Καλώς ήρθατε στο Wilio!

Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης

Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio!

Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης

Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

επισκευεσ επιπλων

Αναζητάτε ξυλουργό για επισκευή επίπλων; Έχουμε 22.041 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα

32.358 εγγεγραμμένους επαγγελματίες

85.496 λυμένα έργα

4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας

226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής

επισκευεσ επιπλων

Χρειάζεστε υπηρεσία επισκευής επίπλων; Η Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς ποιότητας για αντικατάσταση και εξαρτήματα πόρτας, βαφή, μικροεπισκευές. Η τιμή της επισκευής του εξοπλισμού του διαμερίσματος εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: λείανση και στίλβωση επιφανειών, έξοδα αποστολής, αντικατάσταση λαβών που παρέχονται από έναν από τους 22.041 επισκευαστές μας στην κατηγορία.

Δείτε επίσης:Τιμές

32.358 εγγεγραμμένους επαγγελματίες

85.496 λυμένα έργα

4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας

226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής

Υπηρεσίες

Επισκευές Pontel
Μεταξύ των προβλημάτων κοινών κρεβατιών περιλαμβάνουν σπασμένες σχάρες, γρατζουνισμένα ξύλα και σπασμένα πλαίσια. Ή ίσως χρειάζεστε μια επισκευή ομολόγων, το άλεση και το αποχρωματισμό του να είναι έτοιμο για το μωρό σας. Πριν εξηγήσετε τις επιλογές σας θα αξιολογήσετε τον επισκευαστή σας ή τη στερέωση της ζημιάς της συζήτησης καναπέ. Στη συνέχεια, χρησιμοποιεί πράγματα όπως κόλλα, ανταλλακτικά, λειαντικά χαρτί, προσφορά και χρώμα για να κάνει το κρεβάτι σας να φαίνεται καλύτερο.
Διορθώσεις ντουλάπας, ντουλαπιών και συρταριών
Η επισκευή των ντουλαπιών κουζίνας και μια πρίζα κουζίνας μπορεί να περιλαμβάνει την ανταλλαγή σιδηροτροχιών και μεντεσέδες υποδοχών ή ζωγραφικής και λείανσης. Η επιδιόρθωση της ντουλάπας εξαρτάται συνήθως από το αν πρόκειται για αυτόνομη ή ενσωματωμένη ντουλάπα. Τα κοινά προβλήματα περιλαμβάνουν σπασμένες πόρτες, ράφια και μεντεσέδες. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να βρείτε συνδέσεις για πιο προηγμένες επισκευές.
Διόρθωση καναπέ και ταπετσαρίας
Η επισκευή ταπετσαριών είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τύπους αντικατάστασης επίπλων. Ο περισσότερος καναπής αρχίζει να εργάζεται λίγο κλονισμένο, ξεκινώντας από τα μαξιλάρια κομμένα σε σκισμένο ύφασμα, προτού να είστε έτοιμοι να το αντικαταστήσετε. Η διόρθωση στο σαλόνι μπορεί να περιλαμβάνει την απομάκρυνση των λεκέδων, την επισκευή σπασμένων ποδιών ή πλαισίων ή αντικατάστασης ιμάντων, φερμουάρ, αφρών ή ελατηρίων. Οι επισκευές των τροχαίων μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν προσκόλληση ή αντικατάσταση εξαρτημάτων όπως κινητήρες, ηλεκτρικά εξαρτήματα, καλώδια, μοχλούς, ανεφοδιαστές και πολλά άλλα. Ή αν χρειαστεί να διορθώσετε ένα δερμάτινο έπιπλο, ο τεχνικός σας μπορεί να είναι σε θέση να λύσει προβλήματα όπως εξασθένιση, γρατζουνιές και ξεφλούδισμα.
Επισκευή πίνακα, τραπέζι και καρέκλες
Μπορείτε να διορθώσετε μια ποικιλία από τραπέζια, από το δείπνο μετά την επισκευή των λαμπτήρων επιφάνειας εργασίας και τα τραπέζια καφέ. Οι περισσότεροι πίνακες είναι κατασκευασμένοι από ξύλο που συνήθως επισκευάζεται, συμπεριλαμβανομένης της επανεγκατάστασης σπασμένων ποδιών, λείανσης και γράσου. Εάν χρειάζεστε μια επισκευή καρέκλας επισκευής, ο πολυτεχνίτης σας μπορεί να εξετάσει την ανταλλαγή κλειδιών, όπως οι περιορισμοί αγκώνα, οι τροχοί και οι μοχλοί, ενώ οι επισκευές καρέκλας που συνήθως περιλαμβάνουν επαναπροσαρμογή, καθορίζοντας σπασμένα πόδια, λείανση και χρωματισμό.
Συχνές ερωτήσεις

