Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

τεχνιτεσ

Ψάχνετε για ωρομίσθιο σύζυγο για συντήρηση διαμερίσματος ή σπιτιού; Έχουμε 23.767 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
33.161 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
88.966 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
τεχνιτεσ

Χρειάζεστε υπηρεσία από την ωριαία περιοχή συζύγου; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς ποιότητας στην ανάρτηση εικόνων, την τοποθέτηση τηλεόρασης στον τοίχο, την εγκατάσταση ενός home cinema. Η τιμή των υπηρεσιών επισκευής εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: εργασίες φινιρίσματος, καθαρισμός μετά τη συναρμολόγηση, έξοδα μεταφοράς, προμήθειες σιδηρουργίας όπως βίδες, πείρους, καρφιά) που παρέχονται από έναν από τους 23.767 πλοιάρχους μας στην κατηγορία.

Δείτε επίσης:Τιμές
33.161 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
88.966 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Συμβουλές και συμβουλές
Η καλή ανάθεση είναι η βάση Οι δύο σύζυγοι μπορούν να λύσουν ένα ευρύ φάσμα διαφόρων έργων συντήρησης γύρω από το σπίτι, το διαμέρισμα ή τον κήπο. Γράψτε όλες τις εργασίες για να εισάγετε όλα τα απαραίτητα εργαλεία και αναλώσιμα. Ελέγξτε για την υλοποίηση Για να είστε βέβαιοι ότι όλα τα έργα έχουν γίνει ποιότητα, ελέγξτε την εργασία κατά τη διάρκεια της πορείας τους καθώς και μετά την ολοκλήρωσή της. Προϋπολογισμός και ώρα Μην ξεχάσετε να προσθέσετε τις απαιτήσεις σας για την ολοκλήρωση της εφαρμογής. Εάν έχετε έναν καθορισμένο προϋπολογισμό που πρέπει να ακολουθηθεί, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι ο πάροχος υπηρεσιών είναι ήδη στην αρχή.
Συχνές ερωτήσεις
Ποιες δεξιότητες έχει έναν ωριαίο σύζυγο;
Ο ωριαίος σύζυγος θα φροντίσει για το έργο γύρω από το σπίτι, το διαμέρισμα ή τον κήπο που δεν έχετε χρόνο, δεξιότητες ή εργαλεία. Επειδή οι συζύγοι της ώρας μπορούν να έχουν διαφορετικές επαγγελματικές δεξιότητες να περιγράφουν τι χρειάζεστε όσο το δυνατόν ακριβέστερα για να λάβετε τιμές από τους εμπειρογνώμονες που έχουν τις σωστές δεξιότητες.
Πόσο είναι ένας ωριαίος σύζυγος;
Το μέσο κόστος του ωριαίου συζύγου είναι από 20 έως 100 €. Η τιμή εξαρτάται από την πολυπλοκότητα του έργου, τον απαραίτητο χρόνο, αν χρειάζονται ειδικά εργαλεία ή εξοπλισμό και από το αν ο ωριαίος σύζυγος είναι κοντά, ή πρέπει να προέρχεται από απόσταση.
Πώς μπορώ να βρω έναν καλό ωριαίο σύζυγο;
Η δημιουργία μιας ζήτησης Wilio είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να βρείτε ένα εύχρηστο και πρόθυμο σύζυγο ρολογιού στο περιβάλλον σας. Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε έναν τοπικό εμπειρογνώμονα με αυτές τις σωστές εμπειρίες για τη ζήτησή σας.
Ποια εργασία κάνει ένας σύζυγος ρολογιού;
Ο ωριαίος σύζυγος μπορεί να βοηθήσει με δευτερεύουσες εργασίες επισκευής και συντήρησης στο σπίτι. Θα βοηθήσει με έργα όπως εικόνες ζωγραφικής, εγκατάσταση επίπλων, εργασίες επισκευής, εμπλοκή συσκευής, εγκατάσταση λαμπτήρων, airwife, ζωγραφική και τοίχους επίστρωσης και άλλες επιφάνειες και μικρές επιφάνειες και μικρές επισκευές. Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε έναν εξοπλισμό ρολογιού υψηλής ποιότητας, από το περιβάλλον σας που σας βοηθάει όταν σας ταιριάζει.
