Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

επιπλοποιοσ

Ψάχνετε για ξυλουργό; Έχουμε 28.865 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
33.161 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
88.966 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
επιπλοποιοσ

Χρειάζεστε ξυλουργική υπηρεσία; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς ποιότητας σε εντοιχισμένα ντουλάπια, συναρμολόγηση επίπλων, ανακαίνιση κουζίνας, έπιπλα κήπου. Η τιμή ενός τεχνίτη εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: προσανατολισμός επίπλων, σύνδεση συσκευών, εργασίες φινιρίσματος που παρέχονται από έναν από τους 28.865 ξυλουργούς μας στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Δείτε επίσης:Τιμές
33.161 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
88.966 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί να αναζητήσετε stolla στο Wilio;
Δεν υπάρχει εξωτερική εργασία εξειδικευμένη stoll. Παρά τον αριθμό των σύγχρονων υλικών όπως το μέταλλο, το δέρμα ή ακόμα και το πλαστικό, τα ξύλινα προϊόντα εξακολουθούν να αποτελούν σημαντικό μέρος της καθημερινής μας ζωής. Σήμερα τα περισσότερα έπιπλα παράγονται σε αυτόματες γραμμές, αλλά ένα έξυπνο-ραβδί μπορεί να το κάνει ένα προσαρμοσμένο αυθεντικό κομμάτι που θα ταιριάζει στις ανάγκες, τις ιδέες και το στυλ σας. Χρήση εξειδικευμένων εργαλείων για το Youbar που κατασκευάζεται από οτιδήποτε από τη μονάδα κουζίνας, μέσω μιας ραπτικής ντουλάπας, μέχρι μοναδικά πρωτότυπα όπως ένα συμπαγές ξύλο ή driftwood. Ειδικευμένο άγχη μπορεί να βρεθεί γρήγορα και εύκολα με το Wilio. Απλά γράψτε τι χρειάζεστε για τη ζήτησή σας και θα σας συνδέσουμε με τραπέζια από το περιβάλλον που έχουν όλες τις απαραίτητες δεξιότητες. Στη συνέχεια, δείτε τα προφίλ τους και διαβάστε κριτικές πελατών για να επιλέξετε το σωστό!
Τι είναι ο Stolander για μένα;
Ένα Stolar παράγει διάφορα προϊόντα όπως γραμμές κουζίνας, ντουλάπες, βιβλιοθήκες, ελεύθερα ντουλάπια, ενσωματωμένα ντουλάπια, τραπέζια, καρέκλες, τραπέζια καφέ, κρεβάτια, κασέλες, ράφια, διακοσμητικά στοιχεία και άλλα έπιπλα ξύλου, chipboards ή άλλα έπιπλα από ξύλο, chipboards ή άλλα έπιπλα ξύλου, chipboards ή άλλα έπιπλα ξύλου, chipboards ή άλλα έπιπλα ξύλου, chipboards ή άλλα έπιπλα ξύλου, chipboards ή άλλα έπιπλα ξύλου, chipboards ή άλλα έπιπλα ξύλου, chipboards ή άλλα έπιπλα ξύλου, chipboards ή άλλα έπιπλα ξύλου, chipboards ή άλλα έπιπλα ξύλου, τσιπ ή άλλα υλικά.
Ποιες δεξιότητες έχει ο Stolander;
Ένας στόλος πρέπει να είναι τεχνικά εξειδικευμένος, ασθενής και εξαιρετικά ακριβής για να παράγει έπιπλα σύμφωνα με ακριβείς προδιαγραφές. Το Stolls συνδυάζει τη δημιουργικότητα με πρακτική σκέψη και χειροκίνητες δεξιότητες για την κατασκευή γραμμών κουζίνας, ντουλάπες, βιβλιοθήκες, υπουργικό συμβούλιο, ενσωματωμένα ντουλάπια, τραπέζια, καρέκλες, διάσκεψη και νυχτερινά τραπέζια, κασέλες, αστυνομία και άλλα έπιπλα.
Πόσο είναι μια σολική αξία;
Η τιμή της εργασίας θα εξαρτηθεί από το πόσα κομμάτια έπιπλα θα παραχθούν και από το αν πρόκειται για ένα απλούστερο έπιπλα όπως ένα τραπέζι ή πιο σύνθετα στοιχεία όπως οι γραμμές κουζίνας. Εάν ένα stolar κάνει περισσότερα έπιπλα, θα απαιτήσει περισσότερα υλικά και ακόμη και χρόνο για να εργαστεί. Η τιμή θα επηρεαστεί σημαντικά από το χρησιμοποιούμενο υλικό, για παράδειγμα, αν χρησιμοποιείται το chipboard, ή είναι ένα ξύλινο προϊόν μάζας. Επίσης, αποφασίζει τι είδους ξύλο θα χρησιμοποιηθεί. Η τιμή μπορεί να επηρεάσει αν ένας ξυλουργός είναι κοντά, ή τα τελικά έπιπλα πρέπει να επιτρέπονται για μεγαλύτερη απόσταση.