Γιατί επισκευές επίπλων βιβλίων μέσω του Wilio;
Εάν τα έπιπλα σας φαίνονται λίγο χειρότερα από την άποψη της φθοράς, δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα νέο. Κρατήστε τον αγαπημένο σας καναπέ, καρέκλα ή πίσω από το γραφείο πολύ περισσότερο και λάβετε σταθερά έπιπλα. Ο άνθρωπος συντήρησης μπορεί να αποκαταστήσει και να διορθώσει τα έπιπλα, ξεκινώντας από τα εσοχή μαξιλάρια στον καναπέ και στα σπασμένα πόδια των ποδιών, σε γρατζουνιές πίνακες και καρέκλες που δεν θα είναι glabor. Τα έπιπλα σας θα έχετε έτοιμη για χρήση ως νέα, κατά τη διάρκεια μιας στιγμής. Το καλύτερο μέρος για να βρείτε έναν πολυτεχνίτη για την επισκευή επίπλων είναι το Wilio. Η δημοσίευση της ζήτησης είναι απλή, τότε απλά ελέγξτε μενού και κλείστε έναν εμπειρογνώμονα για να επισκευάσετε τα έπιπλα μέχρι το χρόνο που σας ταιριάζει.
Έχω τα έπιπλα μου να διορθώσω ή να αντικαταστήσω;
Εάν τα έπιπλα σας είναι ποιότητα, μέρος του κιτ ή έχει συναισθηματική αξία για εσάς, είναι ίσως η καλύτερη επιλογή της αποκατάστασής του. Πιθανότατα εξοικονομείτε χρήματα και είναι καλύτερα για το περιβάλλον.
Ποιες είναι οι πιο συχνές βλάβες επισκευής και επίπλων;
Τα επικαλυμμένα έπιπλα τείνουν να φορούν και να δημιουργήσουν τρύπες ενώ ξύλινα έπιπλα (για παράδειγμα, τραπέζια και καρέκλες) είναι ευαίσθητοι σε γρατζουνιές και έσπασαν τα πόδια.
Χρειάζεστε ένα ειδικό προσόν για την επισκευή επίπλων;
Fix έπιπλα μπορούν όλοι. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι που εργάζονται με έπιπλα, ωστόσο, ολοκλήρωσαν μια πρακτική από κοινού και έχουν εμπειρία με μια ποικιλία υλικών, από ξύλο μετά το δέρμα.
Πόσο καιρό χρειάζεται έπιπλα;
Οι βασικές επισκευές επίπλων μπορούν να διαρκέσουν μόνο 30 λεπτά, αλλά μεγαλύτερες επισκευές (ειδικά επισκευές ταπετσαριών ή φινιρίσματα ξύλου) μπορεί να διαρκέσουν αρκετές ημέρες.
Θα διορθώσετε τα έπιπλα μου στη θέση του ή πέρα ​​από;
Απλή επισκευή επίπλων μπορούν να εκτελεστούν στο χώρο του ξενοδοχείου. Ωστόσο, σε περίπτωση ανάκαμψης που απαιτεί περισσότερο χρόνο ή ειδικό εξοπλισμό, ο επισκευαστής σας μπορεί να ολοκληρώσει την εργασία έξω από το χώρο εργασίας.
Πόσο κοστίζει το κόστος επισκευής των επίπλων;
Αυτό θα εξαρτηθεί από τον τύπο των επίπλων, τον αριθμό των τεμαχίων, τις δεξιότητες που χρησιμοποιούνται και από πόσο καιρό θα χρειαστούν την εργασία.
Τι περιλαμβάνει τα έπιπλα επισκευής;
Οι επισκευές επίπλων περιλαμβάνουν ένα μείγμα επεξεργασίας ξυλείας και ταπετσαρίας ανάλογα με τον τύπο των επίπλων και την επισκευή. Κυρίως ο επισκευαστής σας θα έρθει σε σας σπίτι, αλλά αν χρειάζεται περισσότερο χρόνο ή εξοπλισμό για να ολοκληρώσει τις επισκευές, τα έπιπλα μπορούν να πάρουν σπίτι μαζί σας.