Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

οικοδομικεσ εργασιεσ

Αναζητάτε οικοδόμο για οικοδομικές εργασίες; Έχουμε 29.162 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
32.781 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.824 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Όλες οι υπηρεσίες
Όλες οι υπηρεσίες
οικοδομικεσ εργασιεσ

Χρειάζεστε υπηρεσία στον τομέα των οικοδομικών εργασιών; Η Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ποιοτικούς ειδικούς σε εργασίες ανακατασκευής, κατεδάφισης και τοιχοποιίας, ενοικίασης μηχανημάτων κατασκευής. Η τιμή της εργασίας που απαιτείται για την κατασκευή εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: τοποθέτηση δαπέδων, σοβά και μυστρί, πίνακες ζωγραφικής, εργασίες γυψοσανίδας, εργασίες πλακιδίων, απομάκρυνση οικοδομικών απορριμμάτων, οι οποίες θα παρέχονται από έναν από τους 29.162 κατασκευαστές μας στη συγκεκριμένη κατηγορία

Δείτε επίσης:Τιμές
32.781 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.824 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί να βρείτε κατασκευή / οικοδόμος μέσω Wilio;
Ένας εξειδικευμένος πωλητής / δομή κτιρίων είναι απαραίτητος για κάθε νέο κτίριο στο σπίτι ή το γραφείο σας. Τα κτίρια λειτουργούν με διαφορετικά εργαλεία και εγκαταστάσεις για την κατασκευή, την εγκατάσταση ή την ανακαίνιση του εξοπλισμού γύρω από τους εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους διαβίωσης. Με μια επαγγελματική τοπική δομή μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε τη σωστή βοήθεια στην κατάλληλη στιγμή και με ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Είτε σχεδιάζετε ένα μεγάλο ή μικρό έργο, ο Wilio έχει έναν έμπειρο οικοδόμο στη γειτονιά σας που μπορεί να σας βοηθήσει. Απλά εισάγετε το ρόλο σας στο Wilio, θα επικοινωνήσετε με τα τοπικά κτίρια σας και στη συνέχεια να επιλέξετε τον καλύτερο οικοδόμο που θα σας συνειδητοποιήσει.
Τι κάνουν τα κτίρια;
Ανάλογα με την εμπειρία και τα προσόντα τους μπορούν να παρέχουν επαγγελματικό σχεδιασμό, την εποπτεία των κατασκευών και την εφαρμογή της εργασίας εντός διαφορετικών κατασκευαστικών έργων ανάλογα με την εμπειρία και τα προσόντα τους. Πολλοί κατασκευαστές βοηθούν στην κατασκευή ή την ανακαίνιση σπίτια, ενώ άλλοι επικεντρώνονται σε εξωτερικά κτίρια, όπως καταφύγια, βεράντες και δρόμους ή προσόψεις.
Πρέπει να έχει μια κάρτα ή άδεια;
Οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν τελειώσει μαθητεία με πρακτική στον τομέα. Ωστόσο, δεν είναι μια προϋπόθεση για το κτίριο. Απαιτείται εκπαίδευση οικοδόμησης υψηλού σχολείου και πανεπιστημίου για ορισμένα επιλεγμένα δομικά επαγγέλματα όπως η κατασκευή ή ο σχεδιασμός. Η καλύτερη επαγγελματική κάρτα είναι αναφορές προηγούμενων οικοδομικών έργων / έργων. Κατά την αντιμετώπιση των κατασκευαστικών εργασιών μέσω του Wilio, επιβιώστε στους εργαζόμενους της ζήτησης.
Υπηρεσίες
Τι περιλαμβάνουν υπηρεσίες κατασκευής;
