Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

Ηλεκτρικοί Διακόπτες και Πρίζες - Εγκατάσταση και Επισκευή

Αναζητάτε ηλεκτρολόγο για εγκατάσταση και επισκευή διακοπτών ή πριζών; Έχουμε 26.528 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
33.293 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
89.933 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Ηλεκτρικοί Διακόπτες και Πρίζες - Εγκατάσταση και Επισκευή

Χρειάζεστε σέρβις στον τομέα της εγκατάστασης και επισκευής διακοπτών ή πριζών; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς ποιότητας για να ελέγξετε την κατάσταση των αυτόματων διακοπτών, να επισκευάσετε και να αντικαταστήσετε μεμονωμένους διακόπτες κυκλώματος. Το κόστος εγκατάστασης και αντικατάστασης βυσμάτων και διακοπτών εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: κόστος μεταφοράς, εγκατάσταση διακοπτών σε ένα έξυπνο σπίτι, οι οποίες θα παρέχονται από έναν από τους ειδικούς μας 26.528 στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Δείτε επίσης:Τιμές
33.293 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
89.933 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί αποθηκεύετε την εγκατάσταση συρταριών και διακόπτες μέσω του Wilio;
Για να έχετε μια κατάλληλα αναπτυγμένη και εξειδικευμένη εγκατεστημένη ηλεκτρικές πρίζες και διακόπτες, χρειάζεστε πιστοποιημένους ηλεκτρολόγους που γνωρίζουν πολύπλοκα κύκλωμα και συστήματα καλωδίωσης. Το Wilio θα σας δώσει έναν εμπειρογνώμονα που θα συνειδητοποιήσει αυτό το έργο. Εισάγετε δωρεάν τη ζήτηση για Wilio. Είτε ανακατασκευάζετε το σπίτι είτε εφαρμόζετε την κατασκευή ενός νέου σπιτιού, πληρώνετε πάντα για την εγκατάσταση ηλεκτρικών σημείων και διακοπτών για επαγγελματίες για να ικανοποιήσουν τα κριτήρια ασφαλείας. Οι ηλεκτρολόγοι εγγυώνται ολόκληρη τη διαδικασία - από τον προγραμματισμό να εγκατασταθούν. Αν και τα συρτάρια και οι διακόπτες θα εγκαταστήσουν τον ηλεκτρολόγο, ωστόσο, σας προτείνουν. Μπορείτε να γνωρίζετε καλύτερα τι χρειάζεστε, σκεφτείτε πιθανές παραλλαγές για το μέλλον. Μετά την εγκατάσταση των συρταριών και των διακοπτών, θα εφαρμόσουν τον τελικό έλεγχο της λειτουργικότητας και της ασφάλειας. Απλά εισάγετε την παραγγελία σας στην πλατφόρμα Wilio και ενημερώστε μας πότε και πού χρειάζεστε. Παίρνετε δωρεάν και μη δεσμευτικές προσφορές από ηλεκτρολόγο κοντά σας. Παραμένει μόνο να επιλέξει τον σωστό εμπειρογνώμονα υλοποίησης.
Πού πρέπει να τοποθετήσουμε ηλεκτρικούς διακόπτες και συρτάρια στο σπίτι;
Το Distlifting τα συρτάρια σας σχεδιάζετε σε μέρη που συχνά χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές. Υπάρχει ανάγκη να τοποθετήσετε ένα επαρκές αριθμό συρταριών για όλες τις συσκευές στην κουζίνα. Για καλή πρόσβαση στις υποδοχές και την κομψή εμφάνιση τους, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε πολλαπλές υποδοχές (δύο υποδοχές δύο). Η ηλεκτρική πρίζα συνιστάται να είναι σε κάθε τμήμα της κουζίνας. Ακόμη και σε σχέση με το νησί, δεν χρειάζεται να δηλώσετε αυτή την ανάγκη και να τοποθετήσετε τις ηλεκτρικές πρίζες καθώς και μέσα στο νησί, είτε από την πλευρά είτε αφήστε τους να τα απελευθερώσουν απευθείας στην επιφάνεια εργασίας. Για να εμπλακούν το μπλέντερ, τη φρυγανιέρα, τον αποχυμωτή ή την καφετιέρα, η υποδοχή θα είναι αρκετά με κάποιο τρόπο. Οι ειδικοί συστήνουν επίσης την εγκατάσταση των υποδοχών και στο γκαράζ, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε εργαλεία και έξω στη βεράντα λόγω άνεσης.
