Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

αντλία θερμότητασ

Ψάχνετε για θερμάστρα με αντλία θερμότητας; Έχουμε 22.114 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
32.737 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.739 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
αντλία θερμότητασ

Χρειάζεστε υπηρεσία στον τομέα της αντλίας θερμότητας; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ποιοτικούς ειδικούς στην εγκατάσταση αντλιών θερμότητας με βάση τη θερμότητα εδάφους, αέρα και νερού. Η τιμή ενός ολοκληρωμένου συστήματος θέρμανσης εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: υπηρεσίες μετά την εγγύηση και συμβουλές που παρέχονται από έναν από τους 22.114 ταχυμεταφορείς μας στη συγκεκριμένη κατηγορία

Δείτε επίσης:Τιμές
32.737 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.739 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί να προσλάβετε τον εγκαταστάτη των αντλιών θερμότητας μέσω του Wilio;
Με την προσέγγιση δροσερό μήνες, θα χρειαστείτε κάτι πιο αποτελεσματικό αντί για μια φορητή μονάδα θέρμανσης. Παραγγείλετε τον εγκαταστάτη αντλίας θερμότητας στο Wilio για να εγκαταστήσετε μια νέα αντλία θερμότητας αέρα / αέρα. Είναι πιο άνετο και ταχύτερο από την εγκατάσταση αυτοβοήθειας επειδή μπορείτε να προσλάβετε έναν εμπειρογνώμονα που μπορεί γρήγορα και να διορθώσει το σύστημα σε λειτουργία. Δημοσιεύστε τη ζήτηση σας για Wilio. Θυμηθείτε να συμπεριλάβετε όλες τις αποφασιστικές λεπτομέρειες όπως οι τεχνικές παραμέτρους της αντλίας θερμότητας, ποιος τύπος υπηρεσίας αντλίας θερμότητας χρειάζεστε, η διεύθυνσή σας, ο προϋπολογισμός και όταν θέλετε να εργαστείτε ολοκληρωθεί. Έμπειρος ανάδοχος μαζί σας συνδεθείτε δωρεάν. Σε κάθε εγκαταστάτη Wilio μπορείτε να δείτε σχόλια και αξιολογήσεις που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποιος σας συμμορφώνεται μαζί σας. Όταν θα εγκαταστήσετε το πιο wilio εγκαταστάτη, θα έρθει πίσω σας, θα εκτελέσετε την επιθυμητή εργασία και θα πληρώσετε μετά. Η πλατφόρμα μας σας επιτρέπει να βρείτε άνετα την εγκατάσταση της εγκατάστασης ή την επισκευή της αντλίας θερμότητας, ώστε να μην διστάσετε να βρείτε τον εγκαταστάτη σας τώρα!
Πρέπει να παράσχω τα εργαλεία ή τον εξοπλισμό τους για την εγκατάσταση ή την επισκευή αντλίας θερμότητας αέρα / αέρα;
Δεν. Δεν χρειάζεται να παρέχετε εργαλεία ή εξοπλισμό. Ο υδραυλικός Wilio μπορείτε να απολαύσετε είναι μια τεχνική αντλιών θερμότητας με δεξιότητες, πολλά χρόνια εμπειρίας και έτσι ήδη γνωρίζει ποια εργαλεία χρειάζονται για δουλειά. Θα φέρετε μαζί σας στο χώρο εργασίας. Πρέπει να παρέχετε μόνο την αντλία θερμότητας μαζί με όλα τα εξαρτήματα και τα εξαρτήματα εγκατάστασης που σας έχει παράσχει ο κατασκευαστής.
Πόσο καιρό χρειάζεται η εγκατάσταση αντλίας θερμότητας και πηγής αέρα ή επισκευής;
Όταν επισκευάζετε τις αντλίες θερμότητας, μπορεί να εξαρτάται από την έκταση των απαραίτητων επισκευών - οι επισκευές μπορούν να διαρκέσουν αρκετές ώρες έως μερικές ημέρες. Η κοινή συντήρηση της αντλίας θερμότητας μπορεί να διαρκέσει όλη την ημέρα επειδή είναι μια περίπλοκη διαδικασία. Εάν η θερμική αντλία σας απαιτεί μια σταθερή πλατφόρμα σκυροδέματος, ψήστε την επόμενη ημέρα εργασίας.
