Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

τεχνικοι καυστηρων αεριου

Ψάχνετε για γκάζι; Έχουμε 22.011 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
32.742 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.748 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
τεχνικοι καυστηρων αεριου

Χρειάζεστε υπηρεσία φυσικού αερίου; Η Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς ποιότητας στην εγκατάσταση εστιών αερίου και εστιών αερίου, ανακαίνιση εγκαταστάσεων αερίου, αντικατάσταση καπακιών και σωλήνων αερίου, δοκιμές πίεσης και επιθεωρήσεις. Η τιμή ενός ειδικού αερίου εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: συνεχής υπηρεσία έκτακτης ανάγκης, ανακούφιση από διαρροή αερίου, που παρέχεται από μία από τις 22.011 εταιρείες φυσικού αερίου μας στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Δείτε επίσης:Τιμές
32.742 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.748 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί να αναζητήσετε το αέριο στο Wilio;
Πρέπει να διορθώσετε τον λέβητα αερίου, εξασφαλίζοντας μια πλήρη ανακατασκευή της διανομής αερίου ή απλώς να εμπλέξει μια σόμπα αερίου; Το αέριο δεν πρέπει ποτέ να λαμβάνεται σε ελαφρύ. Επομένως, εάν έχετε έναν λέβητα αερίου στο σπίτι, μια σόμπα ή άλλες συσκευές πρέπει πάντα να επικοινωνούν με ένα εκπαιδευμένο αέριο. Το Professional Gasmar θα φροντίσει για τη συμμετοχή και την επισκευή των λέβητων αερίου, τη συναρμολόγηση ή την επισκευή της διανομής αερίου, την εφαρμογή των συνδέσεων αερίου και όλες τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια όλες τις συσκευές σας. Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε επαγγελματικά αέρια στην περιοχή σας που είναι άμεσα διαθέσιμες για να σας βοηθήσουν σε οποιαδήποτε εγκατάσταση, επισκευή ή αναθεώρηση.
Ποιες δεξιότητες έχει η Gasic;
Τα αέρια μπορούν να εκτελέσουν συναρμολόγηση, θησαυρού και ενοποίηση καλωδίωσης σωλήνων αερίου, συνδυάζουν τις αρθρώσεις σωλήνων χρησιμοποιώντας σπειρώματα, λαιμό, φλάντζες, γνωρίζουν πώς να κάνουν εργασίες συντήρησης σε σταθμούς ρυθμιστικού, οσμητισμού και μέτρησης. Μπορεί να εκτελέσει εργασία συγκόλλησης για την ένταξη μετάλλων και μη μεταλλικών υλικών και εργασιών σωληνώσεων και μόνωσης, συναρμολογεί μετρητές και συσκευές ασφαλείας. Εκτελεί δραστηριότητες αερίου στην παραγωγή, την προσαρμογή, τη διανομή των μεταφορών και του φυσικού αερίου. Το Gasmar μπορεί να οργανώσει δραστηριότητες που σχετίζονται με φυσικά έργα και σωληνώσεις. Εστιάζεται στην εργασία σε αγωγούς φυσικού αερίου, συμπεριλαμβανομένων των δοκιμών πίεσης, μπορεί να εντοπίσει και να παρέχει χώρους διαρροής αερίου σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, για να πραγματοποιήσει επαγγελματική και ειδική εργασία σε τεχνολογικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείται στη διαχείριση του φυσικού αερίου, εκτελούν αγωγούς και συντήρηση συσκευών δειγματοληψίας προπανο-βουτάνιο. Μπορεί να εξασφαλίσει ότι υπάρχει συναρμολόγηση, καθώς και η δικτύωση δικτύων, φορέων εκμετάλλευσης και συντήρηση χρησιμοποιημένων σταθμών (μέτρηση, ρυθμιστική, εξειδικευμένη, συμπίεση) καθώς και στην εγκατάσταση εσωτερικής διανομής και εγκαταστάσεων συσκευών, συμπεριλαμβανομένης της συντήρησης.
