Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

πεζοδρομιο

Αναζητάτε πάροχο για δρόμο πρόσβασης, πεζοδρόμιο; Έχουμε 23.043 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
32.742 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.750 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
πεζοδρομιο

Χρειάζεστε υπηρεσία από δρόμο πρόσβασης, πεζοδρόμιο; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ποιοτικούς ειδικούς στην τοπογραφία, τις εκσκαφές, την κατασκευή πεζοδρομίων και τους δρόμους πρόσβασης. Η τιμή των δρόμων και των πεζοδρομίων προς τα κτίρια και τα ακίνητα εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: άσφαλτος, σκυρόδεμα, δάπεδο κάστρου, εργαλεία και έξοδα αποστολής που παρέχονται από μία από τις 23.044 εταιρείες φυσικού αερίου μας στην κατηγορία

Δείτε επίσης:Τιμές
32.742 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.750 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Υπηρεσίες
Τι περιλαμβάνει το πεζοδρόμιο;
Το στρώμα πλακιδίων μπορεί να σας βοηθήσει με την εφαρμογή του έργου που περιλαμβάνει την τοποθέτηση ή την επισκευή των πλακιδίων (πλακάκια) στις οδούς, τα πεζοδρόμια και τις εξωτερικές βεράντες. Δηλώνουμε τι μπορείτε να περιμένετε από κάθε τύπο οδοστρώματος:
Διαδρομή
Ένα απαραίτητο μέρος κάθε σπιτιού είναι ένας δρόμος πρόσβασης, ο οποίος είναι επίσης ένας από τους όρους για το σπίτι του σπιτιού. Το οδόστρωμα του δρόμου αυξάνει την ελκυστικότητα του σπιτιού σας και την αξία του. Το γραφείο σας αρχίζει να λειτουργεί προετοιμασία του υποστρώματος. Το υπόστρωμα πρέπει να είναι αρκετά ισχυρό και να υποστηρίξει, αλλά και να απελευθερώσει με νερό βροχής. Έχουν σκάψει και εξισορροπούν την επιφάνεια, το ακαθάριστο υποκείμενο στρώμα που σχηματίζεται από μια πέτρινη συντριβή που πρέπει να συμπαγάται χρησιμοποιώντας τη δονητική πλάκα. Επιπλέον, γενικά ακολουθεί ευθυγραμμίζοντας τους κύκλους που ορίζουν το επιφανειακό όριο που καλύπτεται με πλακόστρωση κλειδώματος και τραγουδώντας το. Ακολούθως, το λεπτό υποκείμενο στρώμα της πέτρας συντριβή πρέπει να εφαρμοστεί και να συμπιεστεί. Το τελευταίο βήμα είναι ο μύκητας των λεπτών βότσαλα που έχει σχεδιαστεί για την ασφάλιση ασφάλισης. Η επιφάνεια του πρέπει να είναι ίση με τη στολή βάθους και συμπιεσμένο. Μετά την τοποθέτηση πλακόστρωσης, εγώ. Μείνετε μεμονωμένα μπλοκ σε κοντινή απόσταση δίπλα δίπλα στην επιφάνεια έτοιμη επιφάνεια. Τέλος, το δοχείο γεμίζει τις αρθρώσεις μεταξύ του πεζοδρομίου της άμμου.
Δημοσιεύοντας τη βεράντα
Πρέπει να θέσετε μερικά πλακίδια (πλακάκια) στη βεράντα σας ή γύρω από την πισίνα; Οι πλακόστρωτες επιφάνειες που σχηματίστηκαν από την πλακόστρωση μειώνει την περιοχή γκαζόν και ελαχιστοποιεί το κούρεμα και τη συντήρησή του, είναι ομαλά και ίσα. Η ανθεκτική στον παγετό και αντιολισθητικό πλακόστρωτο είναι κατάλληλο για την εξωτερική πισίνα. Ο προμηθευτής του πεζοδρομίου σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο πλακάκι που θα χρεωθεί με την πρόσοψη και την αρχιτεκτονική του σπιτιού. Θα παρέχουμε επαγγελματική πρόσβαση και ικανοποίηση του πελάτη.