Μπορεί ο εγκαταστάτης Wilio να με βοηθήσει με την εγκατάσταση και την επισκευή αντλιών θερμότητας αέρα / αέρα;
Ναί! Εάν πωλείτε την εγκατάσταση ή την επισκευή της αντλίας θερμότητας και πρέπει να συνειδητοποιήσετε περισσότερη δουλειά τη φορά, αλλά δεν το βρείτε, ειρηνικά στη βοήθεια. Μπορείτε να βρείτε πλοιάρχους για εκατοντάδες διαφορετικές εργασίες, ακόμη και ασυνήθιστα έργα όπως ο καθαρισμός των σωλήνων, η μόνωση και η επισκευή των συσκευών. Απλά δημιουργήστε μια ζήτηση με όλες τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, ώστε ο υδραυλικός να μπορεί να σας βοηθήσει. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο συνδέεστε με τους σωστούς εγκαταστάτες Wilio και αποτρέψτε τις παρεξηγήσεις.
Είναι αποτελεσματική η αντλία θερμότητας;
Ναι, εάν η αντλία θερμότητας έχει εξαιρετικά υψηλή αξιολόγηση COP (συντελεστής ισχύος). Οι δοκιμές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι αντλίες θερμότητας παράγουν περισσότερη θερμική ενέργεια όπως η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Η θερμική αντλία COP 3 μπορεί να μετατρέψει την ενέργεια 1 κιλοβάτ έως 3 κιλοκινητή θερμότητα - είναι 300% περισσότερη ενέργεια πιο αποτελεσματική. Αυτή η αξιολόγηση σημαίνει ότι αυτές οι αντλίες θερμότητας, σε σύγκριση με τον ηλεκτρικό κλίβανο ή το λέβητα, μειώστε σημαντικά το λειτουργικό κόστος της θέρμανσης του σπιτιού.
Θα αφήσω τη θερμική αντλία μου να ενεργοποιηθεί όλη την ημέρα;
Συνιστούμε να ενεργοποιήσετε την αντλία θερμότητας και αφήστε το να ενεργοποιηθεί εάν είναι απαραίτητο. Εάν δεν είστε στο σπίτι, μπορεί να είναι πολύ δαπανηρό και αναποτελεσματικό να αφήσετε την αντλία θερμότητας. Συνιστάται ο τρόπος χρήσης μιας αντλίας θερμότητας είναι να ορίσετε ένα χρονοδιακόπτη για να ενεργοποιήσετε τη μισή ώρα πριν έρθει σπίτι και μισή ώρα πριν ξυπνήσετε το πρωί.
Μπορεί η μόνη αντλία θερμότητας να θέρισαν ολόκληρο το σπίτι μου;
Δεν μπορεί να απαντηθεί απλά "ναι" ή "όχι". Πρέπει να λάβετε υπόψη αρκετούς παράγοντες όπως η επιφάνεια δαπέδου που θα θερμαίνεται, η διάταξη του σπιτιού σας, μια αξιολόγηση της αποδοτικότητας της αντλίας θερμότητας. Η θέση σας μπορεί επίσης να εμφανιστεί επειδή η αντλία θερμότητας με την πηγή αέρα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις εξωτερικές θερμοκρασίες και τη θέση του ήλιου που η άμεση ακτινοβολία δημιουργεί θερμότητα σε οποιοδήποτε χώρο.
Υπηρεσίες
Τι περιλαμβάνουν υπηρεσίες εγκατάστασης και αντλίες θερμότητας με αντλίες θερμότητας αέρα / αέρα;
Η υπηρεσία εγκατάστασης αντλίας θερμότητας περιέχει τις απαραίτητες πράξεις για τη ρύθμιση και την τοποθέτηση της αντλίας θερμότητας. Εάν είναι επισκευές, θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιηθεί μια διεξοδική επιθεώρηση αντλίας θερμότητας για να προσδιοριστεί η πηγή του προβλήματος και στη συνέχεια να εκτελέσει τις αντίστοιχες επισκευές. Οι υπηρεσίες εγκατάστασης ενδέχεται να περιλαμβάνουν την ανάπτυξη της εξωτερικής μονάδας στον κάτοχο, κομμένες οπές στους τοίχους για σωλήνες και διανομή, εγκατάσταση καλοριφέρ και τελικά συνδέοντας το μόλυβδο.
