Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

ανακαινιση κουζινασ

Αναζητάτε μάστορα για να ανακαινίσει την κουζίνα σας; Έχουμε 25.923 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
33.302 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
89.980 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Όλες οι υπηρεσίες
Όλες οι υπηρεσίες
ανακαινιση κουζινασ

Χρειάζεστε υπηρεσία στον τομέα της ανακαίνισης κουζίνας; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς στην ποιότητα για την αφαίρεση της αρχικής μονάδας κουζίνας, την κατασκευή και τη συναρμολόγηση μιας νέας μονάδας κουζίνας, τη σύνδεση συσκευών, τις εργασίες εγκατάστασης και τη βαφή. Η τιμή μιας ανακαίνισης κουζίνας εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: συλλογή απορριμμάτων, αγορά συσκευών, επιθεωρήσεις ηλεκτρικής ενέργειας και αερίου που παρέχονται από έναν από τους κατασκευαστές μας 25.923 στην κατηγορία

Δείτε επίσης:Τιμές
33.302 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
89.980 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί διατηρείτε την ανακατασκευή της κουζίνας μέσω του Wilio;
Οι περισσότερες οικογένειες αναλαμβάνουν την κουζίνα ή τις ανάγκες σας ενημέρωση της κουζίνας κάθε 10 - 15 ετών. Έτσι, αν αισθάνεστε ότι η κουζίνα σας χρειάζεται μια αλλαγή μπορεί να είναι καιρός για να ανακαινίσετε την κουζίνα. Ο επαγγελματικός ανακαινιστής κουζίνας θα εκτελέσει την ανακατασκευή σας ταχύτερη και σε υψηλότερο επίπεδο και μπορεί να αποθηκευτεί χρήματα. Οι επαγγελματίες μπορούν να χειριστούν όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να αντισταθμιστούν εκτός από το juggling μεταξύ της εργασίας, των παιδιών και της ζωής που δεν παραμένουν κολλημένες στην κουζίνα. Η κράτηση της κουζίνας σας μέσω Wilio σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε χιλιάδες εξειδικευμένους τοπικούς εμπόρους στον προϋπολογισμό σας. Θα βρείτε έναν έμπειρο εμπειρογνώμονα που μπορεί να χειριστεί όλη την εργασία από τον προγραμματισμό μετά την ολοκλήρωση ή τέτοια που θα χειριστεί τις εργασίες που πρέπει να βοηθήσετε.
Μίσθωση επαγγελματικής κουζίνας ανακαινιστή ή κάνετε ανακαίνιση της κουζίνας μόνοι σας;
Η ενοικίαση επαγγελματικής υπηρεσίας Renovator είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρόνο, να αποφύγετε τους τραυματισμούς και να επιτύχετε το πιο επαγγελματικό φινίρισμα, και ακόμη και οι πιο πρόσφατες βιοτεχνίες στον κόσμο θα χρειαστούν επαγγελματική υποστήριξη κατά την ανασυγκρότηση από τους πτέρους και τους ηλεκτρολόγους.
Πώς μπορώ να προετοιμαστώ για την ανασυγκρότηση της κουζίνας;
Αρχικά εξετάστε προσεκτικά το επιθυμητό στυλ, τα χρώματα και τη διαμόρφωση της κουζίνας και στη συνέχεια σχεδιάστε τον προϋπολογισμό σας αναλόγως. Κατά τη διάρκεια της ανακαίνισής σας, θα πρέπει να προετοιμαστείτε για τη ζωή χωρίς κουζίνα, ώστε να διατηρείτε τον αποθηκευτικό χώρο και να επενδύσετε στο ηλεκτρικό τηγάνι για το ψήσιμο και προετοιμασία για τουλάχιστον το μήνα θορύβου και σκόνης.
Ποια είναι τα βήματα για να ανακαινίσετε την κουζίνα;
1. Επιλέξτε το σχεδιασμό, τα υλικά και ορίστε τον προϋπολογισμό σας. 2. Αφαιρέστε τα μέρη της υπάρχουσας κουζίνας σας για αντικατάσταση. 3. Εάν είναι απαραίτητο, εκτελέστε υδραυλικές εγκαταστάσεις και ενημερώστε τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. 4. Εγκαταστήστε νέα πλακάκια, κουζίνα, φωτισμό και συσκευές.
Υπηρεσίες
Τι περιλαμβάνει ανακαίνιση κουζίνας;