Γιατί πρέπει να προσλάβω μια μπούτ της παραγωγής επίπλων;
Όταν ένα stolar παράγει ένα κομμάτι έπιπλα με τα χέρια του, τον αφιερώνει μια μεγάλη δόση προσοχής. Κάθε προϊόν είναι η επαγγελματική του κάρτα, επομένως εξαρτάται από την ποιότητα και την ικανοποίηση του πελάτη. Τα έπιπλα που κατασκευάζονται στη γραμμή τοποθέτησης, δεν είναι άμεσα αφιερωμένα σε ένα τέτοιο επίπεδο φροντίδας και ελέγχου ποιότητας Έπιπλα Ειρήνης Πλεονεκτήματα: • Ποιότητα • Μοναδικά και πρωτότυπα προϊόντα • ικανοποιεί τέλεια τις απαιτήσεις λειτουργικότητας και το στυλ σας • Θα καθορίσετε τον εαυτό σας υλικό, χρώμα και διαστάσεις
Πώς μπορώ να βρω ένα καλό onoper;
Στο Wilio μπορείτε απλά να βρείτε ένα εύχρηστο και πρόθυμο stollar από το περιβάλλον σας. Απλά εισάγετε τη ζήτηση, απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με το τι θα πρέπει να γίνει και να περιμένετε προσφορές από έμπειρους γυμνασμένους.
Ποια είναι τα οφέλη της ποιότητας, χειροποίητα έπιπλα;
Επειδή κατασκευάζεται από έμπειρους onperers, τα έπιπλα προσαρμοσμένης προσαρμόσιμα στις ειδικές απαιτήσεις του πελάτη. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε έπιπλα σχεδιασμένα ακριβώς σε στυλ, διαστάσεις και υλικά της επιλογής σας. Τα τεράστια έπιπλα κατασκευάζονται από την υψηλότερη ποιότητα Woody. Τα τελειώματα των επιφανειών είναι επίσης η υψηλότερη ποιότητα. Τα χειροκίνητα κομμάτια επίπλων είναι επίσης συχνά διαχρονικά.
Μπορώ να με παραδώσω;
Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο πίνακας θα χρησιμοποιήσει το δικό σας υλικό. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, το αυτοκίνητο μπορεί να χρησιμοποιήσει το υλικό που παρέχεται από τον πελάτη, για παράδειγμα, για να παράγει ένα ξύλινο τραπέζι από ένα συγκεκριμένο κομμάτι ξύλου. Σε αυτή την περίπτωση, ο πίνακας θα χρειαστεί υλικό για να δει για να βεβαιωθεί ότι είναι κατάλληλο για μια δεδομένη εργασία.
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του stollar και ενός ξυλουργού;
Σε αντίθεση με τους Stollars, οι ξυλουργοί επικεντρώνονται σε μεγάλα δομικά έργα και κτίρια όπως τα δοκάρια, οι καμπίνες, τα καταφύγια γκαράζ, ξύλινα κιόσκια, πύλες, πύλες, φράχτες ή σκάλα και ξυλότυποι. Οι Stolls παράγουν χειροτεχνία χρησιμότητας, από τις απλούστερες τρίχες καρέκλες σε ολοκληρωμένα προϊόντα απόρριψης όπως οι γραμμές κουζίνας ή οι ντουλάπες και άλλα, τα κυρίως εσωτερικά έπιπλα.
Τι είναι οι εξειδικευμένες διακοσμητικές τεχνικές;
Σκάλισμα
Επεξεργασία ξύλου με εργαλεία για την εξερεύνηση των χαρακτήρων και άλλων μοτίβων και διακοσμήσεις του ξύλινου αντικειμένου.
Ξύλινη κάμψη
Το ξύλο κάμψης είναι μια μορφή επεξεργασίας ξύλου που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ξύλινων αντικειμένων στον τόρνο. Αυτός ο τύπος επεξεργασίας ξύλου ποικίλλει από τους περισσότερους άλλους που το ξύλο κινείται ενώ το στατικό εργαλείο χρησιμοποιείται για την κοπή και τη διαμόρφωση. Πολλά σύνθετα σχήματα και μοτίβα μπορούν να δημιουργηθούν με κάμψη.
Πυρογραφία (καύση ξύλου)
Πυρογραφία, καύση ξύλου ή pyrrárava είναι η τέχνη της διακόσμησης ξύλου με τα μοτίβα ψησίματος χρησιμοποιώντας ένα θερμαινόμενο αντικείμενο.
