Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

κουζινεσ

Αναζητάτε ξυλουργό για συναρμολόγηση κουζίνας και επίπλων; Έχουμε 26.325 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
32.794 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.869 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
κουζινεσ

Χρειάζεστε υπηρεσία στον τομέα της συναρμολόγησης κουζίνας και επίπλων; Η Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς ποιότητας στη μεταφορά, την προετοιμασία εξαρτημάτων και την εγκατάσταση κουζίνας και επίπλων. Η τιμή εγκατάστασης ντουλαπιών κουζίνας, μονάδας κουζίνας και συσκευών εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: έξοδα μεταφοράς, βαφή, υδραυλικές εργασίες που παρέχονται από έναν από τους 26.325 ξυλουργούς μας στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Δείτε επίσης:Τιμές
32.794 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.869 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Υπηρεσίες
Αρθρωτή εγκατάσταση κουζίνας
Οι αρθρωτές κουζίνες σας παρέχουν μια συνεπή εμφάνιση της κουζίνας σας με τυποποιημένα μεγέθη και μετατροπή ντουλάπια, αστυνομία και τραπέζια από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Οι αρθρωτές κουζίνες εγκαθίστανται ελαφρύτερες από τις συμβατικές κουζίνες, αλλά αν δεν είστε τύπος χειροτεχνίας, μπορείτε να αποφύγετε το άγχος και τα προβλήματα που θα βρείτε έναν επαγγελματία για να εγκαταστήσετε την κουζίνα της Ikea στη γειτονιά σας.
Εγκατάσταση μιας εξατομικευμένης κουζίνας
Η εξατομικευμένη κουζίνα γίνεται για να ταιριάζει στον προσιτό χώρο σας και την προσωπικότητά σας. Εγκαταστάτες για να προσαρμόσουν τις γραμμές κουζίνας μέτρησης και κοπής ντουλάπια και πάγκοι Για το ακριβές μέγεθος που χρειάζεστε στο υλικό της επιλογής σας. Η εγκατάσταση του εξατομικευμένης κουζίνας κοστίζει περισσότερο και διαρκεί περισσότερο από την εγκατάσταση μιας τυπικής κουζίνας, αλλά η προσαρμογή του σχεδιασμού αξίζει τον κόπο.
Εγκατάσταση γραφείου κουζίνας.
Εάν θέλετε μόνο να αντικαταστήσετε τα ντουλάπια σας, ο κατασκευαστής της κουζίνας μπορεί να παράγει και να εγκαταστήσει εξατομικευμένα ντουλάπια ή απλά να προσλάβετε μια κουτάλα για να εγκαταστήσετε τα αρθρωτά ντουλάπια που έχετε ήδη αγοράσει. Οι κατασκευαστές γραφείων θα λάβουν υπόψη το υπάρχον στυλ της κουζίνας σας και θα ακούσουν τις ιδέες σας για να προτείνετε μια ιδανική λύση αποθήκευσης.
Εγκατάσταση νεροχύτη κουζίνας
Η αντικατάσταση ή την εγκατάσταση ενός νέου νεροχύτη κουζίνας είναι ένα από τα πιο περίπλοκα μέρη της εγκατάστασης της κουζίνας που απαιτεί τον εγκαταστάτη ή τον εξειδικευμένο εγκαταστάτη του νεροχύτη της κουζίνας. Πριν εγκαταστήσετε ένα νέο νεροχύτη και πατήστε τα φυτά καθαρισμού των σωλήνων νερού και αφαιρέστε την παλιά μάζα στεγανοποίησης. Βεβαιωθείτε ότι είναι σωστά σφραγισμένο για να αποφύγετε τη διαρροή νερού και τις επακόλουθες ζημιές.
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί διατηρείτε την εγκατάσταση της κουζίνας μέσω του Wilio;
