Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

ελαιοχρωματισμοι

Αναζητάτε ζωγράφο για εργασία ζωγραφικής; Έχουμε 30.734 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
33.296 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
89.950 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
ελαιοχρωματισμοι

Χρειάζεσαι δουλειά ζωγραφικής, ζωγράφος; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς ποιότητας για τον καθαρισμό της επιφάνειας από βρωμιά, σπάτουλα, διείσδυση, εφαρμογή βαφής. Η τιμή των ζωγράφων εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: πινέλο, ρολά, κολλητική ταινία, χαρτί επικάλυψης που παρέχονται από έναν από τους 30.734 ζωγράφους μας στην κατηγορία.

Δείτε επίσης:Τιμές
33.296 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
89.950 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Ποια δουλειά κάνει ένας ζωγράφος για εσάς;
Ζωγραφίζοντας το εξωτερικό
Οι υπαίθριοι τοίχοι του σπιτιού σας πρέπει να εξυπηρετούν τακτικά, όχι μόνο να φαίνονται ωραία αλλά και επειδή τόνισαν συνεχώς και εκτίθενται σε απαιτητικούς καιρούς. Για να διατηρήσουν τη φρέσκια εμφάνισή τους, υπάρχει ανάγκη να ζωγραφίσουμε κάθε λίγα χρόνια, καθώς και φράχτες, υδρορροές, περβάζι παραθύρων και πόρτες. Ο ζωγράφος συνήθως ρυθμίζει και αν είναι απαραίτητο να περιγράψουμε την επιφάνεια, αφαιρεί τα ραγισμένα ή ξεφλούδισμα χρώματα ή γύψο και στη συνέχεια τις επιφάνειες του Natry. Θα χρησιμοποιεί πάντα το χρώμα κατάλληλο για το εξωτερικό για να εξασφαλίσει ότι θα διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο.
Ζωγραφίζοντας τους εσωτερικούς τοίχους.
Ζωγραφίστε το εσωτερικό θα παραδώσει το σπίτι ή το διαμέρισμά σας μια νέα φρέσκια εμφάνιση θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε το κιτρίνισμα και τη μυρωδιά των τσιγάρων καθώς και puklins, επιχρίσματα ή δακτυλικά αποτυπώματα. Ένας επαγγελματίας ζωγράφος επιλέγει χρώματα για να ταιριάζει στο στυλ σας και να ρίξει στο δωμάτιο. Η προετοιμασία αρχίζει με την σχεδίαση ή την κάλυψη των επίπλων και των επιφανειών του τοιχώματος καθαρισμού. Ο ζωγράφος θα διορθώσει όλες τις puklins, τότε τα σκληρά καθίσματα. Για να επιτευχθεί μια ομαλή και ομοιόμορφη επιφάνεια που εφαρμόζει 2 έως 3 στρώματα χρώματος. Τέλος, ο ζωγράφος αφαιρεί προστατευτικές ταινίες και ταινίες και καθαρίζει τα πάντα.
Αφαίρεση επιστρώσεων
Πολλοί ζωγράφοι έχουν επίσης εμπειρία με την αφαίρεση χρωμάτων. Επειδή η αφαίρεση των επιστρώσεων είναι γενικά χρονοβόρα εργασία, είναι καλό να εισαγάγετε αυτόν τον επαγγελματία εργασίας. Ομοίως, μπορεί να σας βοηθήσει να αφαιρέσετε και να επικαλύψετε το Grafitti. Ανάλογα με την επιφάνεια, θα χρησιμοποιηθούν διάφορα εργαλεία απόξεσης, λειαντικά χαρτί ή χημικά παρασκευάσματα για την κατάργηση αυτών των ανεπιθύμητων επιστρώσεων.
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί αναζητώντας έναν εμπειρογνώμονα για τη ζωγραφική στο Wilio;
Ένα όμορφα ζωγραφισμένο σπίτι, διαμέρισμα ή γραφείο, έχουν μια ατμόσφαιρα που έχει πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο στις ΗΠΑ από ό, τι συνειδητοποιούμε. Η διαφορά μεταξύ πρόσφατα ζωγραφισμένου δωματίου και τέτοιας που έχει χρόνια κιτρινισμένης τοίχων, ή ακόμα και ρωγμές ή μουτζούρες, επηρεάζοντας τη διάθεσή μας, εσωτερική ευημερία, καθώς αισθανόμαστε στο χώρο. Ο εύχρηστος ζωγράφος μπορεί να μετατρέψει τέτοιο χώρο σε μια μέρα. Και δεν αξίζει πολύ. Είτε πρέπει να βάψετε το εσωτερικό, το εξωτερικό ή να βοηθήσετε με την αφαίρεση επικαλύψεων και άλλες προπαρασκευαστικές εργασίες, το Wilio θα σας βρει ένα εύχρηστο ζωγράφο που μπορεί να το χειριστεί.
Γιατί πρέπει να προσλάβω έναν επαγγελματία ζωγράφο πότε μπορώ να ζωγραφίσω τον εαυτό μου;