Intarzia (ξύλινα ψηφιδωτά)
Η Intarzia είναι μια μορφή διακοσμητικού ξύλου στο οποίο κόβονται κομμάτια καπλαμά σε σχήματα και εισάγονται σε ένα άλλο καπλαμά, το οποίο στη συνέχεια ονομάζεται στην επιφάνεια, για παράδειγμα, στο στήθος ή σε άλλο έπιπλο. Πρόκειται για ένα ψηφιδωτό σχέδιο που χρησιμοποιεί διάφορα σχήματα, μέγεθος και τύπους ξύλου, οι οποίες μαζί δημιουργούν θέματα και σχήματα.
Τι κουτσομπολιά μπορώ να παραγγείλω;
Παραγωγή ουράς κουζίνας
Η παραγωγή γραμμών κουζίνας είναι αφιερωμένη σε πολύ έμπειρους stollars που μπορούν να δώσουν μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Είναι σημαντικό η γραμμή της κουζίνας όχι μόνο να φαινόταν ωραία αλλά να είναι λειτουργική και είχε μακρά ζωή.
Έπιπλα ειρήνης.
Το σπίτι δεν είναι σπίτι χωρίς προσωπικά στοιχεία. Αρκετά κομμάτια επίπλων προσαρμόζονται για να παραδώσουν το χώρο ατμόσφαιρας. Είτε χρειάζεστε καρέκλες, τραπέζι ή παπούτσι, το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τα όνειρά σας.
Τύποι υλικών
Μαζική (δεξιά) ξύλο Δύο τύποι δεξιού ξύλου χρησιμοποιούνται στην παραγωγή επίπλων: σκληρό και μαλακό ξύλο. Η περιγραφή τους παρατίθεται παρακάτω: Το σκληρό ξύλο χρησιμοποιήθηκε για να κάνει έπιπλα Το σκληρό ξύλο προέρχεται από φυλλοβόλα δέντρα που συνήθως αναπτύσσονται πιο αργά. Σε υψηλής ποιότητας μαζικά έπιπλα χρησιμοποιούνται συχνά με το δάσος από μια οικογένεια σκληρού ξύλου: δρυς, καρύδι, τικ, σφενδάμι, οξιά, μαόνι. Μαλακό ξύλο που χρησιμοποιείται για να κάνει έπιπλα Το μαλακό ξύλο που χρησιμοποιείται για την παραγωγή επίπλων συνήθως προέρχεται από κωνοφόρα (ή μη-νερό) που αναπτύσσονται γρηγορότερα. Τα κοινά μαλακό ξύλα που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή επίπλων περιλαμβάνουν ερυθρελάτη, πεύκο και έλατο. Άλλα υλικά Κόντρα πλακέ: Παράγεται από 3-5 λεπτές περικοπές ξυλείας που συνδέονται με κόλλα. Chipboard: Ονομάζεται επίσης μια πλάκα που έχει τραβηχτεί από ξύλο, είναι κατασκευασμένο από ψημένες ξύλινες αλυσίδες που είναι κολλημένες μαζί. Κολισμένο ξύλο: Κατασκευάζεται με συγκόλληση στερεών ξύλου.
Συμβουλές και συμβουλές
Η καλή ανάθεση είναι η βάση Κουζίνα για σας μπορείτε να παράγετε γραμμές κουζίνας, ντουλάπες, βιβλιοθήκες, ελεύθερα ντουλάπια, ενσωματωμένα ντουλάπια, τραπέζια, καρέκλες, τραπέζια καφέ, κρεβάτια, στήθη, ράφια και διάφορα διακοσμητικά στοιχεία. Γράψτε για να εισάγετε την πιο ακριβή περιγραφή της εργασίας, το Stolar γνώριζε με ακρίβεια ποια είναι η ιδέα σας. Ελέγξτε για την υλοποίηση Για να είστε βέβαιοι ότι όλα τα έργα έχουν γίνει ποιότητα, ελέγξτε την εργασία κατά τη διάρκεια της πορείας τους καθώς και μετά την ολοκλήρωσή της. Προϋπολογισμός και ώρα Μην ξεχάσετε να προσθέσετε τις απαιτήσεις σας για την ολοκλήρωση της εφαρμογής. Εάν έχετε έναν καθορισμένο προϋπολογισμό που πρέπει να ακολουθηθεί, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι ο πάροχος υπηρεσιών είναι ήδη στην αρχή.
ΕπίδειξηΕπίδειξη των πραγματοποιήσεων των παρόχων μας
profile image
επιπλοποιοσ
Ανδρέας Ζ.
profile image
επιπλοποιοσ
Ηλίας Π.
profile image
επιπλοποιοσ
Γεώργιος Β.
profile image
επιπλοποιοσ
Απόλλων Κ.
profile image
επιπλοποιοσ
Μπάστιαν Υ.
profile image
επιπλοποιοσ
Τωβίας P.