Πρέπει να παρέχουμε εργαλεία ή εξοπλισμό για την εγκατάσταση υποδοχών και διακοπτών;
Οχι απαραίτητο. Οι ηλεκτρολόγοι από το Wilio φέρνουν κυρίως τα απαραίτητα εργαλεία και εργαλεία για μια συγκεκριμένη δουλειά. Εργαλεία χωρίς τα οποία δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε την υποδοχή χωρίζουν πένσες και σταυρωμένα κατσαβίδια. Και οι δύο θα πρέπει να έχουν καουτσούκ ή πλαστική λαβή που είναι ένα κατάλληλο ηλεκτρικό χαρακτήρα. Επιπλέον, θα χρειαστούμε τρυπάνια, σφυριά, πένσες απογύμνωσης και ελεγκτή για την ανίχνευση της παρουσίας τάσης. Εάν έχετε κάτι από αυτό, μπορείτε να δανειστείτε τον ηλεκτρολόγο.
Πόσο καιρό διαρκεί η εγκατάσταση εξόδου ρεύματος;
Εάν κάνει έναν εμπειρογνώμονα, η απλή εγκατάσταση μιας υποδοχής διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Η εγκατάσταση πολλαπλών συρταριών και η εγκατάσταση νέου διαζυγίου (καλωδίωση) διαρκεί περισσότερο, ωστόσο, πρέπει να είναι εντός μιας ημέρας.
Μπορεί το Wilio ηλεκτρικό να με βοηθήσει να διορθώσω τις υποδοχές και τους διακόπτες μου;
Σίγουρα! Εάν έχετε προβλήματα υποδοχής - σπινθήρες, με τυπικές επαφές, ελευθερωμένες επαφές, μη λειτουργούντα συρτάρια, κυκλώματα συμφόρησης, κυκλώματα συμφόρησης ή διαφοροποιημένοι διακόπτες, είναι καλύτερο να προσκαλέσετε έναν εμπειρογνώμονα που έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό, για να μην αναφέρει ότι τα συρτάρια θα πρέπει να σημειώσουν και να αλλάξουν τα συρτάρια μόνο έναν εξειδικευμένο ηλεκτρολογικό μηχανικό. Εάν δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να αντικαταστήσετε τα συρτάρια ή τη νέα εγκατάσταση.
Χρειάζομαι επαγγελματική κάρτα ή άδεια για την εγκατάσταση συρταριών και διακοπτών;
Πολλαπλές απαιτήσεις για την εξασφάλιση αξιόπιστης και ασφαλούς λειτουργίας τοποθετούνται στην τρέχουσα ηλεκτρική εγκατάσταση στο αντικείμενο του κτιρίου. Μία από τις απαιτήσεις είναι επίσης η πυρκαγιά. (Εκτέλεση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων σε κτίρια Γενικές απαιτήσεις για εσωτερική ηλεκτρική διανομή σε κτίρια, αστικές και γεωργικές παραγωγικές λύσεις STN 33 2130: 85). Με εμπειρογνώμονες, σίγουρα θα συμβουλευτείτε το σχεδιασμό λύσεων ηλεκτρικής εγκατάστασης, ειδικά στην περίπτωση της έξυπνης έξυπνης ηλεκτρικής εγκατάστασης. Έτσι, μπορείτε να αποφύγετε πολλά προβλήματα και να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Η επεξεργασία του έργου και η επακόλουθη αναθεώρηση ολόκληρου του συστήματος είναι τότε περισσότερα βήματα που είναι απαραίτητα για να ανατεθούν στα ειδικευμένα χέρια. Εξακολουθεί να είναι σκόπιμο η εργασία να κάνει έναν επιλέξιμο και ασφαλισμένο ηλεκτρολόγο.