Πόσο συχνά χρειαζόμαστε να ελέγξουμε τη διανομή αερίου σε ένα επίπεδο κτίριο;
Είναι απαραίτητο να γίνει διάκριση αν η συσκευή βρίσκεται πριν ή πίσω από το κλείστρο αερίου. Ο προμηθευτής φυσικού αερίου εξασφαλίζει την ασφαλή λειτουργία και τη συντήρηση των αγωγών διανομής - αγωγών αερίου, μαζί με τις συνδέσεις, τους αποσπαστές (σταθμός μεταξύ του δικτύου μεταφοράς και διανομής) και των κανονιστικών σταθμών (προσαρμογή πίεσης όπως απαιτείται), συμπεριλαμβανομένου του κύριου καλύμματος αερίου. Για το HUP (κύριο καπάκι αερίου), εξοπλισμός αερίου (π.χ. μετρητής φυσικού αερίου - λεγόμενος μετρητής αερίου, κατοικημένη διανομή, συσκευές αερίου, π.χ. λέβητας, κουζίνα, θερμοσίφωνα. Οικιακή διανομή) για την οποία ο ιδιοκτήτης ή ο διαχειριστής του σπιτιού είναι υπεύθυνος, ενδεχομένως κοινότητα ιδιοκτητών. Μία φορά σε τρία χρόνια και η δοκιμή εμπειρογνωμόνων πρέπει να εξασφαλιστεί κάθε 6 χρόνια.
Πότε πρέπει να γίνει η πρόληψη των επιθεωρήσεων εξοπλισμού αερίου;
Οι τακτικές επαγγελματικές επιθεωρήσεις και οι δοκιμές εξοπλισμού αερίου απαιτούνται όχι μόνο όσον αφορά την ασφάλεια, αλλά και από την άποψη της αποτελεσματικής λειτουργίας, οδηγώντας σε εξοικονόμηση ενέργειας. Πρέπει να πραγματοποιηθεί από επαγγελματικά αρμόδιο πρόσωπο. Το Paradise Interval (επιταγές) καθορίζει τον κατασκευαστή στις οδηγίες λειτουργίας. Κατά κανόνα, συνιστάται μία φορά το χρόνο σε λέβητες και θερμοσίφωνες φυσικού αερίου, μία φορά σε δύο χρόνια σόμπες αερίου και σωλήνες ψησίματος, μία φορά σε 3 χρόνια όσον αφορά τη διανομή αερίου, αλλά είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις διανομής αερίου μία φορά σε 6 χρόνια . Μια φορά το χρόνο, ελέγξτε το σύστημα θέρμανσης και την επαλήθευση της λειτουργίας των ρυθμιστικών οργάνων και των οργάνων ασφαλείας και τα εξαρτήματα καθώς και την παροχή αέρα καύσης. Κατά τον έλεγχο, ο εξοπλισμός καυσαερίων θα πρέπει επίσης να ελεγχθεί - για παράδειγμα, τακτικό καθαρισμό και την αξιολόγηση εμπειρογνωμόνων των καμινάδων. Ειδικότερα, η εξοικονόμηση μπορεί να επιτευχθεί με την κατάργηση των ακόλουθων ελλείψεων σε προληπτική επιθεώρηση: • Εσφαλμένες ρυθμίσεις καυστήρα σε οποιαδήποτε συσκευή αερίου ή μια κακή τεχνική κατάσταση (διαβρωμένη, μετατόπιση, φραγμένη με βρωμιά) • Η απόφραξη των επιφανειών ανταλλαγής σε θερμοσίφωνες ροής ή λέβητες, • Διαρροή διαρροής διαρροής αερίου (έλεγχος μηχανικών αρθρώσεων, φλαντζών, ...).
