Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

εξωτερικεσ εργασιεσ

Αναζητάτε κηπουρό για εργασίες κήπου και εξωτερικού χώρου; Έχουμε 12.876 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
32.804 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.885 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
εξωτερικεσ εργασιεσ

Χρειάζεστε υπηρεσία κήπου και υπαίθρια εργασία; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς σε θέματα ποιότητας στο κούρεμα, το καθάρισμα, τη λίπανση, το βοτάνισμα, την κηπουρική, τον κήπο και το πράσινο. Η τιμή του εξωραϊσμού και των εξωτερικών εργασιών εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: υπηρεσία συστήματος άρδευσης, χειμερινή συντήρηση πισίνας που παρέχεται από έναν από τους 12.876 κηπουρούς μας στην κατηγορία

Δείτε επίσης:Τιμές
32.804 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.885 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Συχνές ερωτήσεις
Ποιες δεξιότητες ο κηπουρός;
Ένας έμπειρος κηπουρός είναι ένας εμπειρογνώμονας και ομολογεί σε διάφορα θέματα από την οικολογία της γης μετά τη φυσιολογία των φυτών. Θα σας παρέχει διαβουλεύσεις και να βοηθήσετε να σχεδιάσετε έναν κήπο. Συμβουλές με επιλογή φυτών που είναι κατάλληλα για το κλίμα και τη θέση της ιδιοκτησίας σας. Συμβουλές με την αγορά αυτών των σωστών φυτών ή των σπόρων. Θα φροντίσει να φύτευση νέων λουλουδιών και δέντρων. Εξασφαλίζει το πότισμα και τη γονιμοποίηση των φυτών. Θα βοηθήσει με τη θεραπεία ασθενειών Plesny και φυτικών και να αποτρέψει την εμφάνισή τους. Θα φροντίσει να διατηρηθεί το έδαφος για βέλτιστη ανάπτυξη φυτών. Τα Buries διαθέτουν και φροντίζουν για περαιτέρω εργασίες που απαιτούνται για τη συντήρηση του κήπου.
Γιατί να προσλάβετε έναν κηπουρό;
Δεν έχετε χρόνο να αφιερώσετε τον εαυτό σας σε όλη την εργασία στον κήπο; Ένας έμπειρος κηπουρός θα σας βοηθήσει με εξωτερική εργασία - κούρεμα του γκαζόν, απορρίπτει τα ζιζάνια, λάμπει και αντιμετωπίζει δέντρα από παράσιτα, φυτικά λουλούδια και να σας βοηθήσει με τις προσαρμογές του εδάφους. Βρείτε έναν έμπειρο επαγγελματία που φροντίζει να μην περάσει μια σπάνια ελεύθερη στιγμή για να εργαστείτε στον κήπο, αλλά αντί για το Moholi να χρησιμοποιήσετε αυτή τη φορά για να χαλαρώσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας. ΤοWilio θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνους κήπους στο περιβάλλον σας που είναι έτοιμα Αφήστε την εργασία.
Τι κάνει έναν κηπουρό;
Ο κηπουρός είναι ένας εμπειρογνώμονας φροντίδας κήπου, συμπεριλαμβανομένων των λουλουδιών, των δέντρων, των φυτών κοινής ωφέλειας, χλοοτάπητες, εξασφαλίζει τη διάθεση των ζιζανίων κατά πόσο προστασία από τα παράσιτα και άλλες εξωτερικές εργασίες. Μπορεί να σας βοηθήσει με όλα όσα χρειάζεστε στον κήπο για να κάνετε.
Γιατί πρέπει να προσλάβω έναν επαγγελματία κηπουρό;
Εάν μετατρέψετε σε έναν επαγγελματία κηπουρό, μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό θα ληφθεί σωστά φροντίδα του κήπου σας και όλα τα φυτά σε αυτό. Ο κηπουρός γνωρίζει τις σωστές πρακτικές και έχει χρόνια εμπειρίας με τη μεγέθυνση των διαφόρων τύπων κήπων.
Πώς μπορώ να βρω έναν καλό κηπουρό;
Θα βρείτε απλά έναν εύχρηστο και πρόθυμο κηπουρό από το περιβάλλον σας στο Wilio. Απλά εισάγετε τη ζήτηση, απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με το τι πρέπει να γίνει η εργασία του κήπου και να περιμένετε για συμφωνίες από έμπειρους κηπουροί.
Πόσο καιρό διατηρεί ο κήπος;
Η τακτική συντήρηση και το χλοοτάπητα κοπής μπορεί να διαρκέσει από 30 λεπτά έως αρκετές ώρες. Αλλά αν είναι ένας μεγαλύτερος ρόλος ή ένας μεγάλος κήπος, θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο.
Πόσο κοστίζει ο κηπουρός;
Η τιμή των εργασιών κηπουρικής θα εξαρτηθεί από τα καθήκοντα που πρέπει να γίνουν και από το μέγεθος της γης. Η τιμή επηρεάζει επίσης ποια απόσταση θα ταξιδέψει.