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ωριαίου συζύγου και εμπειρογνώμονα όπως ηλεκτρολόγος ή υδραυλικός;
Οι συζύγοι των υπηρεσιών είναι επαγγελματίες που μπορούν να βοηθήσουν με διάφορα έργα συντήρησης στο σπίτι. Από την άλλη πλευρά, οι ηλεκτρολόγοι, οι υδραυλικοί, το αέριο και ούτω καθεξής. Είναι ειδικοί επαγγελματίες με ειδικά προσόντα σε μια συγκεκριμένη κατοχή.
Γιατί ψάχνετε για ωριαία σύζυγο στο Wilio;
Ο ωριαίος σύζυγος θα φροντίσει για το έργο γύρω από το σπίτι, το διαμέρισμα ή τον κήπο που δεν έχετε χρόνο, δεξιότητες ή εργαλεία. Θα βοηθήσει με τις περισσότερες επισκευές γύρω από το σπίτι. Συγκέντρωσε έπιπλα, αντικαταστήστε την χαλασμένη μπαταρία, ένα μη λειτουργικό βύσμα, επιστρέφει την τοποθέτηση, ή περιλαμβάνει συσκευές. Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε έναν ωριαίο σύζυγο ρολογιού που είναι πρόθυμος να μετακινηθείτε αμέσως στο έργο σας.
Τι δουλειά κάνει ένας σύζυγος ρολογιού για εσάς
Εσωτερικές εγκαταστάσεις και επισκευές
Ο ωριαίος σύζυγος θα φροντίσει για το έργο γύρω από το σπίτι, το διαμέρισμα ή τον κήπο που δεν έχετε χρόνο, δεξιότητες ή εργαλεία. Θα βοηθήσει με τις περισσότερες επισκευές γύρω από το σπίτι. Συγκέντρωσε έπιπλα, αντικαταστήστε την χαλασμένη μπαταρία, ένα μη λειτουργικό βύσμα, επιστρέφει την τοποθέτηση, ή περιλαμβάνει συσκευές. Ο ωριαίος σύζυγος μπορεί να βοηθήσει στην εγκατάσταση νέων αγορασμένων συσκευών, να διορθώσει τη σπασμένη πόρτα, την εγκατάσταση και την επισκευή των περσίδων, την εγκατάσταση ενός νεροχύτη κουζίνας ή την αντικατάσταση της μπαταρίας νερού, την ανάρτηση των φωτιστικών και ακόμη και ταπετσαρίας. Θα χρησιμοποιήσει τα δικά σας εργαλεία και θα σας συμβουλεύσει εάν χρειάζεστε άλλα υλικά.
Υπηρεσίες συντήρησης
Έχετε μια ολόκληρη λίστα εργασιών συντήρησης που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε; Πυρκαγιά ο σύζυγός σας για να κάνει όλα ταυτόχρονα. Μπορεί να βοηθήσει στην εγκατάσταση πολυστρωματικού ορόφου, ανταλλάσσοντας σφραγίδες σιλικόνης στο μπάνιο, κρεμασμένες πόρτες και πολλά άλλα έργα.
Εξωτερικές εγκαταστάσεις και επισκευές
Ο ωριαίος σύζυγος μπορεί να σας βοηθήσει να χτίσετε ένα υπόστεγο κήπου, να εγκαταστήσετε τις εξωτερικές περσίδες, ανοίγουν τη βεράντα ή ένα πεζοδρόμιο ή ακόμα και να επισκευάσετε το τραμπολίνο των παιδιών σας.
Τρόντιση τοίχου
Από τα ράφια τοίχου, εικόνες και τηλεοράσεις σε ράφια ποδηλάτων και καθρέφτες - αν χρειάζεστε βοήθεια με την τοποθέτηση του τοίχου, καλέστε τον ωριαίο σύζυγο. Οι περισσότεροι ωριαίες συζύγους φέρνουν τα δικά τους εργαλεία, αλλά ίσως χρειαστεί να πληρώσετε για υλικά όπως μπουλόνια ή κάτοχοι για βαριά αντικείμενα όπως τηλεοράσεις και ούτω καθεξής.
ΕπίδειξηΕπίδειξη των πραγματοποιήσεων των παρόχων μας
profile image
τεχνιτεσ
Ευγένιος Σ.
profile image
τεχνιτεσ
Θοδωρής Σ.
profile image
τεχνιτεσ
Άγιαξ Ο.
profile image
τεχνιτεσ
Λίνους M.
profile image
τεχνιτεσ
Κάλιξ Φ.
profile image
τεχνιτεσ
Λίνους Ξ.