Πώς αντιμετωπίζω τις συσκευές αερίου;
• Τηρείτε τη λειτουργία, τη λειτουργία και τη συντήρηση των συσκευών αερίου που αναφέρονται στις οδηγίες του κατασκευαστή. • Συσκευές αερίου και διανομή αερίου για τον έλεγχο και τη διατήρηση σύμφωνα με τις οδηγίες λειτουργίας για τον κατασκευαστή και τον προμηθευτή τους. • Χρησιμοποιήστε μια συσκευή αερίου μόνο για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται. • Πληρώστε για επαρκή παροχή αέρα σε ένα δωμάτιο όπου τοποθετείται η συσκευή αερίου. • Πληρώστε για τον κατάλληλο εξαερισμό του χώρου όπου η συσκευή χρησιμοποιείται για τον αέρα (κουζίνα αερίου, φούρνο ψησίματος, θερμαντήρα ροής αερίου). • Επισκευή, συντήρηση και έλεγχος των συσκευών αερίου που εμπιστεύονται μόνο σε άτομα με επαγγελματικά προσόντα και ζητούνται από την εξουσιοδότηση.
Ποια δουλειά κάνει ο γαστρητής;
Τα εξειδικευμένα εκπαιδευμένα αέρια μπορούν να σας βοηθήσουν με αναθεώρηση, επισκευή και συντήρηση λεβήτων αερίου. Μπορεί να εκτελέσει διαρροή αερίου. Θα σας βοηθήσει με τη συμμετοχή ή την αποσύνδεση των βράχων αερίου και θα σας δώσει μια επιστολή πιστοποιημένης εγγύησης αερίου. Μπορεί να κάνει μια νέα σύνδεση φυσικού αερίου στην ιδιοκτησία σας ή να κάνει πλήρη ανακατασκευή της διανομής του φυσικού αερίου στο διαμέρισμά σας, σπίτι αν η εταιρεία. Για να αντικαταστήσετε τα κλεισίματα και τα εύκαμπτα φίδια σε φυτά αερίου και δοκιμές πίεσης και αναθεωρήσεις σε διανομή αερίου καθώς και την αντικατάσταση του HUP (κύριο καπάκι αερίου) και αφαιρέστε τις διαρροές αερίου και συντριβής. Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα αέριο ποιότητας, από το περιβάλλον σας που βοηθάει πρόθυμα όταν σας ταιριάζει.
Έχω επιχορήγηση αερίου για να παρέχουμε εξοπλισμό ή θα φέρει τη δική μου;
Τα περισσότερα επαγγελματικά αέρια χρησιμοποιούν τα δικά τους εργαλεία, αλλά οι συσκευές αερίου που θα εγκατασταθούν και τα αναλώσιμα πρέπει να καταβληθούν ή να παραδοθούν μετά από συμβουλευτικές αέριο. Τα επαγγελματικά αέρια γνωρίζουν ποια υλικά χρειάζονται στην εγκατάσταση αερίου, επομένως πριν από την αγορά υλικών ή συσκευών που σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε την αγορά σας με το αέριο σας. Ωστόσο, εάν έχετε ήδη αγοράσει εξοπλισμό και αναλώσιμα, ενημερώστε το αέριο σας πριν στείλει έναν υπολογισμό των τιμών.
Πώς να μισθώσετε το αέριο χρησιμοποιώντας το Wilio;
Βρείτε ένα έξυπνο αέριο στη γειτονιά σας είναι απλή. Απλά εισάγετε τη ζήτηση. Ο Wilio ενημερώνει τότε εμπειρογνώμονες που βρίσκονται στην τοποθεσία σας έχουν τις απαραίτητες δεξιότητες και γνωρίζουν τη δουλειά για να εκτελέσετε τον απαιτούμενο χρόνο. Τότε αρκεί να επιλέξετε από το μενού που λαμβάνετε. Με το Wilio έχετε βεβαιωθεί ότι λαμβάνετε ποιοτικές υπηρεσίες σε λογική τιμή. Μπορείτε να πείσετε τον εαυτό σας σχετικά με την ποιότητα της εργασίας της χώρας σας, ώστε να βλέπετε την αξιολόγηση και τις κριτικές των πελατών τους. Πληρώνετε μόνο για την υπηρεσία που εκτελείται και μετά την ολοκλήρωσή του.