Εάν δεν έχετε την απαραίτητη εμπειρία, θα σας πάρετε πιο μακρύτερα και με την αγορά όλων των απαραίτητων εξοπλισμού μπορεί να έρθει πιο ακριβό. Το αποτέλεσμα της ζωγραφικής σας μπορεί να μην είναι εξίσου ικανοποιητική, ποιότητα και καθαρό, όπως όταν θα στραφείτε σε επαγγελματίες. Οι επαγγελματίες ζωγράφοι έχουν όλα τα εργαλεία, τα υλικά, τις δεξιότητες και την εμπειρία που χρειάζονται για να κάνουν κάθε χώρο να ζωγραφιστεί γρήγορα και επαγγελματικά.
Ποιες δεξιότητες έχει ο ζωγράφος;
Επαγγελματίες ζωγράφοι που εφαρμόζουν χρώματα σε διαφορετικές επιφάνειες όπως εσωτερικά τοιχώματα, υπαίθριοι τοίχοι, φράχτες, αλλά και έπιπλα και διάφορα αξεσουάρ. Μεταξύ άλλων έργων, οι ζωγράφοι τους παρέχουν με κολλητικές ταπετσαρίες στους τοίχους. Οι περισσότεροι ζωγράφοι ζωγραφίζουν επιφάνειες με ένα χρώμα, αλλά μερικές χρησιμοποιούν ειδικές τεχνικές για τη δημιουργία μοτίβων, τοιχογραφιών ή γκράφιτι στους τοίχους σύμφωνα με συγκεκριμένες απαιτήσεις πελατών.
Πόσο συχνά χρειάζεστε για να βάψετε;
Το εξωτερικό είναι κατάλληλο για το παλτό κάθε 5-10 χρόνια. Ο καιρός, το περιβάλλον ή η χαμηλή ποιότητα των χρησιμοποιημένων υλικών μπορεί να σας προκαλέσει να ζωγραφίσετε πιο συχνά. Οι τοίχοι και τα ανώτατα όρια στους εσωτερικούς χώρους είναι συχνότερα, κυρίως κάθε 4-6 χρόνια, ειδικά σε κτίρια με υψηλή κίνηση ή σε χώρους όπου καπνίζει.
Έχω έναν ζωγράφο για να παραδώσει χρώματα και εξοπλισμό ή θα φέρει τον εαυτό μου;
Οι περισσότεροι επαγγελματίες ζωγράφοι χρησιμοποιούν τα δικά τους εργαλεία, αλλά τα χρώματα και τα αναλώσιμα πρέπει να καταβληθούν ή να παραδοθούν μετά από διαβούλευση. Οι επαγγελματίες ζωγράφοι γνωρίζουν τα χρώματα και τα υλικά υψηλής ποιότητας για κάθε τύπο επιφάνειας, ώστε να σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε τον ζωγράφο πριν αγοράσετε χρώμα. Ωστόσο, εάν έχετε ήδη αγοράσει χρώματα και αναλώσιμα, ενημερώστε τον ζωγράφο σας προτού στείλει έναν υπολογισμό των τιμών.
Πόσο κοστίζει να ζωγραφίσει;
Η τιμή της εργασίας θα εξαρτηθεί από το πόσα τετραγωνικά μέτρα πρέπει να ζωγραφιστούν εάν υπάρχει ένας τοίχος ή οροφή, αν, για παράδειγμα, μπορεί να βαφτεί με διαφορετικά χρώματα, είτε είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε παλιές ταπετσαρίες ή έργα που εκτελούν απαιτείται. Η τιμή θα επηρεάσει επίσης την κατάσταση της επιφάνειας, ο αριθμός των απαιτούμενων στρωμάτων και αν ο ζωγράφος είναι κοντά, ή πρέπει να έρθει για μεγαλύτερη απόσταση. Η τιμή για το έργο του ζωγράφου δεν περιλαμβάνει χρώματα και αναλώσιμα. Κατά τη σύγκριση των προσφορών, σας συνιστούμε οι υπολογισμοί να περιέχουν τους ίδιους τύπους και την ποσότητα των υλικών.
Πόσο καιρό γίνεται το δωμάτιο;
Μικρότερη ζωγραφική ενός δωματίου μπορεί να διαρκέσει λίγες ώρες μέχρι να ζωγραφιστεί σε όλο το σπίτι μπορεί να διαρκέσει μια εβδομάδα ή περισσότερο. Ο μέσος χώρος με έκταση 12 τ.μ. από έναν επαγγελματία ζωγράφο θα μπορούσε να διαρκέσει περίπου 4 ώρες, συμπεριλαμβανομένης της προετοιμασίας και αρκετών επικαλύψεων.
Συμβουλές και συμβουλές
Η καλή ανάθεση είναι η βάση Η ζωγραφική που περιλαμβάνει συνήθως ολόκληρη τη διαδικασία από την αφαίρεση των αρχικών επιστρώσεων και των ταπετσαριών, τις προπαρασκευαστικές εργασίες στη ζωγραφική και τον τελικό καθαρισμό. Γράψτε στην ανάθεση όσο το δυνατόν μια περιγραφή της εργασίας που πρέπει να εκτελέσετε και σε ποιο βαθμό να καταλάβετε ακριβώς τι είναι η ιδέα σας. Ελέγξτε για την υλοποίηση Για να είστε βέβαιοι ότι όλα τα έργα έχουν γίνει ποιότητα, ελέγξτε την εργασία κατά τη διάρκεια της πορείας τους καθώς και μετά την ολοκλήρωσή της. Προϋπολογισμός και ώρα Μην ξεχάσετε να προσθέσετε τις απαιτήσεις σας για την ολοκλήρωση της εφαρμογής. Εάν έχετε έναν καθορισμένο προϋπολογισμό που πρέπει να ακολουθηθεί, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι ο πάροχος υπηρεσιών είναι ήδη στην αρχή.
ΕπίδειξηΕπίδειξη των πραγματοποιήσεων των παρόχων μας
profile image
ελαιοχρωματισμοι
Ανδρέας E.
profile image
ελαιοχρωματισμοι
Ντράκο Χ.
profile image
ελαιοχρωματισμοι
Αττικός Π.
profile image
ελαιοχρωματισμοι
Νικόλαος Ν.
profile image
ελαιοχρωματισμοι
Άτλας Μ.
profile image
ελαιοχρωματισμοι
Λουκάς Ν.