Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

σερβισ αυτοκινητου

Αναζητάτε μηχανικό αυτοκινήτων για σέρβις αυτοκινήτων; Έχουμε 3.244 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
32.748 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.761 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
σερβισ αυτοκινητου

Χρειάζεστε σέρβις αυτοκινήτου; Η Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς ποιότητας στην αλλαγή λαδιών, την αλλαγή ελαστικών, την αντικατάσταση και την επισκευή παρμπρίζ. Η τιμή των επισκευών αυτοκινήτων εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: επιθεώρηση σέρβις, λάδια, θερινά και χειμερινά ελαστικά που παρέχονται από έναν από τους τεχνικούς μας 3.244 σέρβις στην κατηγορία.

Δείτε επίσης:Τιμές
32.748 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.761 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Συμβουλές και συμβουλές
Η καλή ανάθεση είναι η βάση Η αυτοκινητοβιομηχανική είναι συνήθως υπεύθυνη για μια σειρά έργων από τα αυτοκίνητα των περιηγήσεων, μέχρι και διάφορες επισκευές. Γράψτε στην ανάθεση όσο το δυνατόν μια περιγραφή της εργασίας που πρέπει να εκτελέσετε και σε ποιο βαθμό να καταλάβετε ακριβώς τι είναι η ιδέα σας. Ελέγξτε για την υλοποίηση Για να είστε βέβαιοι ότι όλα τα έργα έχουν γίνει ποιότητα, ελέγξτε την εργασία κατά τη διάρκεια της πορείας τους καθώς και μετά την ολοκλήρωσή της. Προϋπολογισμός και ώρα Μην ξεχάσετε να προσθέσετε τις απαιτήσεις σας για την ολοκλήρωση της εφαρμογής. Εάν έχετε έναν καθορισμένο προϋπολογισμό που πρέπει να ακολουθηθεί, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι ο πάροχος υπηρεσιών είναι ήδη στην αρχή.
Με ποιες συνήθεις επισκευές αυτοκινήτων μπορούν να βοηθήσουν το μηχανικό αυτοκίνητο;
Αντικατάσταση λαδιού και φίλτρου
Η αντικατάσταση ενός φίλτρου λαδιού, του φίλτρου λαδιού, του φίλτρου καυσίμου και του φίλτρου αέρα είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία του οχήματος. Εξασφαλίζει επίσης μια πιο οικονομική λειτουργία και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου σε σύγκριση με ένα φραγμένο και μολυσμένο φίλτρο. Είναι ένα από τα σημαντικότερα μέρη της τακτικής υπηρεσίας του οχήματος.
Μικρή επίδειξη υπηρεσίας
Οι εμφανίσεις μικρής υπηρεσίας περιλαμβάνουν ανταλλαγή πετρελαίου και φίλτρου. Έλεγχος σώματος και σασί. Προσθήκη όλων των υγρών στον κινητήρα, συμπεριλαμβανομένων των υγρών σε ροδέλες, υγρά φρένων, ψυκτικού και ελέγχου επιπλέον 35 στοιχείων κλειδιών όπως φώτα, ελαστικά και φρένα. Οι περισσότεροι μηχανικοί εξελίσσονται σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και συνιστά οποιοδήποτε άλλο έργο που το αυτοκίνητο μπορεί να χρειαστεί ένα αυτοκίνητο σε σχέση με τον τύπο και την ηλικία σας.
Μεγάλη περιοδεία εξυπηρέτησης
Η μεγάλη εξυπηρέτηση παρέχει όλες τις υπηρεσίες που αποτελούν μέρος μιας μικρής περιοδείας εξυπηρέτησης, ενώ επίσης περιλαμβάνει τον έλεγχο άλλων 15 έως 30 συστατικών του οχήματος, συμπεριλαμβανομένου, για παράδειγμα, τον έλεγχο άξονα, τον έλεγχο των τροχών, τον έλεγχο ενισχύσεων ελέγχου, των αντλιών, της ρύθμισης του αέρα, του αέρα Έλεγχος κυκλώματος κλιματισμού και άλλα.
Επισκευές, ανταλλαγή και συντήρηση
Είτε πρόκειται για μια ανταλλαγή αναλώσιμων όπως το πετρέλαιο, τα φίλτρα, τα κεριά ή τα φθαρμένα τακάκια φρένων. Άλλες τακτικές πράξεις περιλαμβάνουν τον καθαρισμό και την απολύμανση του κλιματισμού ή την αντικατάσταση των υαλοκαθαριστήρων. Ένας έμπειρος μηχανικός αυτοκινήτων θα φροντίσει το αυτοκίνητό σας να είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας, ασφαλής και να ανταποκριθεί στα πρότυπα τεχνικής επιθεώρησης του ελέγχου των εκπομπών TK και EK.
Διόρθωση του γυαλιού, του αμαξώματος και του εσωτερικού
Εάν υπάρχει μια ρωγμή ή κατεστραμμένο χρώμα στο σώμα στο μπροστινό γυαλί, είναι καλύτερα κατεστραμμένο να διορθώσει το συντομότερο δυνατόν να συνεχίσει. Στην περίπτωση ενός κατεστραμμένου padding ή εσωτερικών πλαστικών, ειδικά των αισθητικών ελαττωμάτων που μπορούν να γίνουν αργότερα.