Ποιος είναι υπεύθυνος για το φυσικό αέριο;
Μετά το κύριο καπάκι αερίου (HUP), είναι μια συσκευή αερίου για την οποία ο διανομέας φυσικού αερίου είναι υπεύθυνος. Το HUP στη συσκευή αερίου είναι μια συσκευή δειγματοληψίας για την οποία ο πελάτης είναι υπεύθυνος, έτσι ο ιδιοκτήτης ακινήτου. Σε πολυκατοικίες για την κοινή κατανομή του φυσικού αερίου αντιστοιχεί στους ιδιοκτήτες της Κοινότητας ή στο σπίτι διαχειριστή. Η κατανομή του αερίου πίσω από το μετρητή αερίου (σε διαμερίσματα), συμπεριλαμβανομένων των συσκευών αερίου, αντιστοιχούν στους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων. • Ο διανομέας φυσικού αερίου αντιστοιχεί στη συσκευή αερίου μετά το καπάκι αερίου. Το κύριο καπάκι αερίου το χωρίζει από τις συσκευές δειγματοληψίας. • Ο πελάτης αντιστοιχεί στον πελάτη, το οποίο είναι κυρίως ο ιδιοκτήτης ακινήτου. • Σε πολυκατοικίες για την κοινή κατανομή του αερίου αντιστοιχεί στους ιδιοκτήτες της Κοινότητας ή στο σπίτι ή στο διαχειριστή του σπιτιού. • Για τη διανομή αερίου πίσω από το μετρητή αερίου (σε διαμερίσματα), συμπεριλαμβανομένων των συσκευών που αντιστοιχούν στους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων. • Εάν υπάρχει ένα σπίτι λέβητα, ένας διαχειριστής ή η κοινότητα ιδιοκτητών είναι υπεύθυνος για αυτό.
Τι πρέπει να κάνω αν το αέριο διαρρεύσει;
Εάν έχετε υποβληθεί, η διαρροή αερίου θα πρέπει να ακολουθείται σύμφωνα με τις ακόλουθες οδηγίες ασφαλείας: • Ανοίξτε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα. • Απενεργοποιήστε τις συσκευές αερίου και εισαγάγετε την παροχή αερίου (καπάκι περιβλήματος, αντίστοιχα. Το κύριο καπάκι αερίου). • Μην χρησιμοποιείτε ανοιχτή φωτιά (μη αναμφισβήτητο και αναπτήρες). • Μην χρησιμοποιείτε ηλεκτρικά κουδούνια, ηλεκτρικές συσκευές και τηλέφωνα. • Μην τραβάτε τα καλώδια τροφοδοσίας στην ηλεκτρική συσκευή από την υποδοχή. • Μην χρησιμοποιείτε ανελκυστήρα. • Μην καπνίζετε. • Προειδοποιήστε άλλους κατοίκους του σπιτιού και αφήστε το κτίριο. • Ενημερώστε την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης του οργανισμού αερίου στο τηλέφωνο που βρίσκεται έξω από το σπίτι ή το χώρο της διαρροής. • Εάν η μυρωδιά του αερίου από τους κλειδωμένους χώρους θα ενημερώσει την αστυνομία ή τους πυροσβέστες. • Εξαφάνιση χώρου που διατίθεται για την αναμονή και την υπηρεσία σφαλμάτων. • Η διαρροή αερίου δεν ανιχνεύει ποτέ φλόγα αλλά πάντα χρησιμοποιώντας έναν παράγοντα αφρισμού (απορρυπαντικό ή σαπούνι). Η διαρροή αερίου αντανακλά τις φυσαλίδες σε διαρροή. Μεγαλύτερη διαρροή αερίου εύκολα με οσμή και ενδεχομένως και τα δύο ακοή.
Συμβουλές και συμβουλές
Η καλή ανάθεση είναι η βάση Γράψτε στην ανάθεση όσο το δυνατόν μια περιγραφή της εργασίας που πρέπει να εκτελέσετε και σε ποιο βαθμό να καταλάβετε ακριβώς τι είναι η ιδέα σας. Ελέγξτε για την υλοποίηση Για να είστε βέβαιοι ότι όλα τα έργα έχουν γίνει ποιότητα, ελέγξτε την εργασία κατά τη διάρκεια της πορείας τους καθώς και μετά την ολοκλήρωσή της. Προϋπολογισμός και ώρα Μην ξεχάσετε να προσθέσετε τις απαιτήσεις σας για την ολοκλήρωση της εφαρμογής. Εάν έχετε έναν καθορισμένο προϋπολογισμό που πρέπει να ακολουθηθεί, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι ο πάροχος υπηρεσιών είναι ήδη στην αρχή.