Εγκατάσταση εξωτερικών μονάδων
Η κύρια μονάδα αντλίας θερμότητας με σύστημα αέρα / αέρα θα πρέπει να βρίσκεται στο θερμότερο μέρος έξω από το σπίτι σας, η οποία είναι συνήθως μια περιοχή που στράφηκε στον ήλιο. Ο τεχνικός σας μπορεί να βρει μια κατάλληλη θέση εκτός αν καθορίστηκε από εσάς. Εάν δεν υπάρχει σταθερή πλατφόρμα στην οποία μπορούν να τοποθετηθούν αυξημένες λαβές χάλυβα, ορισμένοι τεχνικοί αντλίας θερμότητας μπορούν να κάνουν συγκεκριμένη βάση, η οποία μπορεί να φέρει πρόσθετο κόστος. Μόλις δημιουργήσουν μια σταθερή πλατφόρμα, η θήκη τοποθετείται πάνω από την επίδραση του χιονιού και στη συνέχεια συνδέστε μια εξωτερική μονάδα.
Δημιουργία οπών και διανομής φούρνου: Εγκατάσταση καλοριφέρ
Οι μισθωμένοι υδραυλικοί σας κόβουν τρύπες στον τοίχο δίπλα στην αντλία θερμότητας πηγής αέρα για να ταιριάζουν καλώδια και σωλήνες. Ένα άλλο βήμα της εγκατάστασης της αντλίας θερμότητας είναι η εγκατάσταση των καλοριφέρ στο σπίτι σας. Εδώ, πρέπει να συνοδεύεται από καλοριφέρ σε καθορισμένες περιοχές και στη συνέχεια να επισυνάπτονται τα θερμαντικά σώματα στη λαβή.
Συνδέοντας σωλήνες και καλώδια
Οι τεχνικές αντλιών θερμότητας θα κλείσουν πρώτα το σπίτι σας. Μετρούν και κόβουν καλώδια για κατάλληλο μήκος και πλάτος, στη συνέχεια συνδέστε τους σε ψυγείο, διακόπτη κυκλώματος, πίνακα ελέγχου και εξωτερική μονάδα. Ο φούρνος μετράται επίσης, η βρωμιά και η εγκατάσταση. Στη συνέχεια, ο φούρνος συνδέεται με το ψυγείο και το κατάλληλο σύστημα θέρμανσης.
Δοκιμάζοντας την αντλία θερμότητας
Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, ο εγκαταστάτης σας δοκιμάζει. Μπορεί να ελέγξει αν απαιτείται η τάση και η θερμική ισχύ στο επίπεδο. Εάν το σύστημα αποτύχει ή η θερμική απόδοση και η τάση δεν βρίσκονται στα σωστά επίπεδα, οι τεχνικές αντλίας θερμότητας θα απενεργοποιήσουν το σύστημα και την ισχύ. Ελέγχει εάν η εγκατάσταση δεν έχει συμβεί και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει τις απαραίτητες επισκευές. Ο υδραυλικός λειτουργεί μέχρι το σύστημα αντλίας θερμότητας να μην λειτουργεί τέλεια.
Επισκευές αντλιών θερμότητας
Κατά την εξυπηρέτηση μιας αντλίας θερμότητας με αέρα / αέρα, οι τεχνικές θερμικής αντλίας σας μπορούν να εκτελέσουν διαγνωστικές δοκιμές. Μπορεί να εκτελέσει έναν διεξοδικό σε βάθος έλεγχο και να μάθετε την αιτία του γιατί το σύστημα δεν λειτουργεί σωστά ή δεν λειτουργεί καθόλου. Αφού βρούμε την αιτία του προβλήματος, λειτουργεί στις αντίστοιχες επισκευές.