Πλακόστρωτα πεζοδρόμια.
Το πλακόστρωτο μπορεί να είναι μια πρακτική και ελκυστική εναλλακτική λύση για το σκυρόδεμα. Ο προμηθευτής σας μπορεί με π.χ. Πεζοδρόμιο τούβλων για να εκφορτώσετε το μονοπάτι ή τα πεζοδρόμια του κήπου οποιουδήποτε σχήματος και καμπύλης. Επισημαίνουν ένα σχέδιο πρόσβασης πρόσβασης, προετοιμάζουν προσεκτικά συμπαγή υπόστρωμα και βάζουν πλακάκια από τούβλα στο καθορισμένο μοτίβο. Τέλος, το δοχείο γεμίζει τις αρθρώσεις μεταξύ του πεζοδρομίου της άμμου.
Επισκευές ανοίγματος
Παρόλο που οι δρόμοι, τα πεζοδρόμια ανοίγουν μια μακρά ζωή, περιστασιακά συμβαίνουν ότι είναι κατεστραμμένα, ρωγμές ή αποσβέσεις. Ευτυχώς, η επισκευή τέτοιων πλακόστρωτων είναι συνήθως γρήγορη. Απλά κατεστραμμένο πεζοδρόμιο επιλέγει και αντικαθιστά νέα πλακάκια. Ο προμηθευτής του πεζοδρομίου θα το κάνει αποτελεσματικά για εσάς.
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί παραγγείλετε την τοποθέτηση μέσω του Wilio;
Χρειάζεστε ειδικούς που θα σας βοηθήσουν με τα πλακάκια; Το πλακόστρωτο είναι μια πρακτική και ελκυστική επιλογή για μια σειρά από προσαρμογές εδάφους, συμπεριλαμβανομένων πεζοδρομίων, επιφανειών βεράντας, δρόμους και ακόμη και κήπο - γκαζόν και άκρες πισίνας. Η λήψη πλακιδίων είναι μια τεχνική απαιτητική εργασία και ο καθένας δεν το ελέγχει. Αφήστε αυτή τη δουλειά να συνειδητοποιήσει τους εμπειρογνώμονες στο περιβάλλον σας που το κάνουν επαγγελματικά, πολύ πιο γρήγορα για να κάνουν το νέο σας χώρο να χρησιμοποιήσει το συντομότερο δυνατό. Το καλύτερο μέρος για να βρείτε εμπειρογνώμονες για την τοποθέτηση πλακιδίων είναι ο Wilio. Από εκατοντάδες έμπειρους τεχνίτες θα βρούμε τους τοπικούς του ατόμου για να σας βοηθήσουμε με την τοποθέτηση ανίχνευσης ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιφάνειας.
Γιατί πρέπει να αφήσω τους επαγγελματίες του ανοίγματος και να μην το κάνουμε μόνος της;
Το πλακόστρωτο απαιτεί σοβαρή σωματική προσπάθεια και εμπειρία. Το επαγγελματικό στρώμα θα φέρει πολλά χρόνια εμπειρίας και όλα τα απαραίτητα εργαλεία και τεχνολογία για να κάνει τους νέους σας χώρους να φαίνονται υπέροχα, χρωματισμένα και διαρκεί πολύ. Είναι απαραίτητο να έχουμε μια μακροπρόθεσμη άποψη, επειδή το ερασιτεχνικό αποθηκευμένο πεζοδρόμιο σε μια ατελείωτη πλακόστρωτη επιφάνεια φαίνεται αμέσως μετά την κατάθεση εντάξει, αλλά η απόσταση του χρόνου λόγω των καιρικών συνθηκών θα αρχίσει να απελευθερώνει, να πέσει και να προκύψει ανισότητα και ανεπιθύμητα υπερμεγέθη κενά .