Τι είδους δουλειά κάνει ο γαστρητής για μένα;
Αναθεώρηση και συντήρηση του λέβητα αερίου
Σε ένα λέβητα αερίου, η διαδικασία καύσης λαμβάνει χώρα όπου αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες επιφάνειας. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη και ασφαλής λειτουργία αυτών των συσκευών, είναι επομένως η αναθεώρηση του λέβητα που απαιτείται όχι μόνο από το νόμο αλλά και οι ίδιοι οι παραγωγοί. Όταν αναθεωρήθηκε, δεν είναι απλώς να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του λέβητα αερίου, αλλά κυρίως για την ασφάλεια που μπορεί να απειληθεί σε περίπτωση διαταραχής του λέβητα και μονοξείδιο του άνθρακα. Στην κανονική υπηρεσία, οι επιφάνειες ανταλλαγής θερμότητας καθαρίζονται οι οποίες παρέχουν μεταφορά θερμότητας μεταξύ φλόγας και νερού, η οποία αποτελεί τη βάση της επίτευξης του κατασκευαστή της αποτελεσματικότητας της συσκευής. Εάν είναι απαραίτητο να αντικαταστήσετε τα υπερβολικά φθαρμένα εξαρτήματα.
Επιβεβαίωση της αναθεώρησης του λέβητα
Η επιβεβαίωση (πρωτόκολλο) σχετικά με την αναθεώρηση που έγινε είναι απαραίτητη σε περίπτωση ασφαλισμένης εκδήλωσης. Ως αποτέλεσμα των μη ανταποκριθέντων αναθεωρήσεων και υπηρεσιών, η ασφαλιστική εταιρεία δεν καταβάλλει ζημιές επειδή δεν έχετε εκπληρώσει νομικές υποχρεώσεις. Κάθε συσκευή άνω των 50 kW έχει καθήκον σύμφωνα με το διάταγμα μία φορά το χρόνο για να αποφοιτήσει. Σύμφωνα με το νόμο, η επισκευή, η διατήρηση, οι τεχνικές επιθεωρήσεις και οι δοκιμές των εγκαταστάσεων αερίου μπορούν να εξαντληθούν επαγγελματικά από το πρόσωπο που έχει σχετικές άδειες.
Εγκατάσταση σόμπων αερίου και πιάτων μαγειρέματος αερίου
Η συμμετοχή της κουζίνας αερίου ή του μαγειρέματος αερίου είναι ένα από τα πιο κοινά έργα που μπορούν να κάνουν τα αέρια για εσάς. Το αέριο παρέχει σωλήνες και στάδια και άλλα αναλώσιμα και συνοδεύεται από μια συσκευή αερίου. Ακολούθως, δοκιμάζεται η εγκατεστημένη συσκευή. Μετά την ολοκλήρωση της εργασίας, το αέριο είναι να σας δώσει ένα πιστοποιητικό τοποθέτησης που είναι απαραίτητο για την επιτυχή διαμαρτυρία σε περίπτωση βλάβης του εξοπλισμού αερίου.
Νέες συνδέσεις, αναγέννηση αερίου ή νέα εγκατάσταση αερίου από το μετρητή αερίου στη συσκευή
Εάν πρέπει να φέρετε το φυσικό αέριο στο ακίνητο σας, θα σας κάνει μια σύνδεση. Το αέριο για εσάς μπορείτε επίσης να αναδιαμορφώσετε τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις αερίου και να μεταφερθούν τα υπάρχοντα καταστήματα. Ομοίως, οι πλήρεις νέες εγκαταστάσεις αερίου από το μετρητή αερίου στις συσκευές μπορούν να υλοποιηθούν για εσάς. Στη συνέχεια, η όλη εγκατάσταση ελέγχεται και εκδίδεται από το πιστοποιητικό συναρμολόγησης.