Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

τοιχοποιια

Ψάχνετε για κτιστή για εργασίες τοιχοποιίας; Έχουμε 24.864 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
33.306 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
90.039 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Όλες οι υπηρεσίες
Όλες οι υπηρεσίες
τοιχοποιια

Χρειάζεσαι υπηρεσία στο χώρο της τοιχοποιίας μάστορα; Η Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς ποιότητας στη σκυροδέτηση, την κατασκευή τοίχων αντιστήριξης, τα ρολά. Η τιμή ενός εργαζομένου εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: εργασίες φινιρίσματος, καθαρισμός μετά την εργασία, τούβλα, τούβλα, πλακόστρωση, σκυρόδεμα, αρμολόγηση, οι οποίες θα παρέχονται από έναν από τους 24.864 κτίστες μας στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Δείτε επίσης:Τιμές
33.306 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
90.039 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Ποιοι τύποι υλικών απολαμβάνουν συνήθως σε εργασίες τοιχοποιίας;
Třeehla. Είναι ένα ποιοτικό και ανθεκτικό υλικό που θα φανεί καλό και κομψό όλη τη ζωή των ακινήτων. Τα τούβλα υπάρχουν καθ 'όλη τη διάρκεια του στυλ των στυλ, από την παραδοσιακή κόκκινη έως τη σύγχρονη υφή και τα χρώματα. Συνήθως παράγονται από πηλό, άμμο, νερό και μερικές φορές ασβέστη ή τέφρα. Διαφορετικοί τύποι τούβλων μπορεί να περιέχουν διάφορα συστατικά που αναμιγνύονται και στη συνέχεια σχηματίζονται. Όταν τα τούβλα διαμορφώνονται, καίγονται. Hroken Bricks Τα τούβλα αποθηκεύονται στο πέλμα, τον σύνδεσμο, σταυρό ή ημι-λανθάνον. Σε αυτό το είδος τοιχοποιίας, η έμφαση δίνεται έμφαση στη δημιουργία ομοιόμορφων αρθρώσεων. Οι μαστόροι της τοιχοποιίας ελέγχονται πρώτα και στη συνέχεια γεμίζουν ομοιόμορφα με συμβατικό ή τσιμεντοκονίαμα. Οι αρθρώσεις μπορούν να πληρωθούν μέχρι το επίπεδο του σακάκι. Μετά τη χτύπημα, το στρώμα ανακούφισης νερού κλείνει έτσι ώστε η υγρασία να μην διεισδύσει στην τοιχοποιία. Poroketón. Το προτιμότερο είναι ένα ελαφρύ δομικό υλικό που παράγεται από πληρωτικό (άμμο ή ιπτάμενη τέφρα), συνδετικό υλικό (ασβέστη και τσιμέντο), πρόσθετα σχηματισμού νερού και αερίου. Η χρήση του σε εργασίες τοιχοποιίας διευκολύνει το γεγονός ότι είναι διαθέσιμο με τη μορφή μπλοκ καθώς και με τη μορφή πλήρων συστημάτων για το κτίριο τοίχων και οροφών. Ως εκ τούτου, είναι ελαφρύ, η χρήση του εξοικονομεί κόστος σε διαστασιολόγηση δομών υποστήριξης και μεταφοράς. Τα μπλοκ Porbetone είναι μεγαλύτερα από τούβλα. Αυτά που απολαμβάνουν στον μεταφορέα και τα περιφερειακά τοιχώματα έχουν στυλό και αυλακώσεις, καθιστώντας τη Μάλτα μόνο σε οριζόντιες αρθρώσεις. Έτσι, απαιτούνται επίσης πολύ λιγότερο βίλες αρθρώσεις και πράξεις τοιχοποιίας. Είναι μη εύφλεκτο, ρυθμίζει τις αναλογίες υγρασίας στο εσωτερικό και είναι εφικτό. Stone murviva. Έτσι, η τοποθέτηση της σειράς έχει υποβληθεί σε θεραπεία με πέτρινα μπλοκ που μπορούν να βρεθούν σε πολλαπλά σχήματα και πρότυπα. Και μια πέτρα λατομείων, επίσης γνωστή ως μια τραχιά πέτρα που αποθηκεύεται ως "τοιχοποιία". Το αποτέλεσμα είναι λιγότερο καθαρό στην εμφάνιση και τους τοίχους χωρίς κανονικό μοτίβο. Αντ 'αυτού, η πέτρα λατομείων παρέχει μια αυθεντική εμφάνιση που μπορεί να φανεί μεγάλη. Μπλοκ σκυροδέματος Το σκυρόδεμα είναι παρόμοιο με το τούβλο. Επειδή τα μπλοκ από σκυρόδεμα είναι πολύ μεγαλύτερα από τούβλα, αυτά τα έργα τοιχοποιίας χρειάζονται πολύ μικρότερα. Συνεπώς, τα μπλοκ σκυροδέματος είναι ένα πολύ δημοφιλές οικοδομικό υλικό. Επιπλέον, είναι συνήθως πιο προσιτές από τούβλα και είναι επίσης ανθεκτικά στη φωτιά. Χρησιμοποιούνται συχνά κυρίως από τα θεμέλια.
Τι είδους εργασίες τοιχοποιίας μπορώ να παραγγείλω;Συμβουλές εργασίας τοιχοποιίας
Τούβλα από τούβλα και μπλοκ σκυροδέματος Πέτρινη πέτρα ή τοίχους από τούβλα, τοίχους στήριξης, θέσεις, διακοσμητικές ή λειτουργικές δομές Κατασκευή και επισκευή καμινάδων Επισκευή κατεστραμμένων τοίχων και ανταλλαγή κατεστραμμένων ή τρελών τούβλων και τοιχοποιίας Κτίριο πέτρινους τοίχους με ή χωρίς Μάλτα Χύτευση σκυροδέματος, βασικά, ροδέλες Επισκευές τσιμέντου Φυτά και τέντωμα τοίχων Στεγανοποίηση βασικά στοιχεία σκυροδέματος, μπλοκ ή πέτρας Εγκατάσταση πλακιδίου φυσικής ή τεχνητής πέτρας Σκυρόδεμα Εγκατάσταση και ανασυγκρότηση διακοσμητικών πέτρων και αρχιτεκτονικών λεπτομερειών όπως περβάζι παραθύρων, arkiere και τα παρόμοια. Εγκατάσταση μονοπάτια πέτρας, βεράντες, πυρκαγιές, σκάλες Χύνοντας σκάλες από σκυρόδεμα και πεζοδρόμια Άφιξη από σκυρόδεμα, χαλίκι, πλακάκια, ή από πέτρα
Συμβουλές και συμβουλές
Η καλή ανάθεση είναι η βάση Γράψτε στην ανάθεση όσο το δυνατόν μια περιγραφή της εργασίας που πρέπει να εκτελέσετε και σε ποιο βαθμό να καταλάβετε ακριβώς τι είναι η ιδέα σας. Ελέγξτε για την υλοποίηση Για να είστε βέβαιοι ότι όλα τα έργα έχουν γίνει ποιότητα, ελέγξτε την εργασία κατά τη διάρκεια της πορείας τους καθώς και μετά την ολοκλήρωσή της. Προϋπολογισμός και ώρα Μην ξεχάσετε να προσθέσετε τις απαιτήσεις σας για την ολοκλήρωση της εφαρμογής. Εάν έχετε έναν καθορισμένο προϋπολογισμό που πρέπει να ακολουθηθεί, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι ο πάροχος υπηρεσιών είναι ήδη στην αρχή.
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί να αναζητήσετε εμπειρογνώμονα σε μια τοιχοποιία στο Wilio;
Ψάχνετε για έναν εύχρηστο εμπειρογνώμονα σε εργασίες τοιχοποιίας; Είτε πρέπει να προτείνετε ένα σπίτι για να εκκινήσετε δωμάτια, να υπερβείτε τον επόμενο όροφο, να αντικαταστήσετε τον πυρήνα ή να αλλάξουμε το διαμέρισμα, θα σας βοηθήσουμε να βρείτε έναν εμπειρογνώμονα στην τοιχοποιία που μπορεί να το χειριστεί. Οι μαστόροι μας μπορούν να χειριστούν τα πάντα από τη θέση του γκαράζ, μέσω της εξέγερσης της σοφίτα, προσθέτοντας χειμερινούς κήπους στο κτίριο του σπιτιού από το Ίδρυμα. Εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων συγκρίνοντας τις προσφορές και επιλέγοντας τους καλύτερους βαθμούς Masters από το περιβάλλον σας. Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε εμπειρογνώμονες τοιχοποιίας που θα κάνουν τα πάντα από τα θεμέλια, τα τοιχώματα και τις στήλες για την καμινάδα ή το τζάκι. Ποιότητα, σε λογική τιμή και όταν το χρειάζεστε.
Ποια είναι η τοποθέτηση;
Η εργασία τοιχοποιίας περιλαμβάνει την κατασκευή όλων των κατασκευών συνδυάζοντας τα υλικά χρησιμοποιώντας κονίαμα. Η Μάλτα είναι μια μορφή τσιμέντου που διατηρεί τη δομή τούβλων, σκυρόδεμα, πέτρα, μάρμαρο και άλλα υλικά μετά την ξήρανση. Τα υλικά τοιχοποιίας χρησιμοποιούνται για εργασίες τοιχοποιίας, αλλά και φυσικά απαντώνται στη φύση.
Πώς να βρείτε έναν εμπειρογνώμονα τοιχοποιίας στη γειτονιά μου;
Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε έναν εμπειρογνώμονα στην εργασία τοιχοποιίας είναι να εισέλθουν στη ζήτηση Wilio. Θα στείλουμε τη ζήτηση σας από τους ειδικούς με τα απαραίτητα προσόντα και θα είστε σε θέση να επιλέξετε από πολλά μενού από τους μαστόρους που γνωρίζουν τη δουλειά να κάνετε όταν το χρειάζεστε. Στη συνέχεια, συγκρίνετε τις προσφορές, διαβάστε την αξιολόγηση και τις κριτικές από τους πελάτες και δείτε φωτογραφίες από τελειωμένη εργασία τοιχοποιίας για να επιλέξετε το σωστό άτομο στο έργο σας.
Μπορώ να κάνω μόνο το τοιχοποιία;
Πολλές εργασίες τοιχοποιίας είναι πιο περίπλοκες από ό, τι φαίνεται. Ο διακοσμητικός τοίχος σε έναν κήπο που δεν είναι ρινική μπορεί επίσης να χτίσει οικιακό shill. Αλλά όσον αφορά την κατασκευή τοίχων στήριξης, την οικοδόμηση των θεμελίων ή είναι απαραίτητο να γνωρίζει ο Δάσκαλος σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια και τα σχέδια που πρέπει να προτιμάτε να αφήσετε αυτό το έργο σε επαγγελματίες. Θα είστε σίγουροι ότι θα είστε σίγουροι ότι όλες οι εργασίες τοιχοποιίας έχουν γίνει ποιότητα και ότι το κτίριο θα είναι ασφαλές και ανθεκτικό.
Έχω υλικό στο έργο του τοιχοποιίας για να με παραδώσει, ή είναι ο Mason φέρνει το δικό σας;
Τα τούβλα και άλλα οικοδομικά υλικά πρέπει να καταβληθούν ή να παραδοθούν ή να παραδοθούν μετά από διαβούλευση με τον Mason. Πάντα βεβαιωθείτε ότι έχετε όλο το απαραίτητο υλικό. Είναι καλύτερο να συμφωνήσουμε ποια υλικά πρέπει να αγοραστούν, προτού επιβεβαιώσουν το απόσπασμα για την εργασία τοιχοποιίας.
Πόσο καιρό παίρνει η τοιχοποιία;
Το μήκος της εργασίας τοιχοποιίας θα εξαρτηθεί από το είδος της εργασίας, από την ποσότητα των προπαρασκευαστικών εργασιών που χρειάζονται και πόσοι μετρητές θα είναι η τοιχοποιία. Μικρότερη τοιχοποιία μπορεί να χειριστεί ένα εύχρηστο μαστό σε λίγες ώρες, ενώ τα μεγαλύτερα έργα όπως το κτίριο κτίριο, διαρκούν αρκετές εβδομάδες.
Ποιος τύπος υλικού είναι το καλύτερο της λειτουργίας τοιχοποιίας;
Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από ένα συγκεκριμένο έργο. Ανάλογα με το στυλ, τις ανάγκες και τις διαρθρωτικές τοποθετήσεις που θα είναι η τοιχοποιία είναι σκόπιμο να εξεταστούν διάφορα υλικά. Για παράδειγμα, εάν η δομή βρίσκεται στο εξωτερικό, θα πρέπει να είναι ένα υλικό που είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Από την άλλη πλευρά, εάν τα στοιχεία του εσωτερικού σχεδιασμού θα είναι μια πιο σημαντική εμφάνιση του τελικού προϊόντος, αντί του οποίου είναι ανθεκτικό.
Πόσο καιρό η τοιχοποιία;
Εξαρτάται από τον τύπο της εργασίας του Masary που πρέπει να γίνει, από την ποσότητα των προπαρασκευαστικών εργασιών που χρειάζονται και πόσοι μετρητές θα είναι η τοιχοποιία. Ένας μέσος όρος του μαστού μπορεί να βάλει 280 έως 500 τούβλα την ημέρα. Μικρότερη εργασία μπορεί να γίνει σε λίγες ώρες, ενώ τα μεγαλύτερα έργα όπως το κτίριο του κτιρίου μπορούν να διαρκέσουν αρκετές εβδομάδες.
ΕπίδειξηΕπίδειξη των πραγματοποιήσεων των παρόχων μας
profile image
τοιχοποιια
Άλεκ Ο.
profile image
τοιχοποιια
Φοίνιξ Π.
profile image
τοιχοποιια
Λέανδρος
profile image
τοιχοποιια
Θοδωρής Β.
profile image
τοιχοποιια
Ρόδος Λ.
profile image
τοιχοποιια
Ντάμι Y.