Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

λογιστικα

Αναζητάτε λογιστή για λογιστική; Έχουμε 1.564 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
33.294 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
89.941 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
λογιστικα

Χρειάζεστε λογιστική υπηρεσία; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ποιοτικούς επαγγελματίες σε διπλά και απλά λογιστικά, ΦΠΑ, μισθοδοσία και ανθρώπινο δυναμικό και λογιστικό έλεγχο. Η τιμή των λογιστών εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: σύσταση εταιρείας, έλεγχος, παροχή συμβουλών από έναν από τους 1.564 λογιστές μας στη συγκεκριμένη κατηγορία

Δείτε επίσης:Τιμές
33.294 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
89.941 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Συχνές ερωτήσεις
Ποιες υπηρεσίες παρέχει ο λογιστής;
Ο λογιστής μπορεί να ειδικευτεί σε έναν τομέα ή να προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών όπως η διαχείριση της απλής και διπλής λογιστικής, την προετοιμασία λογιστικών και στατιστικών δηλώσεων, λογιστικών δηλώσεων, εκκαθάρισης και φορολογικές δηλώσεις. Λογιστική για διαφορετικούς τύπους αντικειμένων (τραπεζικές δηλώσεις, εσωτερικά έγγραφα, τιμολόγια πελατών ή προμήθειας κ.λπ.). Χτίζοντας δρομολόγια εργασίας. Αξιολόγηση της ακρίβειας των φορολογικών και λογιστικών τιμολογίων. Ευθύνη για τη σωστή δημοσίευση λογιστικών στοιχείων. Σύνταξη τακτικών μηνιαίων, τριμηνιαίων και ετήσιων κλεισίματος και προετοιμασία εγγράφων για τη στατιστική υπηρεσία. Επικοινωνία με ελεγκτές, φορολογικές αρχές και άλλα θεσμικά όργανα. Λογαριασμοί που συνήθως συνδυάζονται διαφορετικές υπηρεσίες για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εταιρική ή την προσωπική χρηματοδότηση.
Πώς μπορώ να βρω έναν καλό λογιστικό ή φορολογικό σύμβουλο;
Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε έναν καλό λογιστή κοντά σας είναι να εισαγάγετε τη ζήτηση και να περιμένετε για συμφωνίες από λογιστικούς αξιωματικούς των οποίων η εμπειρία και οι δεξιότητες ταιριάζουν με αυτό που χρειάζεστε. Στη συνέχεια, ελέγξτε τις αξιολογήσεις τους, συγκρίνετε τα μενού και επιλέξτε εκείνη που σας ταιριάζει.
Πώς μπορώ να βρω έναν λογιστή στη γειτονιά μου;
Βρείτε έναν τοπικό λογιστή μπορεί μερικές φορές να είναι περίπλοκο ανάλογα με το πού ζείτε. Εάν εισάγετε τη ζήτηση, θα το στείλουμε σε έναν λογιστή από το περιβάλλον σας. Ωστόσο, δεν είναι πάντα μια προσωπική συνάντηση και έτσι μπορείτε να επιλέξετε έναν υπόλογο από άλλες περιοχές και να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά.
Γιατί είναι σκόπιμο να προσλάβετε έναν λογιστή μέσω του Wilio;
Η λογιστική είναι μία από αυτές τις υπηρεσίες που πραγματικά σας βοηθούν να αποθηκεύσετε. Η επένδυση στις υπηρεσίες του λογιστή αξίζει τον κόπο. Ένας καλός λογιστής μπορεί να σας αναδείξει σε λάθη και αχρησιμοποίητες ευκαιρίες που σας κοστίζουν χρήματα. Όχι μόνο εξοικονομείτε το χρονικό διάστημα, θα είστε σε θέση να κοιμηθείτε ειρηνικά με βεβαιότητα ότι η λογιστική σας και οι φόροι σας οδηγούνται κατά σειρά και σύμφωνα με το νόμο. Από την εξεύρεση ενός καλού λογιστή, μόνο μερικά κλικ θα χωριστούν στο Wilio. Απλά περιγράψτε ποιες υπηρεσίες χρειάζεστε και περιμένετε για τα μενού. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να λύσετε τη λογιστική σας. Πάρτε δωρεάν προσφορές και βρείτε έναν εύχρηστο λογιστή σήμερα.