Συντήρηση και ελαστικά τροχού
Η γεωμετρία και ο τροχός εξισορροπεί εάν η ποιότητα των ελαστικών για το καλοκαίρι και το χειμώνα είναι ζωτικής σημασίας για την ασφαλή οδήγηση, την πέδηση και τη βέλτιστη απόδοση του οχήματος σε κίνηση.
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί να αναζητήσετε υπηρεσία αυτοκινήτων στο Wilio;
Είτε χρειάζεστε μια κανονική περιοδεία εξυπηρέτησης του αυτοκινήτου, το πέλμα, τη γεωμετρία, ή περισσότερη επισκευή, θα βρείτε έναν μηχανικό αυτοκινήτου που μπορεί να το χειριστεί. Ελέγχει το αυτοκίνητό σας, διαγνώστε το πρόβλημα και εκτελεί τις απαραίτητες επισκευές και ανταλλαγές. Απλά εισάγετε τη ζήτηση και περιμένετε μια προσφορά. Ανεξάρτητα από το εμπορικό σήμα και το μοντέλο του αυτοκινήτου σας, θα σας βοηθήσουμε να βρείτε μια μηχανική ή υπηρεσία αυτοκινήτων που δίνουν το αυτοκίνητό σας σε μια κατάσταση πρώτης κατηγορίας. Εάν το όχημά σας χρειάζεται κανονική υπηρεσία ή επισκευή Wilio για να σας βοηθήσει να βρείτε εμπειρογνώμονες όπου μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό θα κάνει καλή δουλειά για μια καλή τιμή.
Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα προβλήματα με το αυτοκίνητό μου Mi Automechikik βοήθεια;
Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα προβλημάτων περιλαμβάνουν διαταραχές κινητήρα, ηλεκτρονικά, ή ελαττώματα ή επισκευή μικρής βλάβης στο σώμα του οχήματος. Για να εξασφαλίσετε την ασφάλειά σας και να αποτρέψετε πιθανά προβλήματα οδικών προβλημάτων, πρέπει να κάνετε κανονική επιθεώρηση υπηρεσιών για τουλάχιστον κάθε χρόνο και να κάνετε τις απαραίτητες επισκευές μόλις παρατηρήσετε κάποιο πρόβλημα.
Πόσο καιρό χρειάζεται μια επισκευή αυτοκινήτων;
Πόσο θα εξαρτηθεί η επισκευή από το πώς πρέπει να αντικατασταθούν ή να επισκευαστούν οι κρίσιμες διαταραχές και πόσοι συνιστώσες του οχήματος πρέπει να αντικατασταθούν ή να επισκευαστούν. Σε γενικές γραμμές, οι περισσότερες από τις κανονικές επισκευές αυτοκινήτων μπορούν να εκτελεστούν σε μια μέρα - από τον έλεγχο και τη διαγνωστική αρχή για την επισκευή ή την αντικατάσταση. Ωστόσο, σε περίπτωση αντικατάστασης εξαρτημάτων, ο χρόνος επισκευής μπορεί να διορθωθεί με την παράδοση του τμήματος αντικατάστασης. Ο εύχρηστος μηχανικός αυτοκινήτων θα κάνει, όλα για να σας επιστρέψουν στο δρόμο το συντομότερο δυνατό, αλλά η ασφάλεια παραμένει πάντα η υψηλότερη προτεραιότητα, οπότε η εργασία δεν εμφανίζει εις βάρος της ποιότητας.
Πόσο καιρό λαμβάνει χώρα η επιθεώρηση της υπηρεσίας;
Η περιοδεία εξυπηρέτησης του αυτοκινήτου μπορεί να διαρκέσει κατά μέσο όρο 1-2 ώρες. Εάν χρειάζονται επίσης επισκευές πέραν της κανονικής υπηρεσίας, μπορεί να διαρκέσει περισσότερο.
Πώς μπορώ να βρω μια αξιόπιστη υπηρεσία αυτοκινήτου ή μηχανικός αυτοκινήτων στη γειτονιά σας;
Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε μια υπηρεσία αυτοκινήτων στη γειτονιά σας που μπορεί να λύσει το πρόβλημά σας. Απλά εισάγετε τη ζήτηση και συμφωνείτε για την προθεσμία και την τιμή.
Γιατί συμφωνείτε την υπηρεσία αυτοκινήτου μέσω του Wilio;
Η τακτική υπηρεσία αυτοκινήτων απαιτείται για να οδηγήσει αξιόπιστα και με ασφάλεια. Χρησιμοποιώντας το Wilio, μπορείτε να βρείτε έναν μηχανικό με τις απαραίτητες δεξιότητες, την εμπειρία και τον εξοπλισμό. Απλά συγκρίνετε διαφορετικές προσφορές και επιλέξτε το καλύτερο. Το Wilio είναι ο ταχύτερος και ευκολότερος τρόπος για να βρείτε ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο στη γειτονιά.
Πόσο συχνά είναι η απαραίτητη υπηρεσία αυτοκινήτου;
Κατά κανόνα, το αυτοκίνητο έχει ολοκληρώσει μια επιθεώρηση υπηρεσίας κάθε 12 μήνες (15.000 χιλιόμετρα ή 30.000 χιλιόμετρα) ανάλογα με τις συστάσεις του κατασκευαστή και τον τύπο του κινητήρα.
ΕπίδειξηΕπίδειξη των πραγματοποιήσεων των παρόχων μας
σερβισ αυτοκινητου
Έκτορας Τ.
σερβισ αυτοκινητου
Άλεξ Ο.
σερβισ αυτοκινητου
Μπάστιαν Υ.
σερβισ αυτοκινητου
Θοδωρής Μ.
σερβισ αυτοκινητου
Κάστορας Α.
σερβισ αυτοκινητου
Ντάμι Κ.
σερβισ αυτοκινητου
Ανδρέας Ζ.
σερβισ αυτοκινητου
Αττικός Β.