη δουλειά που χρειάζεστε.
Τι πρέπει να γίνει στην ανασυγκρότηση του διαμερίσματος ή του σπιτιού;
Αντικαταστήστε το πάτωμα ή τα πλακάκια. Κάντε την απαραίτητη ηλεκτρική εγκατάσταση και εγκατάσταση νερού και εγκαταστήστε νέο μπάνιο και εξοπλισμό κουζίνας. Για να ζωγραφίσετε αν το σπίτι είναι ζωγραφισμένο όχι μόνο το εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό.
Πρέπει να ανακατασκευάσω τον αρχιτέκτονα;
Στις περισσότερες περιπτώσεις ο αρχιτέκτονας δεν είναι απαραίτητος. Εάν πρόκειται για ένα ιστορικό κτίριο, θα χρειαστεί ο αρχιτέκτονας να προετοιμάσει την επιθυμητή τεκμηρίωση που πρέπει να ανακατασκευαστεί από τις αρμόδιες αρχές.
Πόσο καιρό θα πάρει την ανακατασκευή του διαμερίσματος ή του σπιτιού;
Το μήκος της ανασυγκρότησης είναι διαφορετικό από κάθε έργο, ανάλογα με το πεδίο εφαρμογής του έργου. Η σύμβαση Contracter πρέπει να περιλαμβάνει ημερομηνία έναρξης και ημερομηνία ολοκλήρωσης. Όταν ανακατασκευαστεί, είναι απαραίτητο να γίνει ο διαθέσιμος ιδιοκτήτης και μπορεί να κάνει σημαντικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια της εργασίας για να σταθεί. Κατά τη διάρκεια της ανασυγκρότησης, οι τεχνίτες θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στην ακίνητη περιουσία κατά τη διάρκεια των κανονικών ωρών εργασίας.
Πόσο είναι η ανακατασκευή ενός διαμερίσματος ή ενός σπιτιού;
Οι τιμές ανασυγκρότησης είναι πραγματικά διαφορετικές ανάλογα με τις ανάγκες των δικαιοσύνης και των επιλογών του προϋπολογισμού. Ο εμπειρογνώμονας ανασυγκρότησης θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε σωστά πώς να χρησιμοποιήσετε τα μέσα αποτελεσματικά.
Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να ανακατασκευαστεί;
Η ανασυγκρότηση ή η ανοικοδόμηση εσωτερικών χώρων μπορεί συνήθως να ολοκληρωθεί ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους. Ορισμένα μέρη της ανασυγκρότησης μπορεί να εξαρτώνται από τον καιρό. Για παράδειγμα, στην ανακατασκευή του σπιτιού, η εργασία για τα θεμέλια, τους τοίχους και οροφή θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε θερμοκρασίες πάνω από το σημείο κατάψυξης.
Μπορώ να αγοράσω τα δικά μου δομικά υλικά για την ανασυγκρότηση;
Φυσικά. Ωστόσο, σας συνιστούμε να συζητήσετε προσεκτικά τον προμηθευτή ότι θα παραγγελθούν τα υλικά. Υπάρχουν πολλά μικρά και συγκεκριμένα αντικείμενα που χρειάζονται, αλλά εύκολα για να μην ξεχνάτε ή δεν ακολουθούν τον ακριβή τύπο.
Πώς θα τρέξει η ανασυγκρότηση;
Υπάρχουν πολλές μεταβλητές που επηρεάζουν πόσο καιρό θα λειτουργήσει για την ανακατασκευή του διαμερίσματος ή του σπιτιού. Οι μεμονωμένες φάσεις του έργου περιγράφονται σύντομα παρακάτω. Εισαγωγική συνάντηση για την ιδέα του πεδίου εφαρμογής του έργου και την επιθεώρηση του τόπου όπου θα καθοριστεί. Φάση της πρότασης - Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, ο πελάτης και ο προμηθευτής συμφωνούν σχετικά με την πρόταση και τα σχέδια ανασυγκρότησης, στη συνέχεια, αμφότερα τα μέρη υπογράφουν τη σύμβαση. Προετοιμασία Φάση - υλικά θα επιλεγούν και θα προγραμματιστεί η ανασυγκρότηση. Φάση κατασκευής - οικοδομική εργασία. Φάση τερματισμού και υποβολής - Τελικός κατάλογος όλων των υπόλοιπων διορθώσεων και των εργασιών φινιρίσματος.
Ποια δουλειά είναι μέρος της ανασυγκρότησης;Ποιο είναι μέρος της ανασυγκρότησης
Αλλαγή στη διάθεση του δωματίου και δημιουργήστε τα υπάρχοντα σχέδια δαπέδου. Εγκατάσταση δαπέδων, πλακιδίων, θυρών Αποσυναρμολόγηση και εγκατάσταση μονάδας κουζίνας και αξεσουάρ Αποσυναρμολόγηση και εγκατάσταση της υγιεινής του μπάνιου Waterainstallateur εργασία Ηλεκτροθεραπεία λειτουργεί Η ζωγραφιά
Συμβουλές και συμβουλές
Η καλή ανάθεση είναι η βάση Υπάρχουν πολλές μεταβλητές που επηρεάζουν την τιμή και το μήκος της εργασίας για την ανακατασκευή του διαμερίσματος ή του σπιτιού. Γράψτε στην εκχώρηση όσο το δυνατόν ακριβέστερα ό, τι θα αναστατωθεί σε εμπειρογνώμονα με ακρίβεια ποια είναι η ιδέα σας. Ελέγξτε για την υλοποίηση Για να είστε βέβαιοι ότι όλα τα έργα έχουν γίνει ποιότητα, ελέγξτε την εργασία κατά τη διάρκεια της πορείας τους καθώς και μετά την ολοκλήρωσή της. Προϋπολογισμός και ώρα Μην ξεχάσετε να προσθέσετε τις απαιτήσεις σας για την ολοκλήρωση της εφαρμογής. Εάν έχετε έναν καθορισμένο προϋπολογισμό που πρέπει να ακολουθηθεί, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι ο πάροχος υπηρεσιών είναι ήδη στην αρχή.
ΕπίδειξηΕπίδειξη των πραγματοποιήσεων των παρόχων μας
profile image
ανακαινιση σπιτιου
Τιμ Μ.
profile image
ανακαινιση σπιτιου
Λουκάς Ε.
profile image
ανακαινιση σπιτιου
Λάζαρος Ρ.
profile image
ανακαινιση σπιτιου
Ωρίων
profile image
ανακαινιση σπιτιου
Ντάμι Υ.
profile image
ανακαινιση σπιτιου
Θοδωρής Β.