Είτε εγκαθιστάτε μια εξατομικευμένη κουζίνα ή ένα τυποποιημένο μπλοκ κουζίνας, η εγκατάσταση της κουζίνας θα πρέπει να παρέχει έναν εξειδικευμένο επαγγελματία. Όχι μόνο θα ελέγξει αν τα γραφεία σας είναι ίσα, αλλά και εμποδίζουν τον πιθανό κίνδυνο για εσάς και την οικογένειά σας. Ο προμηθευτής κουζίνας σας μπορεί να έχει μια λίστα με τους συνιστώμενους εγκαταστάτες ή μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα χωρίς να μειώσετε την ποιότητα και να νοικιάσετε τον επαγγελματία σας κοντά σας μέσω του Wilio. Μπορείτε να βρείτε εγκαταστάτες που μπορούν να εγκαταστήσουν όλους τους τύπους κουζινών. Εισάγετε δωρεάν τη ζήτηση και συνδεθείτε με αξιόπιστους εμπειρογνώμονες που προσφέρουν κουζίνα εγκατάστασης κοντά στη γειτονιά σας σε ασυναγώνιστες τιμές. Ένας έμπειρος τεχνίτης μπορεί να ελεγχθεί έτσι ώστε να διαβάσετε σχόλια από τους προηγούμενους πελάτες για να βεβαιωθείτε ότι η εγκατάσταση της κουζίνας σας είναι σε ασφαλή χέρια.
Πόσο καιρό παίρνει την εγκατάσταση κουζίνας;
Εξαρτάται από τον τύπο της κουζίνας που εγκαθιστάτε. Η εγκατάσταση της αρθρωτής κουζίνας παίρνει μικρότερη από την εγκατάσταση της κουζίνας προσαρμοσμένη. Ο υδραυλικός σας κουζίνας σας αμέσως Μετά από διαβούλευση, θα παράσχει μια εκτίμηση για το πόσο καιρό θα διαρκέσει η δουλειά.
Ποιες άλλες υπηρεσίες περιλαμβάνονται στην εγκατάσταση;
Πριν μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τη νέα σας κουζίνα, πρέπει να το συνδέσετε Για ηλεκτρική ενέργεια, νερό και άλλα δίκτυα μηχανικής. Ρωτήστε τον εγκαταστάτη σας εάν αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνονται στο κόστος εγκατάστασης ή αν χρειαστεί να προσλάβετε ηλεκτρολόγο, υδραυλικό ή άλλο εμπειρογνώμονα.
Ποια ρύθμιση κουζίνας είναι κατάλληλη;
Οι κουζίνες έχουν όλα τα σχήματα και τα μεγέθη. Όταν επιλέγετε ανάμεσα σε συμπαγείς κουζίνες, κουζίνα σε σχήμα U ή L και άλλες κουζίνες πρέπει να σκέφτεστε τις χωρικές επιλογές σας, τον αριθμό των ανθρώπων στο σπίτι σας και πώς σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε την κουζίνα.
Χρειάζομαι μια εξατομικευμένη κουζίνα;
Τα προσαρμοσμένα ντουλάπια και οι πάγκοι κοστίζουν περισσότερο από την αρθρωτή εγκατάσταση της κουζίνας, αλλά θα χρειαστούν αν η κουζίνα σας δεν έχει ένα τυπικό μέγεθος ή να έχει ένα συγκεκριμένο στυλ ή επιφάνεια. Η εγκατάσταση της δικής σας κουζίνας είναι πιο περίπλοκη από την εγκατάσταση της τυπικής κουζίνας και απαιτεί επαγγελματική επαγγελματική εμπειρογνωμοσύνη.
Είναι απαραίτητο να κατεδαφίσουν τους τοίχους;
Εάν σχεδιάζετε να ανακατασκευάσετε ένα παλαιότερο σπίτι που μπορείτε να αισθανθείτε ότι η νέα σας κουζίνα είναι πολύ κλειστή. Για μια ανοιχτή εμφάνιση που επιτρέπει την ελεύθερη ροή και το φως του αέρα, θα χρειαστεί να αφαιρεθεί ο εσωτερικός τοίχος. Ρωτήστε τον εγκαταστάτη της κουζίνας εάν προσφέρει αυτή την υπηρεσία ή αν χρειαστεί να επικοινωνήσετε με τον οικοδόμο ξεχωριστά.
Πόσο κοστίζει η κουζίνα;
Η τιμή της κουζίνας μπορεί να ποικίλει σημαντικά ανάλογα με την πολυπλοκότητα της εγκατάστασης. Η τυπική κουζίνα ή η αρθρωτή εγκατάσταση κουζίνας είναι φθηνότερη από την εξατομικευμένη κουζίνα. Το Wilio είναι το μέσο κόστος εγκατάστασης της κουζίνας μεταξύ 80 και 585 ευρώ.
Τι κάνουν οι εγκαταστάτες της κουζίνας;
Σύμφωνα με τις ανάγκες τους, μπορείτε να προσλάβετε έναν σύμβουλο για ένα σχέδιο κουζίνας που θα διαχειριστεί όλη την κουζίνα ανακαίνισής σας και θα το συντονίσει με άλλους εμπειρογνώμονες, ή είστε απλά ο πλησιέστερος stolla, υδραυλικός ή άλλος εξουσιοδοτημένος επαγγελματίας για την εγκατάσταση ντουλαπιών, νεροχύτες και κατοίκηση άλλου συγκροτήματος Εργασίες που δεν θέλετε να κάνετε τον εαυτό σας.