Ποιες υπηρεσίες κάνετε για εσάς λογιστή
Φορολογική επιστροφή ενός φυσικού προσώπου
Ο καθένας πρέπει να έχει έναν αξιόπιστο λογιστή που κάνει φορολογική απόδοση από το εισόδημα φυσικών προσώπων κάθε χρόνο. Είναι συνήθως καλύτερο να επικοινωνήσετε με έναν υπόλογο στην αρχή του νέου έτους - ιδανικά όχι αργότερα από 3 μήνες πριν από την προθεσμία. Όχι μόνο σίγουρα ότι θα έχει χρόνο για εσάς, αλλά και να είστε σε θέση να σας συμβουλεύσει, για παράδειγμα, είναι ακόμα δυνατό να το τοποθετήσετε στο κόστος πριν κλείσει το προηγούμενο έτος. Όταν βρείτε έναν υπόλογο από τον οποίο θα θέλατε μια φορολογική δήλωση, μην το χαμογελάσετε το συντομότερο δυνατό. Πριν από την υποβολή φορολογικών επιστροφών, οι λογιστές είναι σημαντικά απασχολημένοι, οπότε μην το αφήνετε την τελευταία στιγμή.
Τήρηση λογιστικών βιβλίων
Πολλές λογιστικές δηλώσεις προσφέρουν λογιστικές υπηρεσίες και σας γνωρίζουν με τακτικό κλείστρο, μισθούς, τιμολόγια και τα παρόμοια. Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης ή είστε ένας μοναδικός έμπορος, η μίσθωση ενός λογιστή έχει νόημα, επειδή η λογιστική σας θα οδηγήσει έναν επαγγελματία που θα φροντίσει όλους τους νόμους, τα πρότυπα και τους κανονισμούς για να αποφευχθεί πιθανά προβλήματα με τις αρχές που μπορούν να προκύψουν από την άγνοια.
Διαβούλευση
Ο λογιστής μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε τα λογιστικά σας έξοδα. Μπορείτε να κανονίσετε ένα ραντεβού όπου μιλάτε για το εισόδημα και τα έξοδά σας. Στη συνέχεια, συμβουλεύετε να προχωρήσετε στη βελτιστοποίηση. Το πλεονέκτημα να έχει έναν λογιστή στην προετοιμασία του προϋπολογισμού είναι ότι θα εξετάσει αντικειμενικά τα οικονομικά σας και μπορεί να αξιολογήσει τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να αγοράσετε, να καταγράψετε και τι ύψος φόρου μπορεί να περιμένει για ένα χρόνο.
Συμβουλές και συμβουλές
Οι τιμές των τιμών Μην χάνετε χρόνο αναζητώντας προσφορές από διαφορετικές λογιστικές εταιρείες. Εισαγάγετε το ερώτημά σας και αρχίστε να λαμβάνετε προσφορές από εύχρηστους λογιστικούς αξιωματικούς από το περιβάλλον. Μην υπερβαίνετε τον προϋπολογισμό σας Οι λογιστικές τιμές μπορούν πραγματικά να είναι διαφορετικές. Ωστόσο, με το Wilio, μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε πολλές προσφορές και να επιλέξετε ένα τέτοιο που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας. Βρείτε τους καλύτερους λογιστές Μην ξεχάσετε να προσθέσετε τις απαιτήσεις σας για την ολοκλήρωση της εφαρμογής. Εάν έχετε έναν καθορισμένο προϋπολογισμό που πρέπει να ακολουθηθεί, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι ο πάροχος υπηρεσιών είναι ήδη στην αρχή.
ΕπίδειξηΕπίδειξη των πραγματοποιήσεων των παρόχων μας
profile image
λογιστικα
Σεμπάστιαν
profile image
λογιστικα
Αττικός Β.
profile image
λογιστικα
Κάλιξ Φ.