Ανοίγοντας ή σκυρόδεμα - τι είναι καλύτερο;
Ακόμα πρόσφατα ήταν το σκυρόδεμα του πιο διαδεδομένου υλικού για την ενίσχυση των μονοπατιών και των οδών πρόσβασης. Αλλά σήμερα είναι ένα πεζοδρόμιο ασφάλισης (κύβους ή πλάκες) σκυροδέματος. Και τα δύο υλικά χρησιμοποιούνται, αλλά είναι πιο πρακτικό και πιο εύκολο να αντικατασταθούν αρκετά ραγισμένα πλακίδια για την αποκατάσταση του κατεστραμμένου σκυροδέματος. Για να επιτευχθεί η αρχική εμφάνιση και μπορείτε τελικά να παρέχετε συγκεκριμένα πλακάκια, θα μπορούσαν να είναι μια καλύτερη επιλογή για το σπίτι σας. Το πλεονέκτημα του πλακόστρωτου είναι η πιθανότητα αποσυναρμολόγησης και επαναφοράς.
Πρέπει να παραγγείλω ένα νέο ή μεταχειρισμένο πεζοδρόμιο;
Τα χρησιμοποιημένα υλικά μπορούν να σας εξοικονομήσουν πολλά χρήματα ενώ αγοράζετε εάν έχετε έναν περιορισμένο προϋπολογισμό και δεν σας πειράζει να χάσετε το χρόνο τους καθαρίζοντας. Είναι μια καλή επιλογή αν δεν είστε δύσκολες και θα βρείτε μια επαρκή ποσότητα στον ίδιο σχεδιασμό για να ολοκληρώσετε το έργο. Το μειονέκτημα περιορίζεται από την επιλογή του χρησιμοποιημένου ανοίγματος. Η προσφορά νέων υλικών είναι πολύ πιο ποικίλη. και η διάρκεια ζωής τους στην αισθητική κατάσταση πολύ περισσότερο.
Ποιος εξοπλισμός και αναλώσιμα θα πρέπει να παράσχω το στρώμα σας;
Το στρώμα του πεζοδρομίου σας θα φέρει το δικό σας εξοπλισμό και εργαλεία, αλλά συνήθως θα απαιτήσει να παραγγείλετε τα βασικά υλικά, που επιστρέφει το επίστρωμα. Μπορεί να σας συμβουλεύσει με ένα κατάλληλο είδος ανοίγματος και το ποσό που απαιτείται για το έργο σας.
Πόσο καιρό παίρνει συνήθως τοποθέτηση.
Σε μια μικρή επιφάνεια εργασίας ο προμηθευτής σας είναι σε θέση να εργαστεί σε λίγες ώρες, με μακριά και μεγάλους δρόμους και μεγάλες βεράντες θα εργαστούν για την τοποθέτηση πλακόστρωσης θα διαρκέσει αρκετές ημέρες.
Πόσο κοστίζει το κεραμίδι;
Το κόστος θα ποικίλει ανάλογα με το μέγεθος και την προεπιλογή της περιοχής, την πολυπλοκότητα των τεμαχίων και του όγκου της εργασίας. Τοποθέτηση πλακόστρωσης (πεζοδρομίων και χώρων στάθμευσης για επιβατικά αυτοκίνητα) χωρίς φυσικά έργα κοστίζουν περίπου 12 € / m2. Η τιμή είναι η περιοχή της περιοχής, που προκαλεί και αποσύρει ένα χονδρόκοκκο υπόστρωμα (σε πάχος 30 cm), απόσυρση του κρεβατιού, τα πλακάκια, η αναδρομική και πεζοδρόμιο. Τοποθέτηση του πλακόστρωσης που ήδη κοστίζει περίπου 7 € / m2. Τοποθέτηση κύκλων 4 € / BM.
Χρειάζομαι άδεια ειδικού;
Δεν. Η καλύτερη επαγγελματική κάρτα του κουτιού χειροτεχνίας / πεζοδρομίων είναι η προηγούμενη δουλειά του, οπότε δεν φοβάστε να ρωτήσετε τις αναφορές και ενδεχομένως να πάρετε μια περιήγηση στο έργο του.