Κάθε έργο ανακαίνισης κουζίνας ξεκινά με τον προγραμματισμό και το σχεδιασμό. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ποια στοιχεία θέλετε να αλλάξετε, να αφαιρέσετε και να ενημερώσετε και πόσο πιθανότατα θα σταθεί επειδή ενδέχεται να μην χρειαστεί να κάνετε προσαρμογές στον προϋπολογισμό. Εάν μερικά μέρη είναι ακόμα Σε καλή κατάσταση και είναι σύμφωνες με το νέο σχέδιο, μπορείτε να τις διατηρήσετε όπως είναι και να χρησιμοποιήσετε τον προϋπολογισμό σας για περαιτέρω χαρακτηριστικά. Αφού σχεδιάσετε την ανακαίνισή σας (και μετεγκατάσταση όλων των τροφίμων και πιάτων) θα είναι περαιτέρω βήματα για να εξαρτηθεί από το τι έχετε συμπεριλάβει στα σχέδιά σας:
Κατεβάστε την υπάρχουσα κουζίνα σας
Το πρώτο βήμα που θα κάνει τον εμπειρογνώμονα σας συνήθως αφαιρεί την υπάρχουσα κουζίνα σας ή οποιοδήποτε κομμάτι σε αυτό δεν αφήνετε. Θα ξεκινήσει, αφαιρώντας τις υπάρχουσες πόρτες και τα περίπτερα, ακολουθούμενη από πόρτα και παράθυρα. Στη συνέχεια, απενεργοποιήστε την τροφοδοσία και αφαιρέστε τις ενσωματωμένες συσκευές και τους λαμπτήρες. Εάν ανταλλάξετε πάνελ τοίχου και τα δάπεδα θα αφαιρεθούν όπως τελευταία. Θα χρειαστεί να αποθηκεύσετε με ασφάλεια όλα όσα θέλετε να αποθηκεύσετε και ίσως χρειαστεί να οργανώσετε τη διάθεση αποβλήτων για να απελευθερώσετε τον χώρο εγκατάστασης.
Εγκατάσταση νέων συσκευών
Όταν αγοράζετε τις νέες συσκευές σας, όπως οι σωλήνες ψησίματος, οι πινακίδες, οι οπαδοί και τα φώτα, συνήθως θα πρέπει να εγκαταστήσουν έναν εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο. Αρχίζουν να απενεργοποιούν την ισχύ, το νερό και το αέριο. Στη συνέχεια, εγκαταστήστε τη νέα σας συσκευή, βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλές, ασφαλές και ισορροπημένο και στη συνέχεια δοκιμάστε τη λειτουργικότητά του. Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση της συσκευής, η ισχύς είναι ενεργοποιημένη ξανά.
Εγκατάσταση νέου ορόφου
Κατά την εγκατάσταση νέων ορόφων κουζίνας, οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν εύκολα καθαρισμένες και ανθεκτικές δυνατότητες όπως πλακάκια, σχιστόλιθο ή λινέλαιο. Μετά την αφαίρεση των υφιστάμενων δαπέδων, ο προμηθευτής των επενδύσεων δαπέδου θα αφαιρεθεί από τη σκόνη και τη βρωμιά. Εάν υπάρχουν προβλήματα με ύψος ή επίπεδο δαπέδου, θα χρειαστεί να εξισορροπήσετε το πάτωμα και στη συνέχεια να προετοιμάσετε την επιφάνεια με ηχομόνωση, το φράγμα υγρασίας. Ο υδραυλικός σας στον πάτωμα εφαρμόζει κόλλες ή τσιμέντο για να επισυνάψετε το νέο πάτωμα. Μετά την εγκατάσταση όλων των ορόφων, θα ελέγξουν ξανά εάν όλα είναι ίσα και όλα τα άκρα είναι σφραγισμένα, πριν εγκαταστήσετε τα πλακίδια και τελειώνουν ότι δεν υπάρχουν κενά μεταξύ του δαπέδου και του υπουργικού συμβουλίου.
Εγκατάσταση γραφείων
Τα ντουλάπια είναι το κέντρο της κουζίνας σας, οπότε αξίζει να επενδύσετε στην επαγγελματική εγκατάσταση. Συνήθως ένας κονσερβός ή ο υδραυλικός Cabinet ελέγχει τη διάταξη της κουζίνας, ελέγχει αν έχετε όλα τα κομμάτια και στη συνέχεια αρχίστε να τοποθετείτε τα ερμάρια. Κάθε υπουργικό συμβούλιο συνδέεται ένα δίπλα στο άλλο και επίσης στους τοίχους. Χρησιμοποιώντας τα επίπεδα πνεύματος, ελέγξτε ότι κάθε οριζόντιο ντουλάπι είναι έτοιμο να εγκαταστήσει την επιφάνεια εργασίας.
Εγκατάσταση νέων σανίδων
Όταν τα ντουλάπια σας βρίσκονται στη θέση σας, ένας έμπειρος στην τέχνη μπορεί να επισυνάψει τη νέα σας πλάκα. Ανάλογα με τη ρύθμιση της κουζίνας σας, μπορείτε να αγοράσετε μια τυπική μηχανή κουζίνας στο κατάστημα. Διαφορετικά, θα χρειαστεί να προσαρμόσετε την υπάρχουσα πλάκα ή να εγκαταστήσετε ένα πιάτο που γίνεται για να ταιριάζει στο χώρο σας. Η εγκατάσταση της επιφάνειας εργασίας βασίζεται στην εγκατάσταση της επιφάνειας εργασίας στα ντουλάπια και τους τοίχους σας προτού να το ασφαλίσει στην τοποθεσία χρησιμοποιώντας κόλλα, βίδες και κονσόλες. Τέλος, ο εγκαταστάτης Worktop σφραγίζει όλες τις άκρες και καθαρίζει όλα τα απόβλητα.