Οι περισσότεροι από τους κατασκευαστές έχουν εμπειρία με την εργασία (εφαρμογή) διαφορετικών τύπων έργων, χρησιμοποιώντας εργαλεία και υλικά, αν και ορισμένοι ειδικεύονται στην παροχή ενός συγκεκριμένου τύπου κατασκευαστικών εργασιών ή τύπου κτιρίων. Οι πιο συνηθισμένες κατασκευαστικές υπηρεσίες περιλαμβάνουν:
Νέα κτίρια και ανακαινίσεις
Είτε σχεδιάζετε μια νέα έξοδο ή ανακαίνιση σε έναν υπάρχοντα χώρο για να αναπτύξετε σχέδια και την εφαρμογή τους στην πράξη, θα χρειαστείτε ένα επαγγελματικό κτίριο. Στην αρχή κάθε μεγαλύτερου έργου κατασκευής, υπάρχει τεκμηρίωση έργου του κτιρίου που καθορίζει τι και ποιο υλικό πρόκειται να κατασκευαστεί. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει αντικείμενα σχεδίασης και σχέδια σε κλίμακα με λεπτομέρειες που θα διευκολύνουν την εφαρμογή του κατασκευαστικού έργου. Οι πιο δημοφιλείς τύποι ανακαίνισης και έργα εγκατάστασης περιλαμβάνουν ανακαίνιση κουζίνας, μπάνιο και αλλαγή οικιακών λύσεων. Εάν χρειάζεστε κατεδάφιση (εργασία κατεδάφισης), το κτίριό σας μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε την εργασία και να επιβλέψετε τη διαδικασία πριν ξεκινήσετε την κατασκευή ή την ανακαίνιση. Η δομή σας θα ακολουθηθεί από σχέδια για την παραγγελία, τη μέτρηση και την εγκατάσταση όλων των υλικών και θα συνεργαστεί με άλλους προμηθευτές (δομές) για να καταρτίσει και να ολοκληρώσει το έργο.
Εξωτερικά κτίρια
Θέλετε να ομορφύνετε το υπαίθριο περιβάλλον σας, να χτίσετε ένα καταφύγιο ή ένα χειμερινό κήπο; Οι οικοδόμοι μπορούν να βοηθήσουν με εξωτερικά κατασκευαστικά έργα, όπως η εγκατάσταση του καταφυγίου, η εγκατάσταση του κιόσκι ή ακόμα και ανακτηθεί πισίνες. Μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην εγκατάσταση βεράντες ή πέργκολα. Ο προμηθευτής κατασκευών σας μπορεί να σας βοηθήσει με όλες τις διαδικασίες, από το σχεδιασμό, την επιλογή και την παραγγελία υλικών σε σκυρόδεμα και εγκατάσταση και δομές. Τέλος, μπορείτε να βελτιώσετε λεπτομέρειες και εξωτερικό σχεδιασμό όπως γύψο ή πρόσοψη. Οι έμπειροι οικοδόμοι θα αξιολογήσουν τις λεπτομέρειες όπως οι τοπικοί κανόνες, οι κανονισμοί και οι ιδιαιτερότητες για να βεβαιωθούν ότι το κτίριό σας πληροί όλα τα απαραίτητα κριτήρια και θα εξυπηρετήσει σωστά τον στόχο σας.
Οδοί
Χρειάζεται να δημιουργήσετε έναν δρόμο πρόσβασης; Το κτίριό σας μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα νέο δρόμο από το σκυρόδεμα, από την πλακόστρωση ή την επισκευή μιας υπάρχουσας επιφάνειας του δρόμου. Πριν παραγγείλετε τα απαραίτητα υλικά, θα συστήσετε τα καλύτερα αξεσουάρ για να πάρετε το επιθυμητό σχεδιασμό και λειτουργικότητα. Προετοιμάστε μια ισορροπημένη επιφάνεια, ένα συμπαγές έδαφος κάτω από το μονοπάτι, τις άκρες περιστροφής του δρόμου, παράγουν ή παραγγείλετε σκυρόδεμα και επιφάνεια σκυροδέματος για να λείψουν και να χύσουν. Το κτίριο θα περιμένει αρκετές εβδομάδες, ενώ το σκυρόδεμα θεραπεύει εντελώς και στη συνέχεια θα κάνει τελικό φινίρισμα.
ΕπίδειξηΕπίδειξη των πραγματοποιήσεων των παρόχων μας
τοιχοποιια
Ντρου Κ.
τοιχοποιια
Τωβίας Φ.
τοιχοποιια
Απόλλων Ε.
τοιχοποιια
Ανδρέας L.
τοιχοποιια
Αλέξανδρος Ν.
τοιχοποιια
Ντάμι Y.