Πρέπει να παρέχουμε εργαλεία στον κηπουρό ή τα αναλώσιμα μου;
Οι περισσότεροι κήποι θα φέρουν τον δικό τους εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των γκαζόν στο γρασίδι, το πινέλο και άλλα εργαλεία. Ωστόσο, ορισμένες κηπουροί προτιμούν να χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό που έχετε στο σπίτι. Είναι καλύτερο να ζητήσετε από τον κηπουρό ποια πρόσβαση προτιμάται.
Συμβουλές και συμβουλές
Η καλή ανάθεση είναι η βάση Οι υπηρεσίες κηπουρικής μπορούν πραγματικά να διαφέρουν από το συνηθισμένο κούρεμα και τη συντήρηση του κήπου για να σχεδιάσουν και να ολοκληρώσουν τη φύτευση νέου κήπου. Γράψτε όλες τις εργασίες στον κηπουρό για να φέρετε όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υλικό. Ελέγξτε για την υλοποίηση Για να είστε βέβαιοι ότι όλα τα έργα έχουν γίνει ποιότητα, ελέγξτε την εργασία κατά τη διάρκεια της πορείας τους καθώς και μετά την ολοκλήρωσή της. Προϋπολογισμός και ώρα Μην ξεχάσετε να προσθέσετε τις απαιτήσεις σας για την ολοκλήρωση της εφαρμογής. Εάν έχετε έναν καθορισμένο προϋπολογισμό που πρέπει να ακολουθηθεί, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι ο πάροχος υπηρεσιών είναι ήδη στην αρχή.
Τι κηπευτικές υπηρεσίες μπορώ να παραγγείλω
Συντήρηση και κούρεμα κήπο
Η τακτική συντήρηση είναι σημαντική επειδή ο κήπος φαίνεται καλύτερο. Η κοπή γκαζόν θα πρέπει να ξεκινήσει τα σύνορα αφήνει και να καθαρίζει την περιοχή, εάν είναι απαραίτητο. Στη συνέχεια, ο κηπουρός κινείται και όλες οι χλοώδεις περιοχές. Στη συνέχεια, με ένα θάμνο των ζωντανών φράχτη. Ο κηπουρός θα πρέπει επίσης να προστατεύσει τα δέντρα και τους θάμνους να είναι υγιείς και όμορφοι όλο το χρόνο. Εάν είναι απαραίτητο, εφαρμόζεται από τακτικά ή εποχιακά και λιπάσματα για συγκεκριμένους τύπους φυτών και χλοοτάπητες.
Αφαίρεση ζιζανίων και παρασίτων
Το Web και τα παράσιτα απειλούν την υγεία των φυτών και των κήπων. Ο κηπουρός μπορεί να αποτρέψει αυτά τα προβλήματα έτσι ώστε οι ζιζανίων να ρωτάνουν, να μετακινούνται και να ψεκάζονται φυτά με κατάλληλα παρασκευάσματα για να τα προστατεύσουν από άλγη, μύκητες, αφίδες και άλλα παράσιτα. Για να αποφευχθεί η ανάπτυξη των ζιζανίων, συνιστάται να φτιάξετε τη σάπια γύρω από τις ρίζες των δέντρων και των θάμνων.
Φύτευση κήπων
Ο κηπουρός μπορεί να σας βοηθήσει με μια επιλογή από τα δεξιά φυτά που θα βρίσκονται στον κήπο σας για να ρίξετε μια αμοιβαία ανεχθέντα και θα εξαπλωθεί έτσι ώστε να μην υπερβούν ο ένας τον άλλον για αρκετά χρόνια από τη φύτευση. Με αυτόν τον τρόπο, οι παράγοντες ως η βέλτιστη τοποθέτηση φυτών, προσανατολισμός στην πλευρά του κόσμου, το επίπεδο του ηλιακού φωτός, το επίπεδο της υγρασίας και της βροχόπτωσης, η ετήσια περίοδος, οι ανάγκες συντήρησης και τα παρόμοια. Θα σας βοηθήσει να επιλέξετε φυτά που θα φαίνονται καλά και ταυτόχρονα να ταιριάζουν με το επίπεδο φροντίδας και συντήρησης που θέλετε να σας προσφέρουμε.
Ανανέωση του γκαζόν.
Εάν ο γκαζόν σας είναι υπερβολικός από το ζιζάνιο ή φαίνεται κίτρινο ή αποξηραμένο, ο κηπουρός μπορεί να σας βοηθήσει με την ανανέωσή της. Μπορεί να σημαίνει την εξισορρόπηση της ανομοιότητας, να ξεπεράσει το έδαφος για να στηρίξει την υγιή ανάπτυξη, να μετακινηθεί και να προσθέσει θρεπτικά συστατικά για να σπείρει τη σωστή ποικιλία χόρτου και να ρυθμίσετε το pH του εδάφους εάν είναι απαραίτητο. Ο κηπουρός θα σας βοηθήσει να επιλέξετε και να βάλετε το σωστό είδος γκαζόν. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε, να εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε το εγχειρίδιο ή την αυτόματη άρδευση.
ΕπίδειξηΕπίδειξη των πραγματοποιήσεων των παρόχων μας
εξωτερικεσ εργασιεσ
Ωρίων Δ.
εξωτερικεσ εργασιεσ
Νίκο Α.
εξωτερικεσ εργασιεσ
Αττικός V.
εξωτερικεσ εργασιεσ
Άλεκ Ο.
εξωτερικεσ εργασιεσ
Αλέξανδρος Ν.
εξωτερικεσ εργασιεσ
Λίνους Ξ.