Πώς αλλιώς μπορεί να βοηθήσει ο Wilio να βελτιώσει τη λειτουργικότητα του σπιτιού μου;
Εκτός από την τοποθέτηση και την εγκατάσταση ηλεκτρικών πινάκων στο σπίτι σας, οι ηλεκτρολόγοι Wilio μπορούν να βοηθήσουν στην επισκευή καλωδίων, που συνδέουν τις ηλεκτρικές συσκευές ή την εγκατάσταση της σύνδεσης στο Internet. Ένας άλλος Wilio Craftsmen θα χαρεί να σας βοηθήσει να ανακατασκευάσετε το εσωτερικό σας, τη συναρμολόγηση νέων επίπλων ή τακτοποιημένα για να βελτιώσετε το σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και την άνεση του σπιτιού σας.
Υπηρεσίες
Τι περιλαμβάνουν τα συρτάρια και τις υπηρεσίες εγκατάστασης;
Εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι εγκαθιστούν υποδοχές και διακόπτες φωτός και αντιστοιχούν στην επιχειρησιακή αξιοπιστία και ασφάλεια του σπιτιού σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την εφαρμογή της διανομής καλωδίων, τη σύνδεσή τους με την πηγή ενέργειας και να ελέγξει τη λειτουργικότητά τους.
Εγκατάσταση πρίζων
Πριν από την εγκατάσταση των συσκευών, είναι απαραίτητο να εξασφαλιστεί επαρκής σημεία ισχύος για τη στήριξη της ροής ηλεκτρικής ενέργειας, το λεγόμενο. πρίζες. Οι ηλεκτρολόγοι μπορούν να βοηθήσουν στο σχέδιο, την εγκατάσταση, την αντικατάσταση ή την προσθήκη υποδοχών και να μεγιστοποιήσουν την κάλυψη μιας ηλεκτρικής ενέργειας κατοικίας. Αρχίζουν να ελέγχουν τον τόπο και τον εντοπισμό συγκεκριμένων χώρων όπου θα χρειαστείτε πιθανώς τα συρτάρια. Η διαδικασία εγκατάστασης τυπικά περιλαμβάνει: ξεβιδώνει τις πλάκες κάλυψης, τη σύνδεση άλλων καλωδίων σε υπάρχουσες ηλεκτρικές πρίζες και το τέντωμα σε διαφορετικές θέσεις, εγκατάσταση συρταριών και επαναπροσδιορίζοντας την πηγή τροφοδοσίας.
Εγκατάσταση διακοπτών φωτός.
Οι διακόπτες φωτός συνδέουν τους ηλεκτρικούς λαμπτήρες στην πηγή ενέργειας. Με την αντικατάσταση των διακοπτών, το Wilio Rado θα σας βοηθήσει. Μπορούμε να βοηθήσουμε στην εγκατάσταση νέων διακοπτών φωτός εάν εργάζεστε στην οικοδόμηση ενός νέου σπιτιού ή ανακατασκευάστε το μπάνιο ή την κουζίνα σας. Αυτή η διαδικασία αποκαθίσταται κυρίως για τη σύνδεση των υφιστάμενων διακοπτών ή τη σύνδεση νέων καλωδίων στην πηγή τροφοδοσίας και να εγκαταστήσετε νέους διακόπτες. Εάν θέλετε ηλεκτρικά φώτα πολλαπλών χρήσεων, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για την εγκατάσταση του dimmer αφής με τον έλεγχο της έντασης φωτισμού που αποτελεί μέρος ενός σύγχρονου και σχεδιασμού νοικοκυριού.
Εγκαίνοντας μια εξωτερική πρίζα
Οι επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι μπορούν επίσης να εγκαταστήσουν τα εξωτερικά συρτάρια στο μπαλκόνι σας, τη βεράντα ή τον κήπο σας. Σας επιτρέπουν ευκολότερο και ασφαλέστερο να συνδέσετε τις συσκευές σας - σχάρα, καθαριστικά υψηλής πίεσης, διακοσμητικό φωτισμό ακριβώς έξω. Όλες οι υπαίθριες υποδοχές και οι διακόπτες, π.χ. Στη βεράντα, δίπλα στην πισίνα, πρέπει να έχει προστασία της υγρασίας. Ο ηλεκτρολόγος σας θα γνωρίζει ότι πρέπει να χρησιμοποιεί την ελάχιστη κάλυψη IP44. Αυτό ισχύει και για τον εξωτερικό φωτισμό. Για όλα τα συρτάρια έως 20α, όχι μόνο στο μπάνιο, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε πρόσθετο προστατευτικό ρεύματος προστασίας.