Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

αρχιτεκτονικη κηπων

Ψάχνετε για αρχιτέκτονα τοπίου; Έχουμε 7.252 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
32.809 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.888 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
αρχιτεκτονικη κηπων

Χρειάζεστε μια υπηρεσία από έναν αρχιτέκτονα τοπίου; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς ποιότητας στον σχεδιασμό, το σχεδιασμό, την υλοποίηση, τη συντήρηση, τη φύτευση, το γκαζόν, την άρδευση, τα παρτέρια. Η τιμή των σχεδιαστών για το εξωτερικό και τον κήπο εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: διαβουλεύσεις, ενσωμάτωση σχολίων, πρόσθετες προτάσεις για μικρά έργα όπως ένα σπίτι στον κήπο, που θα παρέχονται από έναν από τους 7.252 αρχιτέκτονες τοπίου στη συγκεκριμένη κατηγορία

Δείτε επίσης:Τιμές
32.809 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.888 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί να προσλάβετε μια υπηρεσία αρχιτέκτονα κήπου μέσω του Wilio;
Αν ψάχνετε για τοπικούς σχεδιαστές κήπων κοντά σας που σας βοηθούν να ομορφύνετε τον κήπο, οι πραγματικοί επαγγελματίες μπορούν να βρεθούν στο Wilio. Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε εύκολα να βρείτε έναν αρχιτέκτονα κήπου / σχεδιαστής που μπορεί να προτείνει τον κήπο σας σύμφωνα με το προσωπικό σας στυλ και τη γεύση σας. Για το Wilio θα βρείτε μεταξύ άλλων υπηρεσιών για κατοικίες, διαμέρισμα, κήπο και ολοκληρωμένες υπηρεσίες κηπουρικής, αρχιτεκτονική κήπου και σχεδιασμό. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν συμβουλευτική, σχέδια, υλοποίηση και ολοκληρωμένη συντήρηση των διακοσμητικών κήπων και πράσινων γύρω από εμάς. Δεν χρειάζεται πλέον να είστε περίπλοκες για να αναζητήσετε εταιρείες που δημιουργούν ένα σχεδιασμό κηπουρού. Το Wilio είναι πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για πρόταση για ένα βαθμό ή ένα μικρό δικαστήριο, έχουμε αρκετούς σχεδιαστές κήπου που είναι ενθουσιασμένοι από την εφαρμογή της εργασίας στον κήπο και την επεξεργασία εξωτερικών χώρων. Μπορείτε να ελέγξετε το προφίλ τους, να δείτε το χαρτοφυλάκιό τους και να μισθώσετε κάποιον που καταλαμβάνει καλύτερα το όνειρο ενός πιο όμορφου κήπου. Κατά την είσοδο στην εργασία για το Wilio, ενημερώστε μας για τις λεπτομέρειες της απαίτησής σας ως σύνθεση υπηρεσίας, ένα χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση της εργασίας. Στη συνέχεια, θα επικοινωνήσουν μαζί σας με τους σχεδιαστές κήπων από το περιβάλλον σας που θα συνεργαστούν μαζί σας για να χτίσουν τον κήπο των ονείρων σας.
Γιατί να προσλάβω έναν αρχιτέκτονα κήπου (σχεδιαστής);
Παραγγελία ο αρχιτέκτονας κήπου δεν είναι snomics, αλλά μια εκδήλωση της ορθολογικής σκέψης. Για να λύσετε το εξωτερικό γύρω από το σπίτι σας, επικοινωνήστε πρώτα με τον αρχιτέκτονα κήπου. Θα πρέπει να βρείτε έναν εμπειρογνώμονα που έχει πιστοποιητικό για αυτή τη δραστηριότητα. Εγγυεί ότι ο σχεδιαστής κήπων διαδοθεί, καθώς και ότι έχει επαρκές τεχνικό υπόβαθρο. Όλα αυτά μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο, χρήματα καθώς και κάθε απογοήτευση. Ο σχεδιασμός και ο σχεδιασμός των κήπων είναι μια πολύπλοκη και απαιτητική διαδικασία που απαιτεί δημιουργικές και τεχνικές δεξιότητες και εμπειρογνωμοσύνη. Αυτές περιλαμβάνουν τη γνώση των κατασκευαστικών τεχνικών, της κηπουρικής, των προσαρμογών εκτός δρόμου και των οικονομικών δαπανών.
Πόσο καιρό διαρκεί μέχρι ο σχεδιασμός του κήπου να προτείνει τον κήπο μου;
Πόσο καιρό χρειάζεται ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός του κήπου εξαρτάται από το μέγεθος του κήπου σας και την πολυπλοκότητα της πρότασης. Εάν αυτό είναι ένα απλό πρόγραμμα κήπου για ένα μικρό κήπο, η πρόταση μπορεί να προετοιμαστεί για 1-2 εβδομάδες. Εάν ο κήπος σας είναι πιο εκτεταμένος, έχει πιο όμορφο τοπίο και άλλα στοιχεία τοπίου, η πρόταση θα διαρκέσει περισσότερο.
Γιατί να προσλάβετε έναν αρχιτέκτονα κήπου μέσω του Wilio και όχι μια επιχείρηση;
Η ενοικίαση ενός εξωτερικού αρχιτέκτονα κήπου μέσω του Wilio είναι ταχύτερη και πρακτική. Σε αντίθεση με τις εταιρείες ότι η αντίδραση συνήθως διαρκεί ημέρες ή εβδομάδες, οι αρχιτέκτονες κήπων από το Wilio θα ακούγονται αμέσως. Μόνο μερικά κλικ και μπορείτε να τηρείτε αμέσως την επαφή μαζί τους. Μπορεί να πείτε ότι ο αρχιτέκτονας κήπου θα κοστίσει χρήματα, αλλά το αντίθετο είναι αλήθεια. Δεσμεύοντας έναν αρχιτέκτονα κήπου, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα και να πάρετε επαγγελματικές υπηρεσίες.
Τι γίνεται αν θέλω απλώς να ανακατασκευάσω μέρος του κήπου μου;
Για να βελτιώσετε ή να ανακατασκευαστείτε μέρος του κήπου σας, δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε έναν ειδικό σε ένα σχεδιασμό κήπου που προτείνει μια λειτουργική και αισθητικά πιο ιδανική σύνθεση του κήπου σας. Είτε πρόκειται για μείωση του γκαζόν σας, εγκατάσταση της βεράντας ή ανοίγματος αναδιαμόρφωσης, ο σχεδιαστής θα σας προγραμματίσει την επιθυμητή εργασία έτσι ώστε ο προμηθευτής να μπορεί να κάνει την εργασία γρήγορα και αποτελεσματικά.
Πότε είναι το καλύτερο έτος του χρόνου για το σχεδιασμό του κήπου σας;
Μπορείτε να προτείνετε τον κήπο σας ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους. Οι σχεδιαστές κήπων μας εργάζονται σε κάθε εποχή. Ωστόσο, είναι ιδανικά κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, όταν οι δυνατότητες εργασίας στον κήπο είναι περιορισμένες. Ταυτόχρονα, ο σχεδιαστής κήπων μπορεί να σας σχεδιάσει την καλύτερη περίοδο για την υλοποίηση του έργου κήπου σας, εγώ. Φύτευση φυτών, λουλούδια, διακοσμητικά δέντρα και πράσινο.
Μπορεί ο αρχιτέκτονας κήπου να με βοηθήσει με δουλειά στον τομέα του εσωτερικού σχεδιασμού;
Εάν χρειάζεστε βοήθεια με ένα σχεδιασμό κουζίνας, σαλόνι ή υπνοδωμάτιο, έχουμε επίσης εσωτερικούς σχεδιαστές (αρχιτέκτονες) για να σας βοηθήσουμε να ανακατασκευάσετε εσωτερικούς χώρους για να επιλέξετε από ιδανικά χρώματα τοίχου και σχεδιασμό καινοτόμων λύσεων αποθήκευσης. Δημιουργούμε ένα εξατομικευμένο εσωτερικό σχεδιασμό σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και βοηθούμε να δημιουργήσουμε ένα λειτουργικό, όμορφο και άνετο σπίτι για κάθε μέλος της οικογένειας.
Ποιες άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με τον κήπο μπορώ να κλείσω μέσω του Wilio;
Όταν ο κήπος σας έχει σχεδιαστεί και εφαρμοστεί, μπορείτε να νοικιάσετε εμπειρογνώμονες για να σας βοηθήσουμε με τη συντήρηση του κήπου σας. Έχουμε ειδικευμένους εμπειρογνώμονες που μπορούν να σας βοηθήσουν με όλα τα έργα κηπουρικής - από χόρτο και διακοσμητικό γκαζόν για να φύτεψετε πράσινο στον κήπο σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση της υπηρεσίας φροντίδας γκαζόν - γονιμοποίηση, αερισμός, διάθεση ζιζανίων, αποκατάσταση γκαζόν και άρδευση γκαζόν.
Υπηρεσίες
Τι περιλαμβάνουν υπηρεσίες σχεδιασμού κήπου;
Οι υπηρεσίες σχεδιασμού κήπου περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών που καθιστά τον κήπο των ονείρων σας να έρχεται. Όταν κάνετε κράτηση σχεδιασμού κήπου μέσω Wilio, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο, να ελαχιστοποιήσετε το άγχος και να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είτε πρέπει να σχεδιάσετε έναν νέο κήπο ή να εκσυγχρονίσετε υπαίθριο χώρο, οι αρχιτέκτονες κήπων μας είναι διαθέσιμοι. Τι μπορείτε να περιμένετε όταν θα απολαύσετε σχεδιαστές κήπου μέσω Wilio:
Αρχική διαβούλευση και έρευνα στο χώρο του ξενοδοχείου
Το πρόγραμμα κήπου σας αρχίζει με τη διαβούλευση με τον αρχιτέκτονα κήπου για να μάθετε τις ιδέες σας για τον μελλοντικό κήπο των ονείρων. Ψάχνετε για σχεδιαστές για να σας βοηθήσουν να κάνετε έναν υπαίθριο χώρο όπου τα πτηνά, η πεταλούδα και οι μέλισσες; Ή ψάχνετε για ένα μοντέρνο σχεδιασμό κήπου που ταιριάζει στο σπίτι σας; Είμαστε εδώ για εσάς. Επειδή κάθε κήπος και το σπίτι είναι πρωτότυπα έργα, ο αρχιτέκτονας του κήπου σας θα εξετάσει το εξωτερικό και προτείνει μια βέλτιστη λύση για να ολοκληρώσει τον κήπο ή την πλήρη λύση ολόκληρου του χώρου.
Σχεδιασμός και σχεδίαση
Μετά από διαβούλευση με τον σχεδιαστή κήπων σας χρησιμοποιεί όλες τις πληροφορίες που παρέχονται για να δημιουργήσετε ένα λεπτομερές σχέδιο κήπου. Μπορείτε να φανταστείτε πού να τοποθετήσετε συγκεκριμένες επιφάνειες τοπίου, όπως διαδρομές, γκαζόν και βεράντες, καθώς και σχεδιασμένα υλικά, χρωματικά σχήματα (φύλλο και χρώμα λουλουδιών), στοιχεία νερού και συστήματα φωτισμού. Θα πρέπει να σας παράσχετε απεικονίσεις 3D για να σας επιτρέψουν να εισαγάγετε έναν μελλοντικό κήπο. Το σχέδιο περιέχει επίσης φυτά και παρτέρια, τοποθέτηση δέντρων, δέντρα, σωλήνες και άλλα διακοσμητικά δέντρα, ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις και τα είδη που ανταποκρίνονται καλύτερα στους όρους του κήπου σας. Περιλαμβάνονται άλλες πτυχές και στοιχεία κήπου που αντιστοιχούν στις εικόνες και τις αισθητικές σας γεύσεις.
Παρακολούθηση έργου
Μετά την έναρξη της κατασκευής του κήπου, ο σχεδιαστής κήπων θα εποπτεύει το έργο. Η συνολική διαδικασία εφαρμογής θα παρακολουθείται τακτικά για να εξασφαλίσει την αρμονία της αρχιτεκτονικής του κήπου με τη γύρω φύση. Προκειμένου όλες οι πλακόστρωτες επιφάνειες και οι εξωτερικές τους λειτουργίες εφαρμόζονται όπως προγραμματίζονται και πληρούν τα υψηλά πρότυπα. Είναι απαραίτητο να συμφιλιωθούν οι πλακόστρωτες επιφάνειες με ένα σπίτι και το περιβάλλον. Σε περίπτωση απροσδόκητων προβλημάτων, ο σχεδιαστής κήπων έχει γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις. Για να διατηρήσετε μόνιμα την εμφάνιση και την ποιότητα του κήπου σας, ζητήστε από τον σχεδιαστή κήπου σας να καταρτίσει ένα σχέδιο συντήρησης κήπου. Μπορείτε να εκτελέσετε τη συντήρηση σας ή να το περάσετε από τον κηπουρό ως αναφορά.