Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

εσωτερική αρχιτεκτονική

Ψάχνετε για αρχιτέκτονα για αρχιτεκτονικό σχέδιο; Έχουμε 16.775 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
33.308 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
90.082 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
εσωτερική αρχιτεκτονική

Χρειάζεσαι υπηρεσία στον τομέα της αρχιτεκτονικής, αρχιτέκτονα; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς ποιότητας σε θέματα εσωτερικής διακόσμησης και εσωτερικής διακόσμησης, πολεοδομίας και χωροταξίας. Η τιμή των σχεδιαστών εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: μέτρηση της διάταξης του αντικειμένου, κόστος μεταφοράς που παρέχεται από έναν από τους 16.775 αρχιτέκτονές μας στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Δείτε επίσης:Τιμές
33.308 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
90.082 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί να βιβλίο αρχιτέκτονα μέσω του Wilio;
Εάν σχεδιάζετε μια ουσιαστική προσαρμογή της ιδιοκτησίας σας, πληρώνει για να προσλάβει επαγγελματίες. Από μικρές ανακαινίσεις σε επιπλέον και εντελώς νέα σχέδια στο σπίτι, τα καλύτερα αποτελέσματα θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε έναν εκπαιδευμένο αρχιτέκτονα ή σχεδιαστής. Ως εκ τούτου, τα έργα αυτά θα χρησιμοποιηθούν εδώ και πολλά χρόνια είναι σίγουρα σημαντική για να σχεδιάσετε. Ευχαριστώ Wilio μπορείτε να βρείτε οικιστικούς αρχιτέκτονες και άλλους επαγγελματίες να εξετάσουν τα χαρτοφυλάκιά τους, την αξιολόγηση και τον αριθμό των παραγγελιών που ολοκλήρωσαν. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσλάβετε αρχιτέκτονες στη γειτονιά σας, του οποίου το στυλ σας αρέσει και των οποίων οι πελάτες είναι ικανοποιημένοι με το έργο τους.
Πρέπει να προσλάβω έναν αρχιτέκτονα;
Εάν πρόκειται να κάνετε εργασίες κατασκευής, είναι σημαντικό τα σχέδια να συντάσσουν έναν εκπαιδευμένο επαγγελματία. Χάρη σε αυτό, ξέρετε τι λαμβάνετε και μπορεί να είστε βέβαιοι ότι το κτίριο θα είναι διαρθρωτικά σταθερό και θα ανταποκρίνεται σε όλους τους νόμους που έδωσε η διαδικασία.
Ποια προσόντα θα πρέπει ο αρχιτέκτονας να είναι;
Ο Σλοβακικός Αρχιτέκτονας πρέπει να έχει ολοκληρώσει την τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αρχιτεκτονική μηχανικού τίτλου - ING.ARR. Ειδικά αν θέλει να καταβληθεί με τα ονόματά τους και την ευθύνη τους, όπως η ευκαιρία να αξιολογήσουν τα στατιστικά στοιχεία του κτιρίου. Συνήθως, τα δικαιώματα αναφέρονται στο "στρογγυλό σφραγίδα".
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των αρχιτεκτόνων και των σχεδιαστών;
Ο αρχιτέκτονας συνήθως υποδηλώνει σπίτια στην τάξη, σε ένα συγκεκριμένο χώρο και προσπαθεί να χωρέσει το χρώμα της χώρας. Απλά να μην ενεργείτε ως γροθιά στο μάτι. Ωστόσο, εάν επιλέξετε ένα σπίτι κατάλογο, μπορείτε να το ρυθμίσετε με έναν σχεδιαστή. Επίσης, σας υπογραμμίζει τις δυνατότητες της τροφοδοσίας και άλλων σημαντικών συνιστωσών του έργου. Ο σχεδιαστής συχνά συχνά στη σειρά συνεργάζεται με τον αρχιτέκτονα και αργότερα επίσης κατασκευαστές.
Πόσο διαρκεί μέχρι ο αρχιτέκτονας να δημιουργήσει μια πρόταση;
Δεν υπάρχει απλή απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Η πρόταση του λιμένα είναι συνήθως πολύ πιο γρήγορα από το σχεδιασμό ολόκληρου του νέου σπιτιού, αλλά και να λάβει υπόψη τον φόρτο εργασίας του αρχιτέκτονα, όλες τις απαιτούμενες αναθεωρήσεις και την ίδια την κατασκευή.
Πόσο αξίζει ο αρχιτέκτονας;
Στο Wilio, η τιμή των υπηρεσιών του αρχιτέκτονα μπορεί να κυμαίνεται από 20 € / m² απαιτούμενου επιτραπέζιου σπιτιού. Ωστόσο, εξαρτάται πάντα από το πεδίο εφαρμογής και τη δυσκολία της εργασίας.
Χρειάζομαι έναν διαπιστευμένο αρχιτέκτονα ή σχεδιαστής;
Εάν διστάσετε, φτάσετε και στα δύο. Σίγουρα θα σας πω όχι μόνο ότι χρειάζεστε, αλλά θα σας προετοιμάσει επίσης με την προσφορά σας. Πριν από την έγκριση μιας προσφοράς και υπογραφής σύμβασης, θυμηθείτε να επιβεβαιώσετε ότι ο επιλεγμένος προμηθευτής διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα και άδειες.
Τι κάνουν οι αρχιτέκτονες;
Εάν σχεδιάζετε να χτίσετε ένα νέο σπίτι, να ανακατασκευάσετε την ιδιοκτησία, να προσθέσετε μια μαρίνα ή να δώσετε στον κήπο σας μια νέα ζωή, θα πρέπει να μιλήσετε με τον αρχιτέκτονα ή τον σχεδιαστή πριν μπορέσετε να προσλάβετε έναν οικοδόμο ή κηπουρό. Εκτός από τη δημιουργία ενός σχεδίου για το σχέδιό σας, οι αρχιτέκτονες μπορούν επίσης να φροντίζουν το Γενικό Συμβούλιο και άλλα έγγραφα που θα χρειαστούν. Πριν από τη συνεργασία σας, ελέγξτε αν είναι μέρος της υπηρεσίας που πληρώνετε. Ένας έμπειρος αρχιτέκτονας μπορεί να σας βοηθήσει να διευκολύνετε ολόκληρο το έργο και όχι μόνο την οικοδόμηση, αλλά και τη διαχείριση του έργου ολόκληρου του κτιρίου και να βρείτε κατασκευαστές και άλλους επαγγελματίες για να ολοκληρώσετε το έργο.
Τι κάνουν οι αρχιτέκτονες;
Αρχιτέκτονες
Αρχιτέκτονες όχι μόνο δημιουργούν σχέδια σπιτιών, Σαββατοκύριακο ή γκαράζ, αλλά και βοηθούν σε όλα τα σχετικά δικαιώματα. Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι ορισμένοι αρχιτέκτονες διαθέτουν εξειδικευμένο χώρο ή στυλ, ενώ άλλοι αρχιτέκτονες προσφέρουν πιο γενικές υπηρεσίες. Ο έλεγχος των προφίλ τους θα σας δώσει μια ιδέα για το έργο που έχουν κάνει σε παρόμοια έργα. Τους σχεδιαστές. Ανάλογα με το έργο σας, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι ο σχεδιαστής είναι πιο κατάλληλος για εσάς. Οι σχεδιαστές δημιουργούν τεχνικά σχέδια που μπορείτε να περάσετε από τον οικοδόμο, θα συνεργαστείτε.
Τους σχεδιαστές.
Ανάλογα με το έργο σας, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι ο σχεδιαστής είναι πιο κατάλληλος για εσάς. Οι σχεδιαστές δημιουργούν τεχνικά σχέδια που μπορείτε να περάσετε από τον οικοδόμο, θα συνεργαστείτε.
Αρχιτέκτονες κήπων.
Εάν πηγαίνετε στη συνολική σειρά της ιδιοκτησίας σας, μην ξεχνάτε τον κήπο. Ο αρχιτέκτονας κήπου θα σας βοηθήσει να εξαγάγετε από το μέγιστο χώρο και αυτή η πρόταση που δεν μπορούσε να προετοιμάσει άλλους σχεδιαστές ή αρχιτέκτονες για εσάς. Εκτός από τα απλά πράγματα όπως η προσθήκη λουλουδιών και η αναβίωση του γκαζόν σας, ο αρχιτέκτονας κήπου μπορεί να αυξήσει την αξία της ιδιοκτησίας σας χρησιμοποιώντας το κατάστρωμα στη βεράντα, να υποστηρίξει τοίχους ή την πισίνα και όλα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας για τις εγκλείσεις και τον